به نظرت جن واقعیت داره؟

mario22

عضو جدید
از بچگی یادمه که مامان بزرگم موقعی که می خواست آب داغ باز کنه بسم الله می گفت. بعد که ازش می پرسیدیم چرا؟ می گفت آخه ممکنه بچه جن ها اینجا باشن و بسوزنو اونوقت مادراشون اذیتمون میکنن.
این خاطره مشترک خیلی از ماهاست. اما چند تا سوال وجود داره، که دلم می خواد نظر شما رو هم بدونم. لطف کنین به همه سوالا جواب بدین. یه خواهش دیگه هم اینکه اگه دوست داشتین سن و رشته تحصیلیتونو هم جلوش بنویسین.

1- از جن چی می دونین؟

2- اصلاً جن رو قبول داری؟

3- به نظرت فرق جن با روح چیه؟

4- فکر می کنی جن چه توانایی های داره؟

5- جن کجاست و در چه مکانهایی زندگی می کنه؟
و در نهایت اینکه چرا حرف از جن همیشه با کلی ترس همراه بوده و هست؟

منتظر نظرای ارزشمند تک تک تون هستم. امیدوارم بحث باحالی بشه.

elyana

عضو جدید
جن همیشه همه جا بوده و هست. چیزی که قرآن بگه که الکی نمیشه. میشه؟اینکه میگن با بسم اله جنا میرن الکیه. آخه جن ها هم مومن هستن هم کافر.عین آدما. یه چیز دیگه هم که قدیمیا میگن اینه که جن جاهایی که آهن باشه نیست. در صورتیکه اگه بخواد هست. فرقش با روح هم که کاملا مشخصه عجیجم.من یه جایی تو یه مکان تاریخی که رفتم نگهبانش رد پای جن ها رو بهم نشون داد. البته با کلی پارتیو التماس رفتم.رد پاشون تو حوض آب که لجن داشت بود. به هر حال که واقعین چه باور کنیم چه نکنیم.ترس هم ندارن. چون یه عالمشون از دوستای حضرت سلیمان بودن.

mario22

عضو جدید
جن همیشه همه جا بوده و هست. چیزی که قرآن بگه که الکی نمیشه. میشه؟اینکه میگن با بسم اله جنا میرن الکیه. آخه جن ها هم مومن هستن هم کافر.عین آدما. یه چیز دیگه هم که قدیمیا میگن اینه که جن جاهایی که آهن باشه نیست. در صورتیکه اگه بخواد هست. فرقش با روح هم که کاملا مشخصه عجیجم.من یه جایی تو یه مکان تاریخی که رفتم نگهبانش رد پای جن ها رو بهم نشون داد. البته با کلی پارتیو التماس رفتم.رد پاشون تو حوض آب که لجن داشت بود. به هر حال که واقعین چه باور کنیم چه نکنیم.ترس هم ندارن. چون یه عالمشون از دوستای حضرت سلیمان بودن.

دم شما گرم! اگه سن و رشته تحصیلیتو هم می ذاشتی که دیگه آخرش بود! اگرچه همین جوری هم خیلی ممنون

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.خیلی چیزا شما بگو چی میخوای بدونی
2.صد درصد وجودش اثبات شده......هست و خواهد بود
3.خب خیلی فرق داره تا اونجا که من میدونم جن جنسش از آتشه....ولی انسان از خاک.....و البته روح از نس نور و خدا.....ولی راستش اینه که جن ها قدیمی ترن و زودتر از ما بودن..
4.توانایی خاصی نداره مثل ما آدمان و اونا از ما بیشتر میترسن.....کیه که از انسان ها نترسه.......ولی میگن بعد زمانی واسشون مهم نیست
5.همه جا..یه خرافه قدیمی در مورد ترس از آهن و تیزی وجود داره که مثل اون چیزی که شما میگی خرافه است...اما اونا از اجتماعات متنفرا .....
6.باور غلط.....البته هر چیز ناشناخته ای ترس داره
رشته منم که اون پایین تابلو......22

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
همش با هم تایید شد باید بره شورا......

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عالم دهر نیستم که بگم هست یا نیست
مثل این میمونه که من اینجا باشم و ندونم هواپیمای مافوق صوت چجور کار میکنه و چون نمیدونم بگم که همچین چیزی امکان نداره
یک استاد داشتم که میگفت هرچیزی که به فکر انسان خطور کنه یکروزی عملی میشه و بهش میرسه
بخاطر همین هم چون جن در گنجایش فهم(نه درک)هست تا حدودی احساس میکنم وجود داشته باشه

مادربزرگ من هم ادعا میکنه تو جوونیش یک جن دیده:دی

AVINA

عضو جدید
منم فکر میکنم باشه
اونام مثل ما عالمی دارن...
من میشناسم کسانی رو که باهاشون ارتباط دارن و ازشون کمک میگیرن

R.N.Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن وجود داشته و کم و بیش وجود داره
میگن جن هم خوب و بد داره
ممکنه توی بعضی خونه ها که خیلی سال پیشا محل زندگی جن ها بوده هنوز جن وجود داشته باشه
به نظرمن جن وروح با هم خیلی فرق می کنن
توانایی هاشو نمیدونم ولی شاید نسبت به سطح زندگی انسان هایی که جن ها رو میدیدن ویژگی هایی داشته که از انسان تواناتر بوده البته شاید
وقتی حرف از جن میشه من که نمیترسم
25 ساله،عمران

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بچگی یادمه که مامان بزرگم موقعی که می خواست آب داغ باز کنه بسم الله می گفت. بعد که ازش می پرسیدیم چرا؟ می گفت آخه ممکنه بچه جن ها اینجا باشن و بسوزنو اونوقت مادراشون اذیتمون میکنن.
این خاطره مشترک خیلی از ماهاست. اما چند تا سوال وجود داره، که دلم می خواد نظر شما رو هم بدونم. لطف کنین به همه سوالا جواب بدین. یه خواهش دیگه هم اینکه اگه دوست داشتین سن و رشته تحصیلیتونو هم جلوش بنویسین.

1- از جن چی می دونین؟

:cry::cry::crying2:من یه بار دیدمش ولی نمی دونم چه کارایی می تونه بکنه:redface:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry::crying2:من یه بار دیدمش ولی نمی دونم چه کارایی می تونه بکنه:redface:

من یه دوستی داشتم میگفت تو شهرشون یکی بوده که یک جن رو به خدمت خودش دراورده بوده (میگن اگه ظاهر بشه و تو به گوشش حلقه بندازی غلامت میشه) اما یبار که اتفاقی حلقه از گوشش در میاد و آزاد میشه اون مرد رو میکشه

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه دوستی داشتم میگفت تو شهرشون یکی بوده که یک جن رو به خدمت خودش دراورده بوده (میگن اگه ظاهر بشه و تو به گوشش حلقه بندازی غلامت میشه) اما یبار که اتفاقی حلقه از گوشش در میاد و آزاد میشه اون مرد رو میکشه

می دونین یه بار ما رفته بودیم ویلای عموم اینا همه رفتن بیرون منو دختر عموم تنها بودیم ساعت دقیقا 1بامداد بود ما از اتاق خواستیم بیاییم حال یه دفه چیزی سیاه بود مثل گردباد از اون یکی اتاق خیلی سریع رفت اتاق بغلی :surprised:فکر کنین دوتامونم دیده بودیم اگه دچار توهم بودیم یکیمون میدید

بعد رفتیم همون اتاقی که اون رفته بود چیزی ندیدیم :surprised:انقدر ترسیدیم که خدا میدونه چی کشیدیم:(

من چن بارم تنهایی دیدم یه چیزایی ولی خودمو قول میزنم میگم حتما چشام خوب ندیده :(

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونین یه بار ما رفته بودیم ویلای عموم اینا همه رفتن بیرون منو دختر عموم تنها بودیم ساعت دقیقا 1بامداد بود ما از اتاق خواستیم بیاییم حال یه دفه چیزی سیاه بود مثل گردباد از اون یکی اتاق خیلی سریع رفت اتاق بغلی :surprised:فکر کنین دوتامونم دیده بودیم اگه دچار توهم بودیم یکیمون میدید

بعد رفتیم همون اتاقی که اون رفته بود چیزی ندیدیم :surprised:انقدر ترسیدیم که خدا میدونه چی کشیدیم:(

من چن بارم تنهایی دیدم یه چیزایی ولی خودمو قول میزنم میگم حتما چشام خوب ندیده :(

چرا ترسیدی؟اونها هم بندگان پروردگار هستند
مطمئن باش هیچ چیز ترسناکتر از ادمیزاد وجود نداره

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ترسیدی؟اونها هم بندگان پروردگار هستند
مطمئن باش هیچ چیز ترسناکتر از ادمیزاد وجود نداره

می دونم ولی دیدن چیزی که تا حالا ندیدی خیلی ترسناک میشه برای اولین بار

یعنی می خوایی بگی من از جن ترسناکترم:mad::D

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

1- از جن چی می دونین؟

به نام خدا من لیسانس کامپیوتر هستم 27 ساله. خیلی خوشحال هستم که تو برنامه شما شرکت میکنم. :)
به نظر من جن وجود متافیزیکی داره و فرقش با روح اینه که طبق دین ما جن از آتش آفریده شده ولی روح از ذات خداست. جن خیلی توانایی ها داره مثلا اینکه چون وجود فیزیکی نداره میتونه خارج از زمان و مکان حرکت کنه و در قید نباشه. یعنی یه لحظه اینجا باشه و به چشم به همزدنی در یه نقطه دیگه از جهان باشه. در مورد اینکه کجاست و در چه مکانهایی زندگی میکنه نمیشه نظر داد چون اطلاع دقیقی در دست نیست. ترس از جن به خاطر داستان های خیالی و اغلب هولناکیه که گذشتگان ما گفتن و هیچ دلیلی بر وحشتناک بودن اونا نداره.

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته اشرف نگفته اجمل!

خوب پس چرا بعد اینکه آدم رو خلق کرده گفته فتبارک الله احسن الخالقین!

تازه اونیکه ما دیدیم انقدر سریع رفت که نشد قیافه شو ببینیم ولی قدش حدود نیم متر بود

تازه تو اون ویلا همیشه صدای ناله شنیده میشد

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا من لیسانس کامپیوتر هستم 27 ساله. خیلی خوشحال هستم که تو برنامه شما شرکت میکنم. :)
به نظر من جن وجود متافیزیکی داره و فرقش با روح اینه که طبق دین ما جن از آتش آفریده شده ولی روح از ذات خداست. جن خیلی توانایی ها داره مثلا اینکه چون وجود فیزیکی نداره میتونه خارج از زمان و مکان حرکت کنه و در قید نباشه. یعنی یه لحظه اینجا باشه و به چشم به همزدنی در یه نقطه دیگه از جهان باشه. در مورد اینکه کجاست و در چه مکانهایی زندگی میکنه نمیشه نظر داد چون اطلاع دقیقی در دست نیست. ترس از جن به خاطر داستان های خیالی و اغلب هولناکیه که گذشتگان ما گفتن و هیچ دلیلی بر وحشتناک بودن اونا نداره.

سلام بله ترس نداره ولی برای اولین بار که آدم میبینه می ترسه چون یه چیز ماورای طیبعی هستش

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب پس چرا بعد اینکه آدم رو خلق کرده گفته فتبارک الله احسن الخالقین!

تازه اونیکه ما دیدیم انقدر سریع رفت که نشد قیافه شو ببینیم ولی قدش حدود نیم متر بود

تازه تو اون ویلا همیشه صدای ناله شنیده میشد

اون روح خبیث کیووون بوده

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم جواب بچه ها تقریبا کامل بود
من هم به وجودش اعتقاد دارم
سندش هم فیلم هری پاتر مگه ندیدی چند جور جن داشتند؟؟؟
ولی این دلیل نمیشه ازشون بترسیم
با روح هم نمیشه مقایسه کرد اصلا دو تا مقوله جدا هستند
ولی خرافاتهایی که درباره اشون هست از جمله اینکه خودت گفتی خیلی خنده داره
جن چقدر باید گاگول باشه که وایسه آب جوش بریزه روش
اگه انقدر نفهمه، اونوقت بسم الله تو رو هم نمیگیره
و میسوزه

elyana

عضو جدید
بچه ها یه سوال: چرا با اینکه جنها هر کاری که ما میتونیم انجام بدیم رو قادرن انجام بدن، شاید حتی بیشتر از ما.اونوقت ما شدیم اشرف مخلوقات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال: چرا با اینکه جنها هر کاری که ما میتونیم انجام بدیم رو قادرن انجام بدن، شاید حتی بیشتر از ما.اونوقت ما شدیم اشرف مخلوقات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون خداوند از روح خودش در کالبد ما دمید