به مبوب ترین عضو باشگاه رای دهید

به مبوب ترین عضو باشگاه رای دهید

• مجموع رای دهندگان
    206

shima88

عضو جدید
بازم باید برم تحقیق(شیطونی) فایده نداره اینجوری گیس و گیس کشی میشه بعد من عذاب وجدان میگیرم شبا خواب ندارم دیگه(چشمک)

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم باید برم تحقیق(شیطونی) فایده نداره اینجوری گیس و گیس کشی میشه بعد من عذاب وجدان میگیرم شبا خواب ندارم دیگه(چشمک)

گفتم که به من رای بده که گیس ندارم!
اینجوری مشکلی پیش نمیاد!:w02:

*Essi*

اخراجی موقت
.
.
الان همه تو خونه هاشون یارانه دارن من پول اضافی ندارم یارانه مجانی بدم مردم.....:surprised:
شما برو به فکر خودت باش که واسه مردم کار درس میکنی ....کم مشغله دارن؟ توهم هی به زحمتشون میندازی:razz:

مولا و سرور و صاحب اختیارم فرموده اند که امسال ساله همت مضاعف و کار مضاعف است.

باید تلاش بی وقفه کنم.

بهتر از اینه که مثل شما برم سفرهای باشگاهی و هیچ کاری واسه باشگاه های بدبخت نکنم.

جز اینکه بهشون سیب زمینی بدهم.

مسیح 110

عضو جدید
essi4300;2219769[B گفت:
]مولا و سرور و صاحب اختیارم[/B] فرموده اند که امسال ساله همت مضاعف و کار مضاعف است.

باید تلاش بی وقفه کنم.

بهتر از اینه که مثل شما برم سفرهای باشگاهی و هیچ کاری واسه باشگاه های بدبخت نکنم.

:eek::eek::eek::mad::mad::mad:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اخه برا من مهمه موهات چه شکلی باشه!!(چشمک)ولی خوب درکل بچه ی محبوبی هستی هرچی فک میکنم ..... کچلم باشی خیالی نیست_ اینروزا همه دارن کچل میشن!!!!!!!!

محض اطلاعت بگم که کچل نیستم اما موهامو کوتاه میکنم که تو دعوا مورد سوئ استفاده قرار نگیرن!;)

حالا رای میدی یا نه!
تا اون پری با سیب زمینی هاش نیومده کاسه کوزه مارو بهم نزده جواب بده!

shima88

عضو جدید
باشه بت رای میدم ولی کادوی ما یادت نره هااااااااااااااا...کسی نفهمه بهت رای دادمااااااااا.... بعد همش سرزنشم میکننااااااااااااااااااا..خلاصه گفتم که بعد نگی نگفتی

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه بت رای میدم ولی کادوی ما یادت نره هااااااااااااااا...کسی نفهمه بهت رای دادمااااااااا.... بعد همش سرزنشم میکننااااااااااااااااااا..خلاصه گفتم که بعد نگی نگفتی

;)
کادوی شما محفوظه نگران نباش!

دستت مرسی!
:w30:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

باید تلاش بی وقفه کنم.

شما چرا ستاد انتخاباتی نداری.....ببین این دختر شاه پریون با طرفداراش راه افتاده تو باشگاه که به من رای بدین.....مدارکشم موجوده ..ببین...کلی قول و قرارم گذاشته با علی تلاش...

:wallbash::wallbash::wallbash:

سیلام دوست عزیز....با رای خود سعادت را از ان خود سازید....ستاد انتخاباتی دختر شاه پریوس
ضمنآ سیب زمینی موجود است.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=191642

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چرا ستاد انتخاباتی نداری.....ببین این دختر شاه پریون با طرفداراش راه افتاده تو باشگاه که به من رای بدین.....مدارکشم موجوده ..ببین...کلی قول و قرارم گذاشته با علی تلاش...

:wallbash::wallbash::wallbash:

سیلام دوست عزیز....با رای خود سعادت را از ان خود سازید....ستاد انتخاباتی دختر شاه پریوس
ضمنآ سیب زمینی موجود است.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=191642

ای بابا:surprised:...خوب بود من هوار زدم میخوام صندوق سیارمو را بندازم ...بعد اطلاع ازینکه همه مغصوصا اسی خان از انواع امدادهای الهی بهره می برند:cool:....شرایط باس یکسان باشه برادر:D...تازه که من دیشب گفتم بعد یه جاهایی تبلیغات شروع شده و رای گیری از نظر من هیچ ارزشی نداره گرچه در نرمال ترین حالتم نباید داشته باشه;)
اونقد همه ی بچه های باشگاه گل و مهربون هستن که دلیل نبود این رای گیری برگزار بشه ....اینا همه اش جنبه ی سرگرمی داره شما خوتو نالاحت نچون.....بیا بت شوچولات بدم بوخولی بیا::D:D:Dاحیانا سیب زمینی نمیخوای گاز بزنی؟:D:biggrin:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
ای بابا:surprised:...خوب بود من هوار زدم میخوام صندوق سیارمو را بندازم ...بعد اطلاع ازینکه همه مغصوصا اسی خان از انواع امدادهای الهی بهره می برند:cool:....شرایط باس یکسان باشه برادر:D...تازه که من دیشب گفتم بعد یه جاهایی تبلیغات شروع شده و رای گیری از نظر من هیچ ارزشی نداره گرچه در نرمال ترین حالتم نباید داشته باشه;)
اونقد همه ی بچه های باشگاه گل و مهربون هستن که دلیل نبود این رای گیری برگزار بشه ....اینا همه اش جنبه ی سرگرمی داره شما خوتو نالاحت نچون.....بیا بت شوچولات بدم بوخولی بیا::D:D:Dاحیانا سیب زمینی نمیخوای گاز بزنی؟:D
کاش میشد به چند نفر رای داد
اما از این گذشته، تبلیغات در زمان انتخابات ممنوعه!! تو هم شدی مثل بعضیا؟؟؟!!! داری تبلیغات مخفی میکنی ها! لابد فردا میخوای با وانت پر از شوچلات بیای در باشگاه وایسی ها؟:biggrin:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
به دلیل رد صلاحیتهای گسترده

من این انتخابات رو قبول ندارم و این انتخابات رو انتخابات غیر قانونی میدونم و شما ( صاحب تاپیک ) مسبب تاپیک غیر قانونی هستید

بغض های خودم رو اینگونه بیان می کنم, من از سه چیز متنفرم ...:)

خیلیم قانونیه باز دو روز نبودما ببینید چه بند و بساطی تو تاپیک من راه انداختید

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
بچه های عزیز بنده به عنوان مسوول این تاپیک یه یک هفته ای نیستم و میرم مسافرت به همین دلیل به سیستم دسترسی ندارم پس در نبود من کار خلافی نکنید;)

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
بچه های عزیز بنده به عنوان مسوول این تاپیک یه یک هفته ای نیستم و میرم مسافرت به همین دلیل به سیستم دسترسی ندارم پس در نبود من کار خلافی نکنید;)

همینجوری میشه که راه هم برای تقلب هم برای توجیه اش هموار میشه دیگه!!!

sjoon

عضو جدید
من یکی همین که نظریه مبنی بر مبوب نبودنم از آغاز تاانجام به صورت آزمایشگاهی ثابت شد احساس رضایت میکنم و سعی در پرداختن نظریه های بیشتر میکنم :gol::que::que:
از این به بعد من خودم رو یک نظریه پرداز موفق مینامم!;):):que:

Saman007Spy

عضو جدید
چه تاپيك مسخره اي ، و از اون مسخره تر نظر سنجيش !

ماشالا ماشالا