بهترین آواتار آقاااایون

بهترین آواتار آقاااایون

• مجموع رای دهندگان
    280
  • نظرسنجی بسته .

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
بله دوست گلم حرف شما صحیح و متین ولی چه معلوم که این اواتار نشان دهنده روحیات و احساس این دوستمون نباشه؟
نه کسی قرار نیست اینجا ناراحت بشه بالاخره مسابقه هست دیگه !!حالا یکی بهتر یکی بدتر:smile:
ایشالا مسابقه زندگی برنده باشیم:surprised:
یه چیزی بگم و برم
من خصوصا تو دخترا خیلی تجربه کردم
آواتارای خیلی خوشگل میذارن، کسی ندیده باشه اشون فکر میکنه خیلی خوشگلن، اما برعکس در میاد همیشه
فعلا بای
بعدا میام باز صحبت میکنیم

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیزی بگم و برم
من خصوصا تو دخترا خیلی تجربه کردم
آواتارای خیلی خوشگل میذارن، کسی ندیده باشه اشون فکر میکنه خیلی خوشگلن، اما برعکس در میاد همیشه
فعلا بای
بعدا میام باز صحبت میکنیم
نظر هر کسی واس خودش محترمه و نظر شما هم محترم و هم قابل احترام:smile:
شبتون بخیر

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست خوبم
در اینکه آواتار قشنگیه شکی نیست
اما آواتار باید روحیات و شخصیت و فکر و نگرش یه آدم رو برسونه
وگرنه هر کسی میتونه یه عکس خوشگل از اینترنت پیدا کنه و بذاره
امیدوارم کسی از شرکت کنندگان از حرفام نارحت نشه و سوء تفاهمی ام نشه

قبل از هر چیز سلام
اگه روی حرفتون به من بود که ناراحت نشم باید بگم من از حرف شما ناراحت که هیچ ،بلکه خوشحالم شدم. حرفتون درسته اما شما یک چیز فراموش کردید و اونم حق انتخاب دوس من و اینکه ما همه حق انتخاب داریم
و اینکه من یک سوالم ازتون داشتم و اونم اینکه شما چه فکر و نگرشی رو میخواید با اواتارتون نشون بدید؟؟
و اگه شما پیامی رو با اواتارتون انتقال میدید باید بگم من از این پیام بی اطلاعم و خوشحال میشم اونو بدونم
این یک مسابقست و برای من افتخاریه که در کنار شما عزیزان باشم
تشکر دوست عزیز:gol:

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبل از هر چیز سلام
اگه روی حرفتون به من بود که ناراحت نشم باید بگم من از حرف شما ناراحت که هیچ ،بلکه خوشحالم شدم. حرفتون درسته اما شما یک چیز فراموش کردید و اونم حق انتخاب دوس من و اینکه ما همه حق انتخاب داریم
و اینکه من یک سوالم ازتون داشتم و اونم اینکه شما چه فکر و نگرشی رو میخواید با اواتارتون نشون بدید؟؟
و اگه شما پیامی رو با اواتارتون انتقال میدید باید بگم من از این پیام بی اطلاعم و خوشحال میشم اونو بدونم

داداش محسن ما با توییم.......
همونقدر که آواتارت قشنگه همونقدرم با روحباتت سازگاره.............;)

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
manam mikhastam basham ! :(

قبل از هر چیز سلام

محسن جان جدی نگیر اتفاقا هدف از انتخاب آواتار جلب توجه دیگرانه برای دیدن پیج ما مثلا من که آرم تیم محبوبمو انذاختم چه چیزی از شخصیت منو نشون می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا آوانار های ما باید زیبا باشه تا بتونیم نظر بقیه رو جلب کنیم.
در ضمن قهرمانیتو پیشاپیش تبریک می گم.

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محسن جان جدی نگیر اتفاقا هدف از انتخاب آواتار جلب توجه دیگرانه برای دیدن پیج ما مثلا من که آرم تیم محبوبمو انذاختم چه چیزی از شخصیت منو نشون می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟دقیقا آوانار های ما باید زیبا باشه تا بتونیم نظر بقیه رو جلب کنیم.در ضمن قهرمانیتو پیشاپیش تبریک می گم.
منم موافقم.....راستی آواتاربم خیلی قشنگه.....................

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محسن جان جدی نگیر اتفاقا هدف از انتخاب آواتار جلب توجه دیگرانه برای دیدن پیج ما مثلا من که آرم تیم محبوبمو انذاختم چه چیزی از شخصیت منو نشون می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم موافقم.....
راستی آواتاربم خیلی قشنگه.....................

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تشکرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:gol:
اقایی

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
قبل از هر چیز سلام
دقیقا آواتار میتونه نشون دهنده روحیات آدما باشه
مثلا یکی از دوستامون معلومه استقلالیه
یا من، نشوندهنده نگرشم به زندگیمه
سنم رسیده به 27 و حس میکنم میتونستم خیلی جلوتر از اینی که هستم باشم تو زندگیم و برا این موضوع نارحتم و زندگی کم تنش و آرومی دارم
در ضمن اگر کسی فیلم گارفیلد رو دیده باشه متوجه میشه که روحیاتم مثل این گربه شیطون و دوست داشتنی و بعضی وقتام یکم بدجنسه :دی

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا آواتار میتونه نشون دهنده روحیات آدما باشه
مثلا یکی از دوستامون معلومه استقلالیه
یا من، نشوندهنده نگرشم به زندگیمه
سنم رسیده به 27 و حس میکنم میتونستم خیلی جلوتر از اینی که هستم باشم تو زندگیم و برا این موضوع نارحتم و زندگی کم تنش و آرومی دارم
در ضمن اگر کسی فیلم گارفیلد رو دیده باشه متوجه میشه که روحیاتم مثل این گربه شیطون و دوست داشتنی و بعضی وقتام یکم بدجنسه :دی

من عاشق گارفیلدم.........!!!!!!!!!!!
میشه بگی روحیات استقلالیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میثم...

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه که بعضی از شرکت کننده ها هنوز به خودشون رای ندادن!!!
فکر کنم نگه داشتن واسه روز مبادا

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز

من عاشق گارفیلدم.........!!!!!!!!!!!
میشه بگی روحیات استقلالیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب آواتار شما فقط یه خبر رو میرسونه، اونم استقلالی بودنتونه
اما ممکنه یه آواتار چندین پیام رو همزمان برسونه
برای همین من به شخصه تو انتخاب آواتارام خیلی حساسم و سعی میکنم آواتاری رو انتخاب کنم که پیام بیشتری از خودم رو انتقال میده
همچنین همیشه دوست دارم همه چیم تک باشه از لباس و فکر و زندگی و .... گرفته تا حتی یه آواتار ساده

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی این آواتارارو واسه مسابقه بهترین آواتار انتخاب کرده؟ خیلی آواتارای بهتری هست که.. مال خودمو نمیگماااااااا.. ولی خدایی چیه اینا!!!! مخصوصا اون 5 که اصن داغونه.. یا اون چشم که توش لوگوی تیم استقلاله :))))))))))))) همون 1 از همش بهتره.. آقا ما زدیم 1

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی این آواتارارو واسه مسابقه بهترین آواتار انتخاب کرده؟ خیلی آواتارای بهتری هست که.. مال خودمو نمیگماااااااا.. ولی خدایی چیه اینا!!!! مخصوصا اون 5 که اصن داغونه.. یا اون چشم که توش لوگوی تیم استقلاله :))))))))))))) همون 1 از همش بهتره.. آقا ما زدیم 1

مگه اون چشمه چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fantastic girl

عضو جدید
من یه سوتی دادم!!
فکر میکردم فقط میشه به یه نفر رای داد وا3 مین فقط به داداش محسن رای دادم!
اگه میدونستم بیشتر میشه به جهان پهلوانم(استقلالیه )رای میدادم و چند نفر دیگه....!!1
راستی جای اواتار من خالیه ایکاش شرکت میکردما:(

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
من یه سوتی دادم!!
اگه میدونستم بیشتر میشه به جهان پهلوانم(استقلالیه )رای میدادم و چند نفر دیگه....!!1
آواتارت نایت الف ورد آف وارکرافته
من عاشق نایت الفام :biggrin:
با هیومنا

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه سوتی دادم!!

منم همین سوتی دادم
دوست داشتم به همه شرکت کنندگان رای بدم اما...