سلام
راستش دیروز با بی حوصلگی کتابی که دم دست بود رو برداشتم و ورق زدم به اسم " گفتارهای آموزنده و دلاویز".
با این که دوسال پیش گرفته بودیم تا دیروز نخونده بودم و باورتون نمی شه بگم فکر می کردم این کتاب نقدی بر اثار سعدی

.
خوب به هر حال از وسط شروع کردم به خوندن، تیترش بود " کنفرانس سیارات" برام جالب بود تا اخرش خوندم و بعد که برگشتم ببینم این متن از کیه تعجب کردم "سرگذشت ماه" از صادق هدایت که در مجله سخن سال 1324 چاپ شده بود من هم داستان رو دوباره خوندم. درباره ترکیدن زمین به خاطر انسان ها و تصمیم گیری درباره سرنوشت ماه نوکر زمین .........
داستان های زیبای دیگری چون : طاعت و عبادت مردی بی دین از بالزاک و دستکش از بری پین و داستان خسرو که تو کتاب سوم دبیرستان داشتیم و کودک بی مادر از ویکتور هوگو و یه داستان بسیار زیبا از آنتوان چخوف به اسم شرط بندی که واقعا عالی بود و کلی داستان و مقاله از نویسندگان معاصر ایران و جهان.
موضوع شرط بندی درباره مجازات اعدام و یا حبس به جای اون که یک بانکدار پولدار و طرفدار اعدام با یک حقوق دان جوان و مخالف اعدام پس از بحث درباره اون تصمیم به یک شرط بندی عجیب می گیرن...........
ببخشید که خیلی حرف زدم
تاریخ چاپ کتاب سال 1374