handpick.ir
عضو جدید
بستگی داره که از گوشی بخوایم برای چه کاری استفاده کنیم و چه پارامتری مد نظرمونه که ملاک برتری هستش.
بستگی داره که از گوشی بخوایم برای چه کاری استفاده کنیم و چه پارامتری مد نظرمونه که ملاک برتری هستش.
چه می دونممممم!!
دختر خالم تی 2 گرفته راصیه ..فقط صفش خیلی بزرگه ..تو جیبم جا نمیشه ...از جیبم راحت در نمیاد..خخخخ فک کنم 900 تومنه.....
میسی عزیزم.......میخام بزرگ باشه..... صفه تایپش ک ازین حروف ریزا نیس؟؟دختر خالم تی 2 گرفته راصیه ..فقط صفش خیلی بزرگه ..تو جیبم جا نمیشه ...از جیبم راحت در نمیاد..خخخخ فک کنم 900 تومنه
IPhone I6![]()
میسی عزیزم.......میخام بزرگ باشه..... صفه تایپش ک ازین حروف ریزا نیس؟؟
ی عکس ازش بزارخیلی بزرگه ..بیقوارس ..زیاد راج بش نمیدونم ...دوربینش 13...
اون ک دو چهارصده......IPhone I6![]()
ی عکس ازش بزار![]()
اون ک دو چهارصده......![]()
خب زدی بهترین مارک گوشی .... !!!
پ.ن: من پست اولو نخوندم
سلام بچه ها
به نظرتون خرید اینترنتی گوشی کار درستی هس ایا؟!
چون قیمتش اصولا از بیرون خیلی کمتره.از بس میکشن رو قیمت گوشی:|
سلام بچه ها
به نظرتون خرید اینترنتی گوشی کار درستی هس ایا؟!
چون قیمتش اصولا از بیرون خیلی کمتره.از بس میکشن رو قیمت گوشی:|
سلام
من و خانوادم همه خریدهای دیجیتال رو پس ازبررسی های کامل، ازسایت دیجی کالا میخریم وشرایط مختلف ارسال هم داره و همراه باضمانت هست...
طی چندسال گذشته مشکلی نداشتیم.
بستگی داره چه سایتی باشه!!!! حتماً چک کن نماد اعتماد الکترونیک داشته باشه و البته این نماد جعلی نباشه.
سلام
من و خانوادم همه خریدهای دیجیتال رو پس ازبررسی های کامل، ازسایت دیجی کالا میخریم وشرایط مختلف ارسال هم داره و همراه باضمانت هست...
طی چندسال گذشته مشکلی نداشتیم.
از دیجی بخر خبمثلا من مد نظرم چون مارک هواوی بود رفتم سرج کردم یه سری سایتای مختلف واسم اومد که فروشگاه های مختلف اینترنتی به ترتیب قیمت ردیف شده بودن مثل: http://emalls.ir
یه فروشگاه هایی مثل باه کالا -آکوسیستم-سی سی کالا و... یه سری سایت معرفی میکنه.
حالا دیدم اینجا بحث تخصصی گفتم احتمال بدونن بچه ها
من غیر از گوشی یه چن تا چیز از نت خرید کرده بودم ولی چون این گوشیه نمیدونم مطمئن باشم یا نه چون اصولا هم تا دوروز وقت واسه چک کردن میدنو حالا واقعا به دستم میرسه یا نه...آخه این سایتا یه سریاشون واقعا قیمتاشون با بیرون کلی متفاوته این ادمو به شک میندازه...از بس که تو مغازه ها میکشن رو قیمت!
حالا از کجا باید بفههمم نماد اعتماد الکترونیکش جعلی نیس؟؟
مثلا من مد نظرم چون مارک هواوی بود رفتم سرج کردم یه سری سایتای مختلف واسم اومد که فروشگاه های مختلف اینترنتی به ترتیب قیمت ردیف شده بودن مثل: http://emalls.ir
یه فروشگاه هایی مثل باه کالا -آکوسیستم-سی سی کالا و... یه سری سایت معرفی میکنه.
حالا دیدم اینجا بحث تخصصی گفتم احتمال بدونن بچه ها
من غیر از گوشی یه چن تا چیز از نت خرید کرده بودم ولی چون این گوشیه نمیدونم مطمئن باشم یا نه چون اصولا هم تا دوروز وقت واسه چک کردن میدنو حالا واقعا به دستم میرسه یا نه...آخه این سایتا یه سریاشون واقعا قیمتاشون با بیرون کلی متفاوته این ادمو به شک میندازه...از بس که تو مغازه ها میکشن رو قیمت!
حالا از کجا باید بفههمم نماد اعتماد الکترونیکش جعلی نیس؟؟
فکر کنم سایت وزارت صنعت و معدن و تجارت باید ببینی اسم فروشگاه تو لیست هست یا نه. تو گوگل سرچ کن چگوگی فهمیدن صحت و اعتبار نماد اعتماد الکترونیکی.
یه کار دگ هم این که تو سایت فروشگاه رو نماد کلیک کنی، باید بره به سایت وزارت صنعت. بعد ببینی اسم فروشگاه تو سایت هست یا نه. البته با این روش باید نگاه کنی آدرس سایت وزارت درسته یا جعلی نباشه!
دیجی کالا، آل دیجیتال، بامیلو، لوتوس و...ینا سایتای خاطر جمعین.