engineer_alireza
عضو جدید
خب شما ترم بالای چه بلای سر ترم اولی های میآری؟؟؟

ای ول
تو دانشگاه ما اساتید روپوش سفید میپوشن گچی نشن
منم یه با روپوش آزمایشگاه رفتم سر کلاس جدیدیا نزدیک بود کمیته شم![]()
مگه تخته های کلاساتون تخته سیاهه؟؟؟!!!!!

کجا درس میخونی؟؟؟هم تخته سیاه داره هم وایت بورد
ولی خوب تخته سیاه بهتره![]()
صنعتی سهند
تبریز![]()
راستی ؟ پس صد رحمت به پ.ن .ی تبریز یه روز بیا یونی ما چایی بخوریم ! و برو بچو و بزاریم سر کار![]()
پ. ن. ی ؟؟؟؟؟؟
حواست باشه تعلیق نزنن![]()
اینجوری بیشتر حال میده. بخصوص این بدن سازا که دعوا کردن باهاشون لذت بخشه.از دوران دبستان عادت دارم به کوچیکترا کری نداشته باشم. معمولا مبرم سراغ بزرگترا،اینجوری بیشتر حال میده. بخصوص این بدن سازا که دعوا کردن باهاشون لذت بخشه.
اره، چرا که نه! ترم چندی شما؟جونم البرز جون
من بندسازی نرفتم اما هیکلم حسابی رو فرمه اونوقت پایه ای با هم یک دعوا بزنیم؟؟
اره، چرا که نه! ترم چندی شما؟
من ترس از بزرگی یا کوچیکی شما ندارم. ولی خوب با اینکه دلم نمیخواد کوچیکتر باشی قبوله. متاسفانه رشته تحصیلیت هم که مکانیک نیست. چون بقیه مهندسا معمولا مهندس محسوب نمیشن، ولی با این وجود قبولهشما چکار به ترم چندی من داری نترس به اندازه کافی بزرگم
من ترس از بزرگی یا کوچیکی شما ندارم. ولی خوب با اینکه دلم نمیخواد کوچیکتر باشی قبوله. متاسفانه رشته تحصیلیت هم که مکانیک نیست. چون بقیه مهندسا معمولا مهندس محسوب نمیشن، ولی با این وجود قبوله
اینا همش حرفه. عالم ادم میدونن، مکانیک، برق، عمران یه چیزه دیگست. مدیریت اجرایی چیه باباهههه البرز جون اینجارو اشتباه کردی
من مهندسی مدیر اجرایی هستم البته گرایشم مکانیکه
تازه می دونی اگه یک شرکتی 3 تا مهندس بخواد عمران مکانیک و برق
بجای اینکه اینا 3 تا رو استخدام کنه یک مهندس مدیریت اجرایی استخاد میکنه بصرفه تره تازه علممون هم کاربردی تره نفس
اینا همش حرفه. عالم ادم میدونن، مکانیک، برق، عمران یه چیزه دیگست. مدیریت اجرایی چیه باباشبیه یه جکه
خوب اخه ادمای بیکار میرن میرن عسلویه. کی حاضره بخاطر پول سلامیش رو بده؟ جز مدیر اجراییبعله دیگه البته این جک برا شماست اره شما توی یک عالم دیگه اید خیبر ندارید که چ خبره برادر
تازه اول کاری بعدش جاش میسوزه
تازه گل پسر منو تی عسلویه ام تو بازرا کارم شما خبر نداری اینجا چخبره هنوز فارغ التحصیل نشدم پیشنهاد کار داردم اداره کار منطقه ویژه تو دانشگاه ما هست خدایش کارمندش میگفت طرف از صنعتی شریف اومده کار گیرش نیومده
فکز نون کن که خربزه آبه و کشکه
خوب اخه ادمای بیکار میرن میرن عسلویه. کی حاضره بخاطر پول سلامیش رو بده؟ جز مدیر اجرایی
رو خر زین طلا هم بزاری باز خره، رو اسب یه پتو هم بندازی شرف داره به خر با زین طلا