به دعا یا یه آرزو برای کسی که دوست داری تو این روزای آخر سال

haMed nosratii

اخراجی موقت
برای پدرم:

که خدا بیامرزتش و از من خشنود باشه
.

آرزویم این است ،نتراود اشک از چشم تو هرکز مگر از شوق زیاد ،
نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز
و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی
.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحیم ...
برای مادرم که به حق فاطمه زهرا خوبه خوب بشه و هرچی مریضی و درده ازش دور بشه و همچنین خداوند همه مریضا رو شفا بده ...

haMed nosratii

اخراجی موقت
بسم الله الرحمن الرحیم ...
برای مادرم که به حق فاطمه زهرا خوبه خوب بشه و هرچی مریضی و درده ازش دور بشه و همچنین خداوند همه مریضا رو شفا بده ...

انشاالله که مادر شمام به زودی سلامتیشونو بدست بیارن ما هم براشون دعا میکنیم ...از خدا میخوام تمامی مریض هارو شفا بده.

S&M R

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايشاالله در پناه خدا هميشه سالم باشه و سلامت.....

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برای یه مریضی دعا میکنم که 27 سال از عمرشو داره درد میکشه.ایشالا که تو همین سال جدید شفا پیدا کنه:cry:

RAMTIN64

عضو جدید
دعا میکنم ك همه جوونا عاقبت ب خیر شن .امین یا رب العالمین

setayesh02931

عضو جدید
یه دعا میکنم واسه ادمی که خیلی واسم عزیزه
واسم خیلی بارزشه
دعام واسه کسی هست که از اعماق وجودم عاشقانه دوسش دارم
ایشالا که سلامت باشه هرجایی که هست
ایشالا به بهترین چیزها برسه
ای خدا کمکش کن
ای خدا همیشه شاد باشه و بخنده
ای خدا میسپارمش به خودت فقط

Nazliiiiii

اخراجی موقت
انشاالله تو این سال جدید همه به آرزوهاشون برسن سالی باشه پر از شادی و سلامتی و خوشبختی برای هممون جیبامون پر پول لبلا همه خندون ;)

70arezu

عضو جدید
یه آرزو و یه دعای خوب برای اونکه هیچ وقت نذاشتم بفهمه چقد دوسش دارم؛آرزو دارم زیر سایه خدا خوشبخت ترین موجود روی زمین بشی حتی بدون من

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهی صدای خنده همیشه تو خونه هاتون بپیچه
الهی هیچ وقت نگران نباشید
الهی همه از نعمت سلامتی برخوردار باشند
الهی هیچ پدر و مادری شرمنده اولادش نشه
الهی برکت و نعمت نصیب هر خونه ای بشه

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
🎨🍔🏫🏬

🎁🎮🧸🎲

🎟️🎫🏆🃏

🍁🌲🌴🏺🍯

َالهی و ربی من لی غَیْرُک

یا من أِسْمُهُ دواء وَ ذِکْرُهُ شِفاء

The history of humanity is a look at what we have recorded and preserved for ourselves as a benchmark in our memories and in our minds throughout our lives affected by some issues, events, dangers, and various situations as a result of the problem, and we have considered it as a limitation, a goal, a sign to continue on the way. What is important is to learn, correct, and get out of an alarm, to learn from every problem in different time periods, to have a new and in-depth understanding and study with the added knowledge resulting from commitment to human values and life. The history of humanity is a look at what we have recorded and preserved for ourselves as a benchmark in our memories and in our minds throughout our lives affected by some issues, events, dangers, and various situations as a result of the problem, and we have considered it as a limitation, a goal, a sign to continue on the way. What is important is to learn, correct, and get out of an alarm, to learn to have a new and in-depth understanding and study of every issue in different time periods with the added knowledge derived from commitment to human values and life.

🎨🍁🍁🎁

🌲🌴🇦🇺🇨🇵🇨🇴🇨🇿🇩🇪
فارسی تایپ کنید بهتر نیست؟