سلام به تمامی دوستان و خوانندگان عزیز ......................... خب نمیدونم چی شده ولی از وقتی من این تالار هنر رو یافتم عجیب به فکر تاپیک گذاشتن توش افتادم ........... چرا ؟ نمیدونم 
خب عنوان که معلومه میخوایم بهترین کارگردان زن ایران رو شما انتخاب کنید ..................
انتخابم چندگانه است
من از هر کدوم این خانمهای کارگردان که اسمشونو مطرح کردم یه فیلمشونو نام میبرم .......... تا یه آشنایی کوچیک داشته باشین :
خانم تهمینه میلانی ........................ فیلم تسویه حساب
خانم رخشان بنی اعتماد .............. فیلم خارج از محدوده
خانم پوران درخشنده ................ پرنده کوچک خوشبختی
خانم پریسا بخت آور ................. دایره زنگی
خانم مرضیه برومند ............. شهر موشها
خانم منیژه حکمت .............. سه زن
خانم انسیه شاه حسینی ........... پنالتی
خب شاید خیلی کارگردانان رو جا گذاشته باشم ........... که از شما دوستان میخوام ضمن زدن گزینه هیچکدام حتما اسم ایشون رو با فیلمشون نام ببرن
( این که برام مهمه دلیلش اینه که بعد از اتمام این نظرسنجی حداقل 4 تن از خانمها صعود میکنن به مرحله پایانی که تاپیک نهایی است و در اونجا بهترین کارگردان سینمای ایران از دید شما انتخاب میشه )
لطفا به این لینک که مربوط به انتخاب بهترین کارگردان مرد ایرانیست نیز بروید
بهترین کارگردان مرد سیمای ایران
با تشکر از همراهی و همدلی شما

خب عنوان که معلومه میخوایم بهترین کارگردان زن ایران رو شما انتخاب کنید ..................
انتخابم چندگانه است
من از هر کدوم این خانمهای کارگردان که اسمشونو مطرح کردم یه فیلمشونو نام میبرم .......... تا یه آشنایی کوچیک داشته باشین :
خانم تهمینه میلانی ........................ فیلم تسویه حساب
خانم رخشان بنی اعتماد .............. فیلم خارج از محدوده
خانم پوران درخشنده ................ پرنده کوچک خوشبختی
خانم پریسا بخت آور ................. دایره زنگی
خانم مرضیه برومند ............. شهر موشها
خانم منیژه حکمت .............. سه زن
خانم انسیه شاه حسینی ........... پنالتی
خب شاید خیلی کارگردانان رو جا گذاشته باشم ........... که از شما دوستان میخوام ضمن زدن گزینه هیچکدام حتما اسم ایشون رو با فیلمشون نام ببرن
( این که برام مهمه دلیلش اینه که بعد از اتمام این نظرسنجی حداقل 4 تن از خانمها صعود میکنن به مرحله پایانی که تاپیک نهایی است و در اونجا بهترین کارگردان سینمای ایران از دید شما انتخاب میشه )
لطفا به این لینک که مربوط به انتخاب بهترین کارگردان مرد ایرانیست نیز بروید
بهترین کارگردان مرد سیمای ایران
با تشکر از همراهی و همدلی شما

آخرین ویرایش: