بلاها

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی میریم سرکلاس به عنوان استاد ...یکم اذیتشون میکنم .....بعد که استاد اومد با استاد سلام و احوالپرسی میکنم چون رفیقمه ...اخرشم وقتی پسرا دارن فحشم میدن و دخترا دارن حرص میخورن از کلاس میرم بیرون و برای همشون ارزوی مشروطی میکنم

a4d1ng

عضو جدید
هیچی میریم سرکلاس به عنوان استاد ...یکم اذیتشون میکنم .....بعد که استاد اومد با استاد سلام و احوالپرسی میکنم چون رفیقمه ...اخرشم وقتی پسرا دارن فحشم میدن و دخترا دارن حرص میخورن از کلاس میرم بیرون و برای همشون ارزوی مشروطی میکنم

ای ول
تو دانشگاه ما اساتید روپوش سفید میپوشن گچی نشن :redface:
منم یه با روپوش آزمایشگاه رفتم سر کلاس جدیدیا نزدیک بود کمیته شم :cry:

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول
تو دانشگاه ما اساتید روپوش سفید میپوشن گچی نشن :redface:
منم یه با روپوش آزمایشگاه رفتم سر کلاس جدیدیا نزدیک بود کمیته شم :cry:

باید حواست باشه داداش
بعدشم کمیته انضباتی مال دانشجو هست دیگه...من ترمی یه بار باید برم اگه نرم اصلا نمیشه

elman13

عضو جدید
:surprised: پ. ن. ی ؟؟؟؟؟؟

پیام نور یونیورسیتی:biggrin:
میشه بگی اهل کجایی؟

من ارشد کلاسم واس همین اونایی که میخان مثلا استادا و بروبچ تحویلشون بگیرن میان باهام میچرخن منم بجای خودم میفرستمشون دنبال ردیف کردن کلاس و جزوه و اینا هر چن وقت یه بارم واسم مقاله اینا جور میکنن:redface:

alborz_3000

اخراجی موقت
از دوران دبستان عادت دارم به کوچیکترا کری نداشته باشم. معمولا مبرم سراغ بزرگترا،:Dاینجوری بیشتر حال میده. بخصوص این بدن سازا که دعوا کردن باهاشون لذت بخشه.

engineer_alireza

عضو جدید
از دوران دبستان عادت دارم به کوچیکترا کری نداشته باشم. معمولا مبرم سراغ بزرگترا،:Dاینجوری بیشتر حال میده. بخصوص این بدن سازا که دعوا کردن باهاشون لذت بخشه.

جونم البرز جون
من بندسازی نرفتم اما هیکلم حسابی رو فرمه اونوقت پایه ای با هم یک دعوا بزنیم؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
شما چکار به ترم چندی من داری نترس به اندازه کافی بزرگم
من ترس از بزرگی یا کوچیکی شما ندارم. ولی خوب با اینکه دلم نمیخواد کوچیکتر باشی قبوله. متاسفانه رشته تحصیلیت هم که مکانیک نیست. چون بقیه مهندسا معمولا مهندس محسوب نمیشن، ولی با این وجود قبوله

engineer_alireza

عضو جدید
من ترس از بزرگی یا کوچیکی شما ندارم. ولی خوب با اینکه دلم نمیخواد کوچیکتر باشی قبوله. متاسفانه رشته تحصیلیت هم که مکانیک نیست. چون بقیه مهندسا معمولا مهندس محسوب نمیشن، ولی با این وجود قبوله

هههه البرز جون اینجارو اشتباه کردی
من مهندسی مدیر اجرایی هستم البته گرایشم مکانیکه
تازه می دونی اگه یک شرکتی 3 تا مهندس بخواد عمران مکانیک و برق
بجای اینکه اینا 3 تا رو استخدام کنه یک مهندس مدیریت اجرایی استخاد میکنه بصرفه تره تازه علممون هم کاربردی تره نفس

alborz_3000

اخراجی موقت
هههه البرز جون اینجارو اشتباه کردی
من مهندسی مدیر اجرایی هستم البته گرایشم مکانیکه
تازه می دونی اگه یک شرکتی 3 تا مهندس بخواد عمران مکانیک و برق
بجای اینکه اینا 3 تا رو استخدام کنه یک مهندس مدیریت اجرایی استخاد میکنه بصرفه تره تازه علممون هم کاربردی تره نفس
اینا همش حرفه. عالم ادم میدونن، مکانیک، برق، عمران یه چیزه دیگست. مدیریت اجرایی چیه بابا:biggrin:شبیه یه جکه

engineer_alireza

عضو جدید
اینا همش حرفه. عالم ادم میدونن، مکانیک، برق، عمران یه چیزه دیگست. مدیریت اجرایی چیه بابا:biggrin:شبیه یه جکه

بعله دیگه البته این جک برا شماست اره شما توی یک عالم دیگه اید خیبر ندارید که چ خبره برادر
تازه اول کاری بعدش جاش میسوزه
تازه گل پسر منو تی عسلویه ام تو بازرا کارم شما خبر نداری اینجا چخبره هنوز فارغ التحصیل نشدم پیشنهاد کار داردم اداره کار منطقه ویژه تو دانشگاه ما هست خدایش کارمندش میگفت طرف از صنعتی شریف اومده کار گیرش نیومده
فکز نون کن که خربزه آبه و کشکه

alborz_3000

اخراجی موقت
بعله دیگه البته این جک برا شماست اره شما توی یک عالم دیگه اید خیبر ندارید که چ خبره برادر
تازه اول کاری بعدش جاش میسوزه
تازه گل پسر منو تی عسلویه ام تو بازرا کارم شما خبر نداری اینجا چخبره هنوز فارغ التحصیل نشدم پیشنهاد کار داردم اداره کار منطقه ویژه تو دانشگاه ما هست خدایش کارمندش میگفت طرف از صنعتی شریف اومده کار گیرش نیومده
فکز نون کن که خربزه آبه و کشکه
خوب اخه ادمای بیکار میرن میرن عسلویه. کی حاضره بخاطر پول سلامیش رو بده؟ جز مدیر اجرایی
رو خر زین طلا هم بزاری باز خره، رو اسب یه پتو هم بندازی شرف داره به خر با زین طلا

engineer_alireza

عضو جدید
خوب اخه ادمای بیکار میرن میرن عسلویه. کی حاضره بخاطر پول سلامیش رو بده؟ جز مدیر اجرایی
رو خر زین طلا هم بزاری باز خره، رو اسب یه پتو هم بندازی شرف داره به خر با زین طلا

البته شما که هنوز فرق مدیر اجرایی رو با مهندسی اجرایی نمی دونید حق دارید
تازه من خودم جنوبی هم این شما هستی که طاقت گرما نداری تازه باید بدونید که تو دانشگاه ما قوی ترین تهویه مطبوع قرار داره تازه ما از سایت های اجرایی دوریم

بالا