به عنوان فشن رفته برنزه شده. که چی بشه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:...
مرسی پس موففففففففففففففففففففففففففففففق باشی با این طرز تفکرررررررررررررررررررررررررررت خانوم

هر سری یه چی میگی و تفره میری
اصن شما خوبی ..بشین جلو خودت و تفکرت..
ما هیییییییییییچی بلد نیستیم..اصن شما درست میگی ..جایزه نوبل هم واسه خودتون
ما رفتیم.با اجازه...
هر رفتار یا پدیده ای که امروز در یک نقطه جهان اتفاق می افتد میبایست به تاثیر پدیده های مرتبط با آن در سایر نقاط جهان هم توجه داشت.(همان مدل دهکده جهانی)
این در حالی ست که من از نقد شروع کردم. در ادامه به تحلیلش هم خواهم رسید.
هر کس بر اساس طرز فکر و دیدگاه خود مدل ذهنی خاص خود را نسبت به یک مطلب دارد.

آخرین ویرایش:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين جا هنوز درگير و دار دعوا ايناست...هنوز اين به اون چيز ميگه اون به اين؟؟؟
خوب دوست داره رنگ بدنش يه دست بشه
آخه اين چه سواليه !
بدن خودشه .اختيارشو داره.وا.

samira.2014

عضو جدید
کتابهای کارل پیرسون، خصوصاً بیداری قهرمان درون که به فارسی هم ترجمه شده، به من آموخت که همیشه در زندگی ام در جستجوی معنا باشم. شاید یکی از کلاسیک‌ترین آثار در این زمینه کار ارزشمند دکتر ویکتور فرانکل به نام «در جستجوی معنا» هست که میشه باخوندنش معنی < معنا > را بخوبی درک کرد. معنای هر نگرش , کردار و رفتار انسان و اثر آن در زندگی همنوعان را. موفق و پیروز باشید.

سلام دوست عزیز، اگه شما به جای این همه کتابهای مختلف ،که نویسندشون هم یک انسان خاطی و خاکیه، ترجمه کتاب قرآن رو خونده بودید که نویسنده اش خداییه که خودش خلقمون کرده و راه و رسم زندگی رو بهتر و کامل تر نشونمون داده، الان بهتر میتونستید در جستجوی معنا باشی و کردار و رفتار انسانی رو درک کنید. این کتابها ذهنتون رو درگیر الفاظ فلسفی و ... میکنه اما قرآن کریم به راحتی و سادگی و برای همه ی انسانها با هر فهم و درکی سخن گفته تا راه و رسم زندگی خودشون رو بهتر بشناسند.
مواظب ذهنتون باشید.
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت.
اما انسان پله پله به این مکان میرسه و باید درست و به جا مطالعه کنه و هر کسی ظرفیت هر چیزی رو نداره. ممکنه به گمراهی کشیده بشه.
ان شاءالله خدا هممون رو به راه راستش هدایت کنه.
موفق باشید.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز، اگه شما به جای این همه کتابهای مختلف ،که نویسندشون هم یک انسان خاطی و خاکیه، ترجمه کتاب قرآن رو خونده بودید که نویسنده اش خداییه که خودش خلقمون کرده و راه و رسم زندگی رو بهتر و کامل تر نشونمون داده، الان بهتر میتونستید در جستجوی معنا باشی و کردار و رفتار انسانی رو درک کنید. این کتابها ذهنتون رو درگیر الفاظ فلسفی و ... میکنه اما قرآن کریم به راحتی و سادگی و برای همه ی انسانها با هر فهم و درکی سخن گفته تا راه و رسم زندگی خودشون رو بهتر بشناسند.
مواظب ذهنتون باشید.
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت.
اما انسان پله پله به این مکان میرسه و باید درست و به جا مطالعه کنه و هر کسی ظرفیت هر چیزی رو نداره. ممکنه به گمراهی کشیده بشه.
ان شاءالله خدا هممون رو به راه راستش هدایت کنه.
موفق باشید.
معلوم میشه که خودت حتی لای قرآن رو هم باز نکردی , چون اگه خودت خونده بودی حتما اون آیه اطلب العلم من المهد الی الی الّحد به چشمت میخورد وبیجا موعظه نمیفرمودی.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اين جا هنوز درگير و دار دعوا ايناست...هنوز اين به اون چيز ميگه اون به اين؟؟؟
خوب دوست داره رنگ بدنش يه دست بشه
آخه اين چه سواليه !
بدن خودشه .اختيارشو داره.وا.
دیگه دوست نداره . تصمیم گرفته از این به بعد ذهنشو برنزه کنه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ویتامین دی واسه بدن خوبه ولی نه به هزینه ی سوختن . مگه برنزه ها قشنگ ترن؟ جهل هس دیگه اگاهی سازی مون خیلی کمه
بحث هزینه سوختن نیست . سطحی نگری شیوه تاپیکهای من نیست.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزش های خاص یعنی چی؟
اینجا بخوانید دست اوردخاص
فقط برنزه کردن بدن مورد بحث هستش. ورزش و تغذیه و کوه و انرژی ربطی به موضوع نداره.
دوست من اونا بعنوان مثال بود " اگه خوب توجه کنی خیلی از کارهایی که ما هم انجام میدیم دست اورد خیلی مهمی نداره و شبیه همون برنزه شدنه مث پیاده روی .

samira.2014

عضو جدید
معلوم میشه که خودت حتی لای قرآن رو هم باز نکردی , چون اگه خودت خونده بودی حتما اون آیه اطلب العلم من المهد الی الی الّحد به چشمت میخورد وبیجا موعظه نمیفرمودی.

لطفا دقت کنید "اطلبوا العلم من المهد الی اللحد (از گهواره تا گور علم و دانش بیاموزید) " آیه ی قرآن کریم نیست بلکه حدیث شریف از پیامبر اکرم (ص) است.
من نیومده بودم موعظه کنم و هیچ ادعایی هم ندارم اما شما مثل اینکه اینجا با همه دعوا دارید، نمیدونم هدفتون چیه اما وقتی یک تاپیکی میزنید،باید با مطالعه ی بیشتر پاسخگو باشید و ظرفیت نظر مخالف رو هم داشته باشید و مودبانه و با خونسردی و آرامش پاسخشون رو بدید و اگه دلایل درست و منطقی دارید،رو کنید ، نه بدون مطالعه و تحقیق با همه بحث کنید. چرا فکر میکنید هر چی شما میگید درسته؟
من حافظ قرآن نیستم، ادعایی هم ندارم اما در حد توانم به قرآن رجوع میکنم. حداقل اینقدر میدونم که فرق آیه و حدیث رو تشخیص بدم.
کتابهای زیادی بعد از قرآن کریم هست که میتونید در مورد راه و رسم زندگی و اخلاقیات به اونها رجوع کنید که بهترین کتاب بعد از قرآن،نهج البلاغه است و نویسنده اش هم یک انسان کامل و معصومه. ما که شیعه هستیم چرا باید سراغ کتابهایی بریم که نویسنده اش غیر مسلمونه و راه و رسم زندگیمون رو اونها بهمون یاد بدن؟ اما این مسئله در مورد علم و فرمول و درس و کتاب فرق داره، اتفاقا اگه علم و دانش نزد دشمن هم باشه باید اون رو فراگرفت، چه مسلمون چه غیر مسلمون.
اینها نصیحت و موعظه نیست شما هر چی دوست داری اسمشو بزار.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که مردم از خندههههههه
لطفا دقت کنید "اطلبوا العلم من المهد الی اللحد (از گهواره تا گور علم و دانش بیاموزید) " آیه ی قرآن کریم نیست بلکه حدیث شریف از پیامبر اکرم (ص) است
من نیومده بودم موعظه کنم و هیچ ادعایی هم ندارم اما شما مثل اینکه اینجا با همه دعوا دارید، نمیدونم هدفتون چیه اما وقتی یک تاپیکی میزنید،باید با مطالعه ی بیشتر پاسخگو باشید و ظرفیت نظر مخالف رو هم داشته باشید و مودبانه و با خونسردی و آرامش پاسخشون رو بدید و اگه دلایل درست و منطقی دارید،رو کنید ، نه بدون مطالعه و تحقیق با همه بحث کنید. چرا فکر میکنید هر چی شما میگید درسته؟
من حافظ قرآن نیستم، ادعایی هم ندارم اما در حد توانم به قرآن رجوع میکنم. حداقل اینقدر میدونم که فرق آیه و حدیث رو تشخیص بدم.
کتابهای زیادی بعد از قرآن کریم هست که میتونید در مورد راه و رسم زندگی و اخلاقیات به اونها رجوع کنید که بهترین کتاب بعد از قرآن،نهج البلاغه است و نویسنده اش هم یک انسان کامل و معصومه. ما که شیعه هستیم چرا باید سراغ کتابهایی بریم که نویسنده اش غیر مسلمونه و راه و رسم زندگیمون رو اونها بهمون یاد بدن؟ اما این مسئله در مورد علم و فرمول و درس و کتاب فرق داره، اتفاقا اگه علم و دانش نزد دشمن هم باشه باید اون رو فراگرفت، چه مسلمون چه غیر مسلمون.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا دقت کنید "اطلبوا العلم من المهد الی اللحد (از گهواره تا گور علم و دانش بیاموزید) " آیه ی قرآن کریم نیست بلکه حدیث شریف از پیامبر اکرم (ص) است.

بابت قرمز ها ، آفرین

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چی من میگم برام درسته. تا اینجا هم هر چه گفتم , مودبانه , دقیق و در راستای باورهای خودم و در جواب بر اساس بحث هست. لطفا تهمت نزنید.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابت قرمز ها ، آفرین
من توجهی به نصایح ایشون نمیکنم چون خارج از موضوع تاپیکه. هر جا که کم میاریم همین صحبت ها رو میکنیم. هر سخن جائی و هر نقطه مکانی دارد. موضوع تاپیک در اول اون هست و مربوط به برنزه کردن جسم یا ذهن هست.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی من هم صحبت های اون دوستمونو تایید میکنم .....
من توجهی به نصایح ایشون نمیکنم چون خارج از موضوع تاپیکه. هر جا که کم میاریم همین صحبت ها رو میکنیم. هر سخن جائی و هر نقطه مکانی دارد. موضوع تاپیک در اول اون هست و مربوط به برنزه کردن جسم یا ذهن هست.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ربط داشت دیگه
....
ربطش اینه که بدون خواندن کل نظرات و جوابهای من , فقط تهمت زده بود. بعدشم همه رو از کتاب خوندن منع کرده و فقط گفته بود که دو تا کتاب بیشتر حق ندارید بخونید.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میره کنار دریا و حمام آفتاب میگیره که مثلا برنژه بشه. من نمیدونم این انسان حتی تو قرن 21 هم که اینهمه مثلا رشد ژنتیکی و ذهنی و شایدم عقلی پیدا کرده , چرا دست از این خل بازی هاش ور نمیداره؟ یعنی کی نوبت برنزه کردن ذهن فرا میرسه؟
اینهمه فجایع ک تو دنیا اتفاق می افته فقط 5 درصدش سهم حوادث طبیعیه و 95 درصدش سهم انسان امروزی . خل بازی چه مزه ای داره که اینهمه رایج شده؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
میره کنار دریا و حمام آفتاب میگیره که مثلا برنژه بشه. من نمیدونم این انسان حتی تو قرن 21 هم که اینهمه مثلا رشد ژنتیکی و ذهنی و شایدم عقلی پیدا کرده , چرا دست از این خل بازی هاش ور نمیداره؟ یعنی کی نوبت برنزه کردن ذهن فرا میرسه؟
اینهمه فجایع ک تو دنیا اتفاق می افته فقط 5 درصدش سهم حوادث طبیعیه و 95 درصدش سهم انسان امروزی . خل بازی چه مزه ای داره که اینهمه رایج شده؟

منم خل بازی زیاد در میاارم.
انرژی آدم وتخلیه میکنه.حخخخ

• Like
واکنش ها: ayja
بالا