بهترین رفرنس های دوره ی کارشناسی مکانیک((لطفا سریع جواب بدین))

ali_hasani

عضو جدید
سلام
دوستان نظرتون رو در مورد بهترین کتاب های مرجع دوره ی کارشناسی بنویسید
مثلا گروه جامدات (استاتیک،مقاومت مصالح،طراحی)
دینامیک (.....)
سیالات (.....)
من یکم گیج شدم!!!!!
شاید می پرسین واسه چی؟
بماند!!توضیحش مفصله.
((بعضی از دوستان گفتن که برای مثال ون وایلن و اینکروپرا رو بذارید کنار هر دو رو سنجل بخونید
یا اسپاتز بهتر از شیگلیه یا سیالات فقط وایت،شیمز و ... رو فراموش کنید.))
نظر شما چیه؟
لطفا نکاتی رو به عنوان دلیل ذکر کنید.
ممنون از همه

ali_hasani

عضو جدید
سلام
دوستان چرا بجای لینک گذاشتن مستقیم به خود سوال جواب نمیدین؟
((من دانشجوی مکانیک نیستم اما واسه ارشد انشااله میخوام مکانیک شرکت کنم،یکی از دوستانم که مکانیک خونده کتابای مرجعی رو به من معرفی کرد و منم اونا رو خریدم،ون وایلن-اینکروپرا-شیگلی-شیمز-
ارتعاشات تامسون-د.ماشین مارتین-استاتیک هیبلر و .... اما اینجا بعضی دوستان نظرات دیگه ای داشتن که حرارت و ترمو سنجل-اسپاتز-وایت-مریام و ... رو معرفی کردن.هر چند امروز این کتابا رو هم گرفتم ولی می خواستم بدو.نم آیا این نظر اکثریته یا نه تا من که قراره با رفرنس ها شروع کنم بهترین و مفهوم ترین ها رو بخونم.))
تو لینک اول که باید یکی دو روز بگردی تا نتیجه بگیری و لینک دومم که ***** شده.

ebrahimsakht

عضو جدید
سلام
((من دانشجوی مکانیک نیستم اما واسه ارشد انشااله میخوام مکانیک شرکت کنم،یکی از دوستانم که مکانیک خونده کتابای مرجعی رو به من معرفی کرد و منم اونا رو خریدم،ون وایلن-اینکروپرا-شیگلی-شیمز-
ارتعاشات تامسون-د.ماشین مارتین-استاتیک هیبلر و .... اما اینجا بعضی دوستان نظرات دیگه ای داشتن که حرارت و ترمو سنجل-اسپاتز-وایت-مریام و ... رو معرفی کردن.هر چند امروز این کتابا رو هم گرفتم ولی می خواستم بدو.نم آیا این نظر اکثریته یا نه تا من که قراره با رفرنس ها شروع کنم بهترین و مفهوم ترین ها رو بخونم.))
دوست عزیز من لینک اول رو گذاشتم برای اینکه قوانین تالار رعایت بشه و از پست گذاشتن اضافی جلوگیری بشه. اگه شما تو همون لینک اول سوال خودتونو مطرح می کردین مطمئن باشین حداقل 3 نفر به شما جواب می دادن.

yjalilian

عضو جدید
سلام
الآن ديگه تقريباً همه چيز فــيــلــتــر شده ديگه. بايد راه دور زدنش رو ياد بگيري. در ضمن اون لينكي كه peggijaan گذاشته ارزشش رو داره (البته براي با سواد شدن نه براي كنكور).

آخرین ویرایش:

ebrahimsakht

عضو جدید
من فایل لینک اول رو دانلود کردم براتون اینجا گذاشتم

پیوست ها

• MechEnggStartUpRev0.2i.pdf
    464.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

انیشتن

عضو جدید
سلام استاد من یک کتاب مقاومت 1 کاردانی به کارشناسی مکانیک لازم دارم که واسه کنکور توپ باشه چون بایس تدریس کنکور کنم اگه کمکم کنین ممنون میشم , و کتاب توپ استاتیک واسه کنکور میخوام فقط نکته و تستای خوب داشته باشه شماره من 09364658099 اگه راهنماییم کنید ممنونم چون بچه ها مرداد امتحان دارنasal.anishtan@yahoo.comبایس سخت کار کنن میخوام خوووووووووووووووووووووووووووب درس بدم مرام همتون عیدتون مبارک.برام خییییییییلی دعاکنید.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دوستان نظرتون رو در مورد بهترین کتاب های مرجع دوره ی کارشناسی بنویسید
مثلا گروه جامدات (استاتیک،مقاومت مصالح،طراحی)
دینامیک (.....)
سیالات (.....)
من یکم گیج شدم!!!!!
شاید می پرسین واسه چی؟
بماند!!توضیحش مفصله.
((بعضی از دوستان گفتن که برای مثال ون وایلن و اینکروپرا رو بذارید کنار هر دو رو سنجل بخونید
یا اسپاتز بهتر از شیگلیه یا سیالات فقط وایت،شیمز و ... رو فراموش کنید.))
نظر شما چیه؟
لطفا نکاتی رو به عنوان دلیل ذکر کنید.
ممنون از همه

با سلام .

بخشید دوست عزیز ولی اگر شما و انسان بخواد همیشه از یه نوع کتاب و ترجمه ی خاص مطالعه کنه همیشه درجا میزنه ...

لازمه ی پیشرفت اینه که فکر انسان و منابع اطلاعاتیش همیشه به روز و پویا باشند .

پس نمیشه گفت که مثلا برای استاتیک مریام خوبه یا ...

شما بگرد بهترین رو پیدا کن ...

بالا