نظر بدين دوستاي من
از این شلوار شیش جیبامی پوشه ازاون مو فشناستکتونی, جین و آرایش و مانتو چسبون, با دو ردیف موهای مشکی که از دو طرف روسری رو صورت آویزون هستن.
مانتو گشاد با شلوار لی, اکثر اوقات مقنعه. کقش بدون پاشنه.نیدونم :دی
نمی دونم فقط احساس میکنم خیلی خوش تیپ و خوس استیله....مانتو گشاد با شلوار لی, اکثر اوقات مقنعه. کقش بدون پاشنه.
خوش تیپ وباوقارهنمی دونم فقط احساس میکنم خیلی خوش تیپ و خوس استیله....
نمی دونم فقط احساس میکنم خیلی خوش تیپ و خوس استیله....
همش درس بود خیلی بلایی هااااااااااااااااااااافک میکنم چادری , زیر چادر هم لباسای خوبی داره.
جین با کفش تخت و مانتوی کوتاه!
یه کوچولو شبیه ام شد البته یه چیز اساسی رو نگفتیجین با کفش تخت و مانتوی کوتاه!
یه کوچولو شبیه ام شد البته یه چیز اساسی رو نگفتی
لباسای خیلی رسمی فک کنم بهشون بیاد
همش درس بود خیلی بلایی هااااااااااااااااااااا
من چی منم درس گفتم؟؟؟؟؟؟
خودش گفته دیگهه من چیکا کنم!!!من تیپ ها متفاوتی میزنم, از رسمی گرفته تا کژوال. تیپم رو هم بقیه باس نظر بدن ریا نشه.
خودش گفته دیگهه من چیکا کنم!!!
تیپ اسپرت و خوش لباسه ....شلوار پارچه ای با با پیراهن استین بلند
داداش دبیرستان اون شلکی بودم ولی الان کمی تا قسمتی ابری فرقیدم گاهی اوقات این تیریپیم ولی اساسن آستین بلند یا ازین تیریپا نیسم!!!شلوار پارچه ای با با پیراهن استین بلند
تیریپ دخترونه یکم شلوغ با کتونی صورتی تازه مانتوی نو ام خریده!!!تیپ اسپرت و خوش لباسه ....
آخه کی کت و شلوار با کتونی سفید میپوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟کت و شلوار مشکی میپوشه با کتونی سفید
دادا شرمنده ما که از پشت کو نیومدیم با کت و شلوار کتونی سفید بپوشیم ولی کت سفید با کتونی مشکی تیریپ اسپرت رو هسم!!کت و شلوار مشکی میپوشه با کتونی سفید
نه عزیزم صفحه قبلو بخون یکی منو توصیف کرده بود منم کاملا تایید کردم....تیریپ دخترونه یکم شلوغ با کتونی صورتی تازه مانتوی نو ام خریده!!!
بهله بهله بسیار عالی !!!!نه عزیزم صفحه قبلو بخون یکی منو توصیف کرده بود منم کاملا تایید کردم....
نمیدونم والله!!!شلوار جین با کفش پاشنه 10 سانتی!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا مردم لباس نو میخوان بپوشن فقط همین رو میدونم!!1شلوار جین با کفش پاشنه 10 سانتی!!!!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرتون راجع به عکس نفر قبلیتون چیه؟؟ | زنگ تفريح | 80 | |
![]() |
به نظرتون چه مارک لپ تاپی بخرم؟؟ | زنگ تفريح | 69 | |
![]() |
به نظرتون عشق چه رنگیه ؟!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 54 | |
![]() |
نظرتون راجع به این دختر عملیااااا چیه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 9 | |
![]() |
ب نظرتون چرا همه زیبایی رو دوس دارن و نقطه اشتراکشون همینه؟ | زنگ تفريح | 23 |