عزیزم مصرع دوم این بیت رو مینوشتی ! تو گیلان یه ضرب المثل هست که میگه :اس اس آ.ث.ميلان!
اس اس آث میلان . . . ترش کونوس گیلان
نمیدونم معنیشو میفهمی یا نه !
عزیزم مصرع دوم این بیت رو مینوشتی ! تو گیلان یه ضرب المثل هست که میگه :اس اس آ.ث.ميلان!
ببين طبق استنادي كه علي كرده پگاه هم قهرمان اسيا شده ولي اين لنگ از همه جا رونده نشدهعلی جون دمت گرم ، گل گفتی . اینا حق تیم شهرمون (پگاه) ( از دیروز دیگه شد داماش گیلان)رو تو فینال جام حذفی پارسال خوردن ، وگرنه الان پرسپولیس و پگاه نماینده های ایران بودن تو آسیا .
ببين طبق استنادي كه علي كرده پگاه هم قهرمان اسيا شده ولي اين لنگ از همه جا رونده نشده![]()
من نگفتم كار تو اشتباه بوده كه ميگم چه نتيجه گيري منطقي كردي حالا چه بهتر كه پايه اين همه اطلاعات يه استقلاليهاین استناد طبق استناد شماست برو چند تا پست قبل از پست من رو بخون نظرت عوض می شه
![]()
درسته که یکی دو سالی هست که طرفداران پرسپولیس زیاد شدن ولی وقتی یه تیم دیگه قهرمان بشه بیشترشون میرن طرفدار اون تیم پس اگه تیمت( میتونه پرسپولیس یا استقلال باشه) نتیجه نگرفت و حتی آخر هم شد و طرفدارش باقی موندی به خودت افتخار کن چون تو طرفدار واقعی اون تیمی نه اونی که مثل پرچم هست و هرجا که قدرته همون جا میره .پس تو سختی ها هم طرفدار همون تیم باش.
من هم با افتخار میگم که طرفدار استقلالم
و به اونایی که به تیمشون پایبندن احترام میزارم چه پرسپولیسی چه استقلالی![]()
هر چيزي كه بيشتر باشه نشونه اين نيست كه بهترهتو نود هم دیدیم که 2 برابر اس اس هستیم
مگه طرفدار تو این 1-2 سالی عاشق میشه-همه بالغن که موبایل و کامبوتر دارن و شرکت میکنن و رای میدن
نه بچه کوچولوها که مثلا تازه طرفدار تیمی بشن
دقيقادسته. مثلا بيشتره مردم دنيا مسيحي هستن خوب اين چي رو ثابت ميكنه؟!!! هر وقت پيامبري فرستاده ميشد اكثر مردم اون سرزمين خدا پرست نبودن؟؟؟!!!!!!!!هر چيزي كه بيشتر باشه نشونه اين نيست كه بهتره
فقط و فقط استقلال
یه خورده کوچکتر لطفا بنویسید بزرگ بودن فونت کمکی به درست بودن حرفاتون نمی کنهخدا رو شكر كه دوتا بازيكن درست توي اين لنگيا پيدا ميشه كه حداقل بعد از چنتا باخت و معروف شدن پنير سوئيسي يه بازي بردن. ديگه داشت آبروي استقلال رو هم ميبردن از بس باخته بودن.
به هر حال عشق است S.S![]()
یه خورده کوچکتر لطفا بنویسید بزرگ بودن فونت کمکی به درست بودن حرفاتون نمی کنه
خواهش می کنم قابل طرفدارهای پرسپولیس رو نداشتگل گفتين....
![]()
شما لطف دارين شرمنده مي كنيد ما رو..خواهش می کنم قابل طرفدارهای پرسپولیس رو نداشت
به کارتون ادامه بدیدما استقلالیها به 2 ستاره ای که روی پیرهنه بازیکنان تیم هست افتخار میکنیم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولين هاي ليگ فوتبال در ايران | فوتبال ایران | 0 |