من میخواستم راهنماییم کنید
من دوست دارم sony بگیرم اما مطالب این تایپک و خوندم الن گیجم که کدوم از همه بهتره
هم از نظر کیفیت و اینکه برای مکس و رندر خوب باشه.تا قیمت 1500000
کمکم کنید
سلام من سردرگم شدم یه جواب راست و مستقیم می خوام تا 1500000 یه لب تاب خوب چیه؟ من خودم از سونی خیلی خوشم میادبدرد می خوره بگیرم؟مدل f121fx
دوست عزیز این مدل تحت گارانتی ایران رهجو نیستسلام من سردرگم شدم یه جواب راست و مستقیم می خوام تا 1500000 یه لب تاب خوب چیه؟ من خودم از سونی خیلی خوشم میادبدرد می خوره بگیرم؟مدل f121fx
سلام بچه ها
سوالی داشتم چطوری میشه از لپ تاپایی که از خارج_امارات_خریده میشند از گارانتیشون توایران استفاده کرد؟
اگر نمیشه استفاده کرد ایا کلا بیخیال خرید از اونجا شوم_یکی داره میره اونجا میخوام بگم برام بیاره ولی خودش خیلی ناوارده نندازن بهش؟_یااینکه اصل بودنش ارجحیت داره بر اون؟
+میزان مدت زمان شارژ باتری به چی بستگی داره؟6cellمعادله چقدر زمانه
+اینکه میگن مثلا مودم داخلی نداره یعنی چی ضعف اساسی ای هستش؟
+مدل ASUS - N61Jq رو دیدم نوشته بود ساخت چینه؟!خوب نیست؟
در اخر ببخشید از اینهمه سوال!مرسی
تقریبا تحقیقاتم کامل شده
دوستان من از بین همه ی برندها ایسر رو انتخاب کردم
بعد از 3 تا 4 هفته تحقیق به این نتیجه رسیدم که ایسر بگیرم
البته سونی هم خوبه ولی برای کارای سنگین مثل معماری بهتره مدلی بگیرید که کاری باشه
سونی پول مارکشو میگیره و زیباییشو
اما برای کارای معماری باید به فراتر از اینا فکر کنید
acer تولید کننده عمدا لپ تاپ های ارزون قیمته.... من تا حالا باهاش کار نکردم ولی جدیدا تو کشور های جهان سوم و اروپای شرقی به فروش بالایی رسیده... .
واقعا موندم چه کار کنم
هر کدوم از مدلا یه بدی و یه خوبی ای دارن
از مدل ea26 سونی خوشم میاد اما بودجم 1200 تا این قیمت اگه مدل خوبی از سونی دیدین
البته با گارانتی ایران رهجو ممنون میشم کمکم کنید
ایسری که من خریدم کارت گرافیکش عالی بود. مدلشم یکی دو صفحه قبل نوشتم.مدل hpبرای معماری مناسب نیست چون کارت گرافیکش پایینه
ایسر از اینا بهتره
تا حالا 90 درصد به این نتیجه رسیدم که ایسر از همه بهتره
البته مدل های قبلی ایسر خوب نیستن چون تازگیا خوب شده مدل 5742 جی واقعا مدل خوبیه
کارت گرافیکش جی اف و... مودم هم داره که سونی ها اکثرشون مودم ندارن
از همه مهمتر تحت گارانتی سازگار ارقامه
فکر نکنم بشه استفاده کرد....مگر اینکه اگر اشکالی داشت دوباره پس بفرستی تا بررسی کنن برات.سلام بچه ها
سوالی داشتم چطوری میشه از لپ تاپایی که از خارج_امارات_خریده میشند از گارانتیشون توایران استفاده کرد؟
اگر نمیشه استفاده کرد ایا کلا بیخیال خرید از اونجا شوم_یکی داره میره اونجا میخوام بگم برام بیاره ولی خودش خیلی ناوارده نندازن بهش؟_یااینکه اصل بودنش ارجحیت داره بر اون؟
+میزان مدت زمان شارژ باتری به چی بستگی داره؟6cellمعادله چقدر زمانه
+اینکه میگن مثلا مودم داخلی نداره یعنی چی ضعف اساسی ای هستش؟
+مدل ASUS - N61Jq رو دیدم نوشته بود ساخت چینه؟!خوب نیست؟
در اخر ببخشید از اینهمه سوال!مرسی
عزیزم اینا اکثرا ساخت چینه!!
من پارسال f83 asus گرفتم واقعا خوب جواب داده....واقعا کیفیت عالی و قیمت مناسب....به نظرم برند خوبیه.... البته مدل لپ من دیگه تولید نمیشه! دلیلشو هنوز خودمم نمیدونم!
سلام بچه ها پیشاپیش عیدتون مبارک باشه
من این مدلو دیدم و میخوام بگیرم خواستم راهنمایی کنید و نظرتونو بگین
کسی از این مدل داره؟
asus n82jq
cpu cori7 720 1.6 up 2.8/6m
Ram 4GB ddr3
cache6MB
Hard disk 500GB
Led "14
_NVIDIA-VGA 335 geforc 1GB ddr3
web- bluetooth-hdmi-lan-esata
widows7-64BIT,WE,BT,USB3,6CELL
قیمت1430000
گارانتی الماس-ویستا پخش
سلام میدونید چیه یه ضرب المثل انگلیسی هست که همیشه آویزه گوشمه:"آنقدر پولدار نیستم که چیزهای ارزان بخرم " به همین دلیل دنبال یه مدل به قیمت متعادل تا سقف 1.300 - 1.400 گشتم که لااقل تا 2-3 سال خیالم راحت باشه، تا همین دیروز که راجع به 1558 Dell تحقیق کردم(که حقیقتاً مشخصات خوبی در کنار قیمت تقریباً مناسبش! 1.340 تومن داره)خیلی ازش خوشم اومد ،دیروز رفتم پایتخت از جلو که دیدمش خیلی ساده و شاید بهتر بگم بد قیافه بود!!!اصلاً توقع نداشتم به یه همچین ایرادی بر بخورم!داشتم برندهای دیگه رو نگاه میکردم چشمم به HP افتاد،یه نموره قیمتاشون بالاتر بود ولی نسبت به سخت افزارش خیلی گرون نبود(گرونتر از Dell و ارزونتر از Sony)مدل hpبرای معماری مناسب نیست چون کارت گرافیکش پایینه
ایسر از اینا بهتره......
سلام انقدر کمکم نکردید یه مدل دیگه هم اضافه شد!!!
Asus-N82 jq
مشخصاتش با 1558 برابری میکنه تازه ویندوز 7 (البته نسخه Home) و Usb 3.0 هم داره.
کمک
سلام انقدر کمکم نکردید یه مدل دیگه هم اضافه شد!!!
Asus-N82 jq
مشخصاتش با 1558 برابری میکنه تازه ویندوز 7 (البته نسخه Home) و Usb 3.0 هم داره.
کمک
ممنوندیدمپسندیدم
هیچی کم نداره همینو بخر...
ASUS![]()
ممنون
جدای از این حرفها اصلاً در مجموع گارانتی شامل چی میشه؟![]()
میشه لطفاً یکی توضیح بده؟ از دوستان کسی اینجا از شرکتی با گارانتی معتبر برای Asus خبر داره؟