به نظرت خدا ارزش قایل هست یا نه؟؟؟؟؟

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام .ممنون که اومدید تو تاپیک
یه سوال برام مطرح شده که میخاستم مطرح کنم ببینم جوابش چیه.

یه ادم فرض کنید، الان وقت ازدواجشه ولی ازدواج نمیکنه.بعد خب این باعث میشه که یه سری مشکلات براش پیش بیاد از نظر روحی و جسمی.
اگه تقوای الهی رو در پیش بگیره و به خاطر خدا گناه نکنه و بر این مشکلات صبر کنه، آیا خدا برای این ادم و مجاهدتهایی که میکنه، ارزش قایل هست یا نه؟
آخه خدا میگه که خب راهش این هست که برو ازدواج کن.ولی اگه نرم ایا برای صبوریم خدا ارزش قایل میشه؟

مثلا یه پسر جوان، برای نیازش باید ازدواج کنه ولی نمیره ازدواج کنه، ولی به جاش میره با دخترای مردم دوست میشه، ولی یکی نمیره.ایا ارزش داره؟

*Essi*

اخراجی موقت
روزهای آخر فعالیت هست، نظراتی میدیم برای یادگاری. :)
به نظر من خیالبافی هست که فکر کنیم موجودی که خالق جهان هست در همه جزئیات زندگی انسان دخالت میکنه حتی زن گرفتن و دوست پسر یا دوست دختر داشتن.
البته از جهان بینی من، از جهان بینی خیلی ها حتی خدایشان در گرفتن ناخن هم ممکنه توصیه داشته باشه.

اگر کسی امکان زن گرفتن نداره، به نظرم با کمی تلاش میتونه افکارش رو از توجه به جنس مونث یا برعکس مذکر، دور کنه.
چون من خودم هدف از ازدواج رو کمتر از 10 درصد مسائل جنسی میدونم.

اگر نقش مسائل جنسی روزی در من به بیش از حتی 30 درصد رسید، ازدواج به جای خاصی نمیرسه و فرزندی مثل خودت یا بدتر ممکنه بزرگ بشه.

tehranUNIVERSITY

وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يجَِدُونَ نِكاَحًا حَتىَ‏ يُغْنِيهَُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ‏ (نور/33)

و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمى‏يابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز گرداند.

nedashiva

کاربر بیش فعال
حتی اگه فرض کنیم خدایی هم وجود نداره................

بنظر من هر کی جزا وپاداش کارای خودشو میبینه حالا یا الان یا تو آینده ی دور. کسی که بی بند وباری پیشه کرده مطمینا یه روزی جوابشو میبینه

مهم اینه که ما واسه پاکدامنی خودمون ارزش قایل باشیم اونم با عقل وشعور خودمون به این نتیجه رسیده باشیم نه اینکه تو ذهنمون کرده باشند اگه خودمون واسه کارای خوبمون ارزش قایل باشیم اونوقت خداوند هم صدبرابر بیشتر ارزش قایله ولی اینکه ما یه کار بد رو بدون اینکه به بد بودنش اطمینان داشته باشیم وصرفا فقط چون بهمون گفتن میوفتین تو آتیش، انجام ندیم اون دیگه بحثش جداگونس............

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید 2 حالت وجود داره.
یکی اینکه ایشون شرایط ازدواج رو نداره و نمیتونه ازدواج کنه.
یکی اینکه شرایطش رو داره و نمیخاد ازدواج کنه.
خوب برای مورد اول باز چند حالت وجو داره.شرایطش رو نداره و از روی اجبار شرایطش رو پذیرفته یا اینکه به حکم خدا صبر پیشه کرده.تفاوت ارزش این دو حالت از زمین تا اسمونه.
حال مورد دوم ینی شرایطش رو داره و ازدواج نمیکنه.
باز چند تا مساله پیش میاد:
شرایطش رو داره و ازدواج نمیکنه .ینی میتونه راه معقول و مثبتی برای رفع نیازش داشته باشه (دید من فقط مسائل جنسیش نیست ولی بالاخره شاملش میشه) ولی ازش استفاده نمیکنه.خوب اینجا اجری وجود نداره دیگه.این یک نوع خود ازاری محسوب میشه.
یه مثال ساده اینکه مثلا من تو اتیش وایسادم.اگه مجبور باشم وایسم یه ارزش داره.اگه مجبور نباشم ولی به خاطر هدف بزرگتری وایسم یه ارزش داره .اگه بتونم بیام بیرون و نیام مریضم و خودازاری دارم(خودم نخاستم به خدا چه ربطی داره.)و اینکه بتونم بیام بیرون و بیام .وخوب اینم معقول ترین راهشه

شهریاری 2

کاربر ممتاز
شرایطش رو داره و ازدواج نمیکنه .ینی میتونه راه معقول و مثبتی برای رفع نیازش داشته باشه (دید من فقط مسائل جنسیش نیست ولی بالاخره شاملش میشه) ولی ازش استفاده نمیکنه.خوب اینجا اجری وجود نداره دیگه.این یک نوع خود ازاری محسوب میشه.

منظورم دقیقا همین هست.
میخام بدونم نظر دوستان دیگه هم همینه؟!

Behnegar_mehraz8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بنظر من آدم اگر شرایطی اینچنین جلوش قرار بگیره یا حتی مشابه این... حتما بابت صبری که میکنه یه پاداش بزرگ میگیره. دوست خوبم امید به همین طلوع روشن و گشایش بعد از این همه صبر هست که آدم رو امیدوار میکنه که ادامه بده وگرنه...

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جالب بود برام چرا همه ش ما دنبال مزد و پاداشیم ؟؟؟!!! همین که بدونی با اینکه ازدواج نمیکنی اما دنبال مفسده ای هم نمیری خب برات گناه نوشته نمیشه همین کافیه دیگه حالاخب بابا چیکار داریم اجری نوشته میشه یا نه !!!! بی شک خالق بی نهایت رحیمی داریم.

b65241

کاربر بیش فعال
دوست عزیز بهتره طوری زندگی کنیم که برای خودمون و دیگران آزار و اذیتی نباشه اینکه میخوای مطمئن شی اجری داره یا نه چه فرقی میکنه یعنی اگر اجر نداشته باشه این گناه رو انجام میدی؟ اگه خدا بگه من چشام رو بستم تو هر گناهی می کنی؟

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن ***** که دوست خود روش بنده پروری داند
:gol:

آخرین ویرایش:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیدسبحان

یه سوال برام مطرح شده که میخاستم مطرح کنم ببینم جوابش چیه.

یعنی شما با این اسم(که تریلی هم نمیکشدش) جواب این سوال رو نمیدونی؟؟؟
بنظر میرسه این استفهام انکاری هست.
فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم دقیقا همین هست.
میخام بدونم نظر دوستان دیگه هم همینه؟!
اخه من واقعا متوجه نمیشم این کار چطور میتونه ارزش داشته باشه.
شما اگر بتونی از تو باطلاق در بیای ولی خودت در نیای چرا باید مطدشو از خدا بخای؟خدا بیچاره چیکارس این وسط.هم خدا و هم عقل راهتو بهت نشون داده.پس این عین حماقته که ازش بهره نبری.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر الله را به عنوان خالق و پروردگاری که بی نهایت بهش مدیونم و او هم منو دوست داره و جز خیر چیزی برام نمیخواد پذیرفتم و بهش اعتماد کردم ؛ با گفتن ' لااله الله' و "ایاک نعبد و ایاک نستعین" رسما اعلام میکنم که بنده او هستم و او صاحب من ؛ برای اثبات این بندگی باید بی چون و چرا ازش اطاعت کنم حالا تشخیص من هر چی که بود تأثیری نذاره مفید یا مضر برام مهم نباشه فقط جلب رضایت خدام هدفم باشه ؛ دیگه به این فکر نمی کنم خدا از صدور فلان فرمان چه هدفی داشته یا قیمت عمل به اون کار چقدره یا آخرش من چقدر سود میکنم ؟ فقط میگم چشم ! بندگی واقعی اونه که حتی تو ذهنتم اما و اگر نیاری نگی آخه چرا ؟ چه برسه به بر زبان آوردن ؛ احکام ازدواج هم همتراز سایر قوانین هست فرقی نمیکنه ؛ اگر نیاز به ازدواج داشتی باید تنبلی رو بزاری کنار و تمام تلاشت رو برای تشکیل خانواده به کار ببری ؛ اگر هم به دلایلی تلاشت ثمر نداشت و شرایط مهیا نشد بازم طبق دستور العمل باید صبر و خویشتن داری کنی ؛ با این که همین قانون بندگی برامون کافیه ولی خدامون بی نهایت سخاوتنمنده و گفته شما رو از فضل خویش بی نیاز میکنه

شهریاری 2

کاربر ممتاز
یعنی شما با این اسم(که تریلی هم نمیکشدش) جواب این سوال رو نمیدونی؟؟؟
بنظر میرسه این استفهام انکاری هست.
فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ...

آدما گاهی نیاز دارن یکی بهشون گوشزد کنه! نیاز داره که یکی حرفایی رو که به همه میگه رو به خودش بگن!

ناییریکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی اگه فرض کنیم خدایی هم وجود نداره................

بنظر من هر کی جزا وپاداش کارای خودشو میبینه حالا یا الان یا تو آینده ی دور. کسی که بی بند وباری پیشه کرده مطمینا یه روزی جوابشو میبینه

مهم اینه که ما واسه پاکدامنی خودمون ارزش قایل باشیم اونم با عقل وشعور خودمون به این نتیجه رسیده باشیم نه اینکه تو ذهنمون کرده باشند اگه خودمون واسه کارای خوبمون ارزش قایل باشیم اونوقت خداوند هم صدبرابر بیشتر ارزش قایله ولی اینکه ما یه کار بد رو بدون اینکه به بد بودنش اطمینان داشته باشیم وصرفا فقط چون بهمون گفتن میوفتین تو آتیش، انجام ندیم اون دیگه بحثش جداگونس............

نظر منم همینه.........

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینایی که میگم نظر شخصیه منه و ممکنه درست نباشه.
به نظرم خدا هیچ چیزی رو بدون پاداش نمیذاره ولی وقتی کسی که نیاز به ازدواج رو حس کرد و ترسید که با ازدواج نکردن به گناه بیفته باید ازدواج کنه ولی کسی که این نیازو هنوز تو خودش حس نکرده خب فعلاً فرصت داره.