يه نبردبون پاي پله هاست .اينم رازشسکرته![]()
خوب واردي ماشاالله ..همه جوره پرواز بلدي نه؟با همون سيماي كه به ديواره. يه راهه ديگه هم هست كه بال در بياري و براي بال در اوردن هم نياز به يا redbullداري يا ازن قرصاي كه x دارن ميبرنت تو فضا.
خوب واردي ماشاالله ..همه جوره پرواز بلدي نه؟![]()
از اين فيلماي بد بد نيگاه نكن .برات بد آموزي داره.نوچ تو فيلما ديدم![]()
من بچه خوبي ام از اين چيزاي بد استفاده نميكنم عزيزم.از اين فيلماي بد بد نيگاه نكن .برات بد آموزي داره.
بچه خوبي؟ بچه؟ ببين من كه نگفتم خودت گفتي .يه بچه خوب تا اين وقت شب بيدار نميمونهمن بچه خوبي ام از اين چيزاي بد استفاده نميكنم عزيزم.
بچه خوبي؟ بچه؟ ببين من كه نگفتم خودت گفتي .يه بچه خوب تا اين وقت شب بيدار نميمونه
تو گفتي وگل گفتي. حرف درست رو بايد از دهن بچه شنيدحالا من يه چيزي گفتم.
تو گفتي وگل گفتي. حرف درست رو بايد از دهن بچه شنيد![]()
باريكلا بچه درس خون هم كه هستي. من كيف ميكنم بچه هاي مثبت و درس خوني مثل تورو ميبينم. .تازشم من بيدارم تا الان چون درسم تازه تمام شد
![]()
باريكلا بچه درس خون هم كه هستي. من كيف ميكنم بچه هاي مثبت و درس خوني مثل تورو ميبينم. .
حالا يكم ازت تعريف كرديم جو نگيرتت ها .پاشو برو بشين سر درس و مشقت فردا روفوزه نشي آبرومون بره ها
روفزه نميشم مشروط ميشمحالا يكم ازت تعريف كرديم جو نگيرتت ها .پاشو برو بشين سر درس و مشقت فردا روفوزه نشي آبرومون بره ها![]()
خوب مشروط ميشي ما قديما ميگفتيم رفوزه .فرقي نداره اصلش اينه كه درس نخوني رفوزه ميشي. ارهروفزه نميشم مشروط ميشم![]()
نوچ تو فيلما ديدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خدایا نظرت چیه؟ | تالار عکس | 7 | |
![]() |
به نظرت واقعیه؟ | تالار عکس | 2 | |
![]() |
نظرت در مورد اين عكس چيه ؟ | تالار عکس | 3 | |
![]() |
به نظرت این دوتا خانوم چن سالشونه؟؟؟؟؟ | تالار عکس | 10 | |
![]() |