بفرمایییددد

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی اقا محمد!
راست میگی افطارای مدرسه که معمولا روز تولد امام حسن بود خیلی خوب بود و خوش میگذشت منم فقط شیطونی میکردم!
دوباره میرفتم خونه افطار میکردم!:D
مامانی اسفتد دود کن چشم نخوری یه وقت:D

Ariyayi @rchitect

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااممم به رویه ماهت در وکن عزیزم!!!
اجازه نمیخواد جیگرمممم:gol::heart::redface:
اولین روزی که روزه گرفتم هیچ وقت یادم نمیره,کلاس سوم بودم.(یه دختر کوچولوی ناز و مامانی و ظریف مریف)از شانس بدم بدظهری بودم تشنگی گشنگی داشت منو میکشت همش خدا خدا میکردم زودتر تطیل شیم,بالاخره زنگ خورد ولی کاش نمیخورد اصلن جون نداشتم از جام تکون بخورم ولی.....
از مدرسه اومدم بیرون ,کشون کشون خودمو تا سر کوچه رسونم .وسطای کوچه از هول اینکه تند برم و زودتر برسم خونه فرش زمین شدم نمیدونم کوچمونو واسه چی کنده بودن اب ریخته بودن,تمام هیکلم گل شده بود,مامانم منو که دید خیلی ترسید وقتی ماجرا گفتم زنگ زد بابام اومد و رفتن بیرون,تا بیان افطار شد دم اذان یه پلاک زنجیر طلا بهم دادند و اون باعث شد که تا امروز شیرینی روزه با هیچی عوض نکنم.
اون پلاک زنجیرم میخام بدم به دخملم:redface::victory:

golrokh

اخراجی موقت
اولین روزی که روزه گرفتم هیچ وقت یادم نمیره,کلاس سوم بودم.(یه دختر کوچولوی ناز و مامانی و ظریف مریف)از شانس بدم بدظهری بودم تشنگی گشنگی داشت منو میکشت همش خدا خدا میکردم زودتر تطیل شیم,بالاخره زنگ خورد ولی کاش نمیخورد اصلن جون نداشتم از جام تکون بخورم ولی.....
از مدرسه اومدم بیرون ,کشون کشون خودمو تا سر کوچه رسونم .وسطای کوچه از هول اینکه تند برم و زودتر برسم خونه فرش زمین شدم نمیدونم کوچمونو واسه چی کنده بودن اب ریخته بودن,تمام هیکلم گل شده بود,مامانم منو که دید خیلی ترسید وقتی ماجرا گفتم زنگ زد بابام اومد و رفتن بیرون,تا بیان افطار شد دم اذان یه پلاک زنجیر طلا بهم دادند و اون باعث شد که تا امروز شیرینی روزه با هیچی عوض نکنم.
اون پلاک زنجیرم میخام بدم به دخملم:redface::victory:

ایوللللللللللللللللل من دخملتم معصومه جووونی!:D

sooshi joooon

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااام من شبای احیا رو دوست دارم امسال هم کلی آرزو دارم که اون شبا از خدا بخوام. ولی متاسفانه نمیتونم روزه بگیرم اونایی که میگیرن برای منم دعاکنین.

golrokh

اخراجی موقت
اینم عکس حالا هی بگین عکسه خونگی باشه...:D

کاملا طبیعیه...:D

golrokh

اخراجی موقت
سلااااااااااااااااااااام من شبای احیا رو دوست دارم امسال هم کلی آرزو دارم که اون شبا از خدا بخوام. ولی متاسفانه نمیتونم روزه بگیرم اونایی که میگیرن برای منم دعاکنین.

قربونت بشم اجی گلمممم چشم برایه همه دعا میکنم من!!!!:gol:

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
به همگي دوستاي گلممممممممممممممم
مهندس جونم گشنتهههههههههههههههه
:surprised::surprised::eek::eek:
اگه ریا نباشه بله:D
سلام
نه دارم میمیرم از گشنگیییییییییییییییی
منم همینطور:confused: