به دیدنش می ارزه...نگاه کن!!!

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز

صحنه‌اي منحصر به فرد از حمله يك پلنگ به يك كروكوديل و نبرد ميان آن دو در پارك ملي كروگر در آفريقاي جنوبي. پلنگ به اندازه‌اي گرسنه بود كه از حمله به اين طعمه هراس‌آور خودداري نكرد.

صحنه بديع فوران يك آتشفشان زيردريايي در اقيانس آرام در نزديكي مجمع‌الجزاير سواحل تونگا.

صحنه تماشايي از شيرجه آزاد از ارتفاع 25 متري به داخل يك استخر مدور در اورلاندو در آمريكا.

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمرا هیچ وقت حاضر نیستم آخریو امتحان کنم، خیلی ترسناک بود بابا، منم که ترسو...

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو که اهل خطر کردن وعشق سرعت واز این حرفا بودی!!!!

سرعت و خطر کردن آره اما من که همیشه گفتم ترس از ارتفاع دارم، حتی پل عابر پیاده هم تنهایی نمیرم، شیرجه که دیگه حرفشم نزن...

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا قبلا گفته بودم از ارتفاع میترسم، یادت نیست برام عکس کوه و صخره فرستادی، گفتم از ارتفاع میترسم اما خون و کشتار دوست دارم.
خب باهم جور درنمیان...انگاریه آشپز بگه که ازبوی کبریت بدش میاد...

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب باهم جور درنمیان...انگاریه آشپز بگه که ازبوی کبریت بدش میاد...

سرعت و خون و کشتار چه ربطی به ارتفاع داره آخه؟ تازه آشپزم میتونه از بوی کبریت بدش بیاد، با فندک گاز روشن میکنه.

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرعت و خون و کشتار چه ربطی به ارتفاع داره آخه؟ تازه آشپزم میتونه از بوی کبریت بدش بیاد، با فندک گاز روشن میکنه.

خب سرعت وخون با ارتفاع رابطه خوبی باهم دارن...از ارتفاع خدایی ناکرده بیفتی خون به پامیشه...

arayeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب سرعت وخون با ارتفاع رابطه خوبی باهم دارن...از ارتفاع خدایی ناکرده بیفتی خون به پامیشه...

خب میترسم دیگه، چیکار کنم؟ میرم ارتفاع چشمامو میبندم و خودمو میسپارم به همراهم.

بالا