adamnama
عضو جدید
************MacBook Pro**************
1-دوستان عزیز با توجه به اینکه تمام دوستان فقط در مورد چند برند صحبت کردید بد نیست اطلاعاتی را هم در مورد شرکت معظم اپـــــــــــــــل
بدید.
اگر کسی آشنایی با لپ تاپ های اپل داره لطفا کمک کنه.
در ضمن به این مطلب هم بپردازید که اگر بر روی مک بوک پروها، ویندوز نصب بشه آیا کیفیت و کارایی قبلی را خواهد داشت یا خیر.
2- در بین صحبت های شما خرید از ایران را توصیه نکردید!
مگر لپ تاپ ها وکیوم یا به عبارتی بسته بندی و یا آک نیستند؟
آیا از طرف شرکت های طرف قرارداد و یا وارد کننده ها از لحاظ سخت افزاری تغییراتی داده می شوند؟
آیا این مورد برای لپ تاپ اپل نیز صادق هستند؟
3- در آخر کسی از مدل های pro اپل پیشنهاد خاصی داره؟
هر چند به نظر می رسه با توجه به بودجه بنده که چیزی بالغ بر 140 است بیش از یک مدل جوابگو نباشد.
آیا ارزش این هست که 160 هزینه کنم برای داشتن یک لپ تاپ خوب با توجه به اینکه PC قابل قبولی نیز دارم؟
مقایسه های لپ تاپ های اپل از لحاظ قیمت

1-دوستان عزیز با توجه به اینکه تمام دوستان فقط در مورد چند برند صحبت کردید بد نیست اطلاعاتی را هم در مورد شرکت معظم اپـــــــــــــــل

اگر کسی آشنایی با لپ تاپ های اپل داره لطفا کمک کنه.
در ضمن به این مطلب هم بپردازید که اگر بر روی مک بوک پروها، ویندوز نصب بشه آیا کیفیت و کارایی قبلی را خواهد داشت یا خیر.

2- در بین صحبت های شما خرید از ایران را توصیه نکردید!
مگر لپ تاپ ها وکیوم یا به عبارتی بسته بندی و یا آک نیستند؟
آیا از طرف شرکت های طرف قرارداد و یا وارد کننده ها از لحاظ سخت افزاری تغییراتی داده می شوند؟
آیا این مورد برای لپ تاپ اپل نیز صادق هستند؟

3- در آخر کسی از مدل های pro اپل پیشنهاد خاصی داره؟
هر چند به نظر می رسه با توجه به بودجه بنده که چیزی بالغ بر 140 است بیش از یک مدل جوابگو نباشد.
آیا ارزش این هست که 160 هزینه کنم برای داشتن یک لپ تاپ خوب با توجه به اینکه PC قابل قبولی نیز دارم؟

مقایسه های لپ تاپ های اپل از لحاظ قیمت