منم اعتقاد دارم.
اگر منظورت از زاییده شدن پس از مرگ همون زنده شدنه انسانها در قیامت باشه اره درسته.
اما اگر منظورت اینه که روحه انسان پس از مرگ در قالبه جسم یه انسانه دیگر بوجود بیاد، نه این ممکن نیست چون اینطوری نمیتوان اعماله انسانو تو قیامت سنجش کرد و از طرفی خدا در هر جسمی از روحه خودش میدمه و پس از خلقه چند انسان دیگه لازم نیست در وجود اونها روح بدمد چون روح در گردش از یک جسم به جسم دیگریست و دلایل دیگری که میشه اورد تا این موضوع رو رد کرد.
یه کتابی در این رابطه هست به نام : استادان بسیار ، زندگی های بسیار از دکتر برایان ال .وایسمن ندارم ، زیاد چون اطلاعات ندارم و ....
ولی اینی که شما میگی نیست.
تناسخ رو اینجور ی تفسیر میکنند
خدا روح آفریده بعد این روحها در قالب جسم ها به این دنیا میان
بعد به میزانی که تو مدت عمرشون کار های خوب انجام بدند به کمال میرسند
بعد از مرگ شخص روح که ثابته دوباره در غالب یه جسم دیگه به زمین میاد تا ادامه بده سیر کمالشو
اینقدر این چرخه تکرار میشه تا روح به کمال برسه و بتونه به قرب و این حرفا برسه
مثلا روح پیامبرا و اماما الان به اون کمال رسیده و دیگه روحشون به دنیا نمیاد
یا خیلی ها ی دیگه
نمیدونم
من اینجوری شنیدم
خیام هم اعتقاد داشته گویا
من ندارم ، زیاد چون اطلاعات ندارم و ....
بعد از مرگ شخص روح که ثابته دوباره در غالب یه جسم دیگه به زمین میاد تا ادامه بده سیر کمالشو
یا خیلی ها ی دیگه
نمیدونم
من اینجوری شنیدم
یه کتابی در این رابطه هست به نام : استادان بسیار ، زندگی های بسیار از دکتر برایان ال .وایس
در همین رابطه هست
این اقای دکتر یه بیماری داشته بعد از همه جور دوا درمون می خواد با هیپنوتیزم درمانش کنه
که بعد از چند وقت به این نتیجه که میلاد گفت میرسه
تازه شروع کردم به خوندنش
نصفه خوندم
جالبه
اگه علاقه دارید بخونینش
![]()
قربان منظور شما اینه که روح اون شخص میاد بر جسم یکی دیگه غلبه میکنه؟
افرینآها
راستی
یه کتاب سفر روح هست
مایکل نیوتون نوشته
هموون هیپنوتیزم و اینا میکرده آدما رو
بعد از زندگی قبلیشون میگفتند
معلوم شده که روح ها قبلا تو این دنیا زندگی کردند
سفر روح
اولیشو درست نوشتم
قالب
این دو تا کناره همه غ و ق![]()
کیبوردت کجاییه؟
مال من کنار هم نیستن.حرف ف بینشونه
اتفاقه دیگه
میفته
![]()
من ندارم ، زیاد چون اطلاعات ندارم و ....
یا خیلی ها ی دیگه
نمیدونم
من اینجوری شنیدم
وقتی میمیری انرژیت ازاد میشه و بعید نیست تو چیز دیگه مثل گل آدم یا چیزه دیگه ای وارد بشه.........
بله کسی هست.از دوستان کسی هست بتونه تناسخ رو رد کنه ؟
بدون دلایل اسلامی !
حالا اگه این روح اومد تو جسمه یه انسانه بدسرشت و نتونست به کمال برسه اونوقت چی میشه؟
همین روند ادامه پیدا میکنه تا این روح سرگردان اینقدر تو جسمه انسانهای خوب بره تا کامل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور که میدونید تو آخرت جسم و جان هر دو با هم مجازات یا پاداش داده میشوند که بیشتر جان منظوره نه جسم.حالا اگه این روح هم تو جسم خلافکار بود هم جسم روحانی تکلیف چیه؟؟؟چطوری محجازات میشه؟؟؟؟
اتفاقا عدالت خدا رو اینجور یثابت میکنندمن بهیچ وجه اعتقادی به تناسخ ندارم . اینجوری همه چی میره زیر علامت سوال .مهمترینش عدل خداست!!!!!
اتفاقا عدالت خدا رو اینجور یثابت میکنند
کجاش میره زیر سوال؟
تا چه جوری به عدل و حکمتش نگاه کنی!!! (یعنی جدا هیچ راه دیگه ای برای اثبات عدل خدا غیر از تناسخ نیست -عجب)
مرسی از استارتر بحث جالبیه .
من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست اما چند سال پیش کتابی خوندم بنام تنها عشق حقیقت دارد و بس نویسندش یادم نیست اما یک روانپزشک بود که با هیپنوتیزم کردن افراد وجود تناسخ رو اثبات کرده بود در این بین افرادی رو که هیپنوتیزم میکرده چند تاشون با هم خاطرات مشترک داشتن توصیه میکنم بخونید خیلی جالبه
تا چه جوری به عدل و حکمتش نگاه کنی!!! (یعنی جدا هیچ راه دیگه ای برای اثبات عدل خدا غیر از تناسخ نیست -عجب)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برای آنها که به تناسخ معتقدند!!!جالبه ببینید | گفتگوی آزاد | 36 | |
![]() |
تناسخ | گفتگوی آزاد | 0 |