به تجربتون نیاز دارم...

EECi

مدیر بازنشسته
سلام.
از چند روز دیگه درسا شروع میشه . منم ترم اولم.میخوام کمکم کنید ...

یعنی اگر شما ها جای من بودید چه کار می کردید؟(اونهایی که الان ترم های بالا هستن!)

وقتی میرم کارگاه چیکار کنم تا خیلی مفید باشه،واسم؟

دیگه چکارایی کنم؟؟ مثلا مطالب خارج از واحدام بخونم؟؟؟

خواهش میکنم کمک کنید دوستان.

درسام اینا هستن.
ریاضی پیش.ریاضی 1، فیزیک 1،کارگاه عمومی،نقشه کشی صنعتی،تربیت بدنی،اخلاق،اندیشه،زبان خارجه

سلام دوست عزیز
خوب اولا اینکه مبارک باشه!
ثانیا با توکل برخدا شروع کن به در س خوندن وبا استادا جلو بیا واز هرگونه جو گیر شدن تو درس خوندن اجتناب کن.
از همون اول یه نرم افزاری که به درد رشتت می خوره رو شروع به کار کردن کن.
راستی زبان یادت نره!!!
حواست باشه که تا آخر دوران دانشجویی ، اخلاق دانشجویی رو رعایت کنی.حافظا!
یاعلی

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
در صورن تیاز به مطالب جانبی در مورد رشته مهندسی برق، کتاب، ویدیوهای آموزشی و از همه مهمتر نرم افزارهای تخصصی این رشته از وبلاگ من دیدن نمایید.

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

بهترین کار برای شما اینه که دراین ترم درسهای ریاضی 1وفیزیک 1 را خوب یاد بگیری
چون توی ترمهای بعدی و درسهای بعدی خیلی بهت کمک میکنه.
موفق باشی

EECi

مدیر بازنشسته
از راهنمایی دوستان ممنونم. میخوام برم زبان جهاد دانشگاهی.نظرتون چیه؟ایا با توجه به درسهای سنگین برق کار مناسبیه؟

راستی من چطور نرم افزار انتخاب کنم؟؟؟

اونطور که من فهمیدم باید خیلی مایه تو ریاضی بزارم.

EECi

مدیر بازنشسته
سلام دوست عزیز
خوب اولا اینکه مبارک باشه!
ثانیا با توکل برخدا شروع کن به در س خوندن وبا استادا جلو بیا واز هرگونه جو گیر شدن تو درس خوندن اجتناب کن.
از همون اول یه نرم افزاری که به درد رشتت می خوره رو شروع به کار کردن کن.
راستی زبان یادت نره!!!
حواست باشه که تا آخر دوران دانشجویی ، اخلاق دانشجویی رو رعایت کنی.حافظا!
یاعلی
مرسی!

یه چند تا نرم افزار مربوط به مخابرات که به نظرت خوبن می تونی معرفی کنی؟

یه دنیا ممنون

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزارهای مخابراتی معروف Hfss, ADS, Maicrowave office و ... هستند در ضمن شما برای شروع باید با نرم افزارهای اصلی برق که به آنالیز مدار می پردازند مسلط بشی مثله EWB, OrCAD, Proteus و ... البته در کنار این نرم افزارها استفاده از نرم افزارهای جامع که همه جا کاربرد داشته باشه و نرم افزارهای ریاضی خالی از لطف نیست مثل MatLAB, Maple, Mathcad, mathematica و .... برای آشنای بیشتر با این نرم افزار و احیاناً تهیه اونا می تونید به بخش لیست نرم افزارها مراجعه نمایید.

p_sh

عضو جدید
اينكه از الان به فكرشي خوبه،ولي فقط به فكرش بودن كافي نيستها بايد عملم كني من كه تا ترم چهارم تو هپروت بودم:whistle: از ترم 5 شروع كردم خودم جمع وجور كردن هنوزم اونجوري كه بايد باشم نيستم:biggrin:اما تو مثل من نباش و به توصيه دوستان گوش كن
در مورد رياضي چند مبحث هست كه بايد روشون تاكيد بيشتري كني و به قول استاد رياضي ما بايد نون شبت بشه اول انتگرال بعد اعداد مختلط و قطبي تو رياضي 1وديور ژانس و كرل و... تو رياضي 2وسريهاي فوريه تو رياضي مهندسي اينا تا اخر دوره ي كارشناسي به دردت مي خورند ....موفق باشي

• Like
واکنش ها: EECi

EECi

مدیر بازنشسته
ممنون بازم.

یه سوال مهم من از کی باید استفاده از نرم افزار ها رو یاد بگیرم؟؟؟از کدوم ترم؟ (من الان ترم هیچم!)ورودی 87

ودیگه نظرتون در مورد Pspice چیه؟

ممنون

ARC_2008

مدیر بازنشسته
من ترم اول فقط درس خوندم . یعنی پایه . تئوری . توی کتابام غرق می شدم . شاید در 24 ساعت راحت 20 ساعت درس می خوندم و سر کلاس بودم و ... یک نرم افزار را وقتی خوب یاد می گیرید که پایه علمی قوی داشته باشید . وقتی از مفهوم پارامترهای الکتریکی چیزی ندانید ( یا به درک کاملی نرسیده باشید ) ، حالا از صبح تا شب این پارامترها را در نرم افزارهای قدرتمند برق تغییر دهید . حالا هی ... زنبور بی عسل فایده نداره .
حالا بعد بزرگتر که شدم ... بزرگتر که شدم و اومدم توی بازار کار ...
یک دیزل ژنراتور را می بینم که از بین این همه مهندس برق ، چند نفر می توانند آن را با شبکه پارالل کنند .
یک ماشین ساز را می بینم که فقط او می تواند فلان دستگاه پرس را تولید کند که ...
یک ماشین ساز را می بینم که فقط او می تواند فلان خط تولید را با آن دقت راه اندازی کند ...
یک مهندس را می بینم ...
و یک بی سواد را می بینم که با تجربه کاری 50 ساله ، حسرت به دل مانده مفهوم خازن را بفهمد ! . مفهوم PID را ... لمس کند . کتاب بخواند . از همان ترم اول شروع کند .
بخدا یک بی سواد را می شناسم که اگر تا 100 سال هم بیایی هی کار کنی نمی شود تجربه او را جمع کرد . حاضر است از ترم اول شروع کند ....
ترم اول ... اینقدر خاطره از این ترم دارم ... به جرئت می گویم مسیر زندگی ام در ترم اول مشخص شد . ترم مهمی است . عجیب مهم است . برایم عجیب است که چرا این همه این ترم اول مهم است . هر چقدر با تجربه تر باشی کمتر در این ترم اول اشتباه می کنی ...
( ای کاش در حال حاضر می توانستم 20 ساعت کامل درس بخوانم . اگر الان می توانستم 24 ساعت درس می خواندم ! . حالا مفهومش را می فهمم . آن موقع لطف خدا بود که نمی دانستم باید بخوانم و می خواندم . یک درک خاصی بود . وقتی تفاوت خودم را با بقیه دیدم . بگذریم .2 یا 3 سال است حسرت آن روزها را می خورم که مجبور به فروختن وقتم به ازای تجربه نبودم . .. لعنت به این کار . نمی دانم شاید ...)
مثل همیشه می گویم ... پاینده باشید . چون دوست دارم همه جوانان ایرانی پاینده باشند . همه ایرانی ها . مسلمانان ... حتی شاید یهودیان کافر ! . بگذریم . همون پاینده باشید خالی !

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

PSPice عضوی از مجموعه OrCAD هستش و شما از زمانیکه کارت با دروس اصلی برق آغاز میشه به این نرم افزارها احتیاج داری یعنی ترم 3 و با درس مدارهای الکتریکی و دیگه باید ادامه بدی تا آخر. الان بیشتر سعی کن با محیط این نرم افزارها آشنا بشی که روزی که خاصی کارت اصلیتو با اونا شروع کنی دیگه محیط غریبی برات نباشه. البته از همین ترم یک می تونی کارت رو با نرم افزارهای ریاضی که معرفی کردم شروع کنی و آشنایی با MatLAB نیز فراموشت نشه!!

EECi

مدیر بازنشسته
راستی... من مطلب رو همین امروز میرم می گیرم.نرم افزار دیگه ای که به درد ترم اولی ها میخوره،دیگه چیا هست؟

ممنون

EECi

مدیر بازنشسته
فقط کدوم ورژن matlabرو بگیرم.ورژن بندی خاصی داره؟

بالا