مامانی اسفتد دود کن چشم نخوری یه وقتمرسی اقا محمد!
راست میگی افطارای مدرسه که معمولا روز تولد امام حسن بود خیلی خوب بود و خوش میگذشت منم فقط شیطونی میکردم!
دوباره میرفتم خونه افطار میکردم!![]()

مامانی اسفتد دود کن چشم نخوری یه وقتمرسی اقا محمد!
راست میگی افطارای مدرسه که معمولا روز تولد امام حسن بود خیلی خوب بود و خوش میگذشت منم فقط شیطونی میکردم!
دوباره میرفتم خونه افطار میکردم!![]()
مامانی اسفتد دود کن چشم نخوری یه وقت![]()
مامانی شیطنت تو خونوادی ما ارثیهمامانیت از همون اولم شیطون بوده دیگه!!!
چه میشه کرد...![]()
مامانی شیطنت تو خونوادی ما ارثیه![]()
ارهاره مادر از منم به تو کشیده!!!
از مادربزرگت به من !
از مادر مادربزرگتم به مادربزرگت...
میخوای بقیه شجره نامرم بگم پسرررمممم![]()
سلام گلرخ جونم,میخام از خودم خاطره در وکنم.
ایجاززززززززه![]()
اره
راستی مامان بزرگ میگفت بابا رفته جنگ![]()
اولین روزی که روزه گرفتم هیچ وقت یادم نمیره,کلاس سوم بودم.(یه دختر کوچولوی ناز و مامانی و ظریف مریف)از شانس بدم بدظهری بودم تشنگی گشنگی داشت منو میکشت همش خدا خدا میکردم زودتر تطیل شیم,بالاخره زنگ خورد ولی کاش نمیخورد اصلن جون نداشتم از جام تکون بخورم ولی.....سلااااااااااااااااااااممم به رویه ماهت در وکن عزیزم!!!
اجازه نمیخواد جیگرمممم![]()
اولین روزی که روزه گرفتم هیچ وقت یادم نمیره,کلاس سوم بودم.(یه دختر کوچولوی ناز و مامانی و ظریف مریف)از شانس بدم بدظهری بودم تشنگی گشنگی داشت منو میکشت همش خدا خدا میکردم زودتر تطیل شیم,بالاخره زنگ خورد ولی کاش نمیخورد اصلن جون نداشتم از جام تکون بخورم ولی.....
از مدرسه اومدم بیرون ,کشون کشون خودمو تا سر کوچه رسونم .وسطای کوچه از هول اینکه تند برم و زودتر برسم خونه فرش زمین شدم نمیدونم کوچمونو واسه چی کنده بودن اب ریخته بودن,تمام هیکلم گل شده بود,مامانم منو که دید خیلی ترسید وقتی ماجرا گفتم زنگ زد بابام اومد و رفتن بیرون,تا بیان افطار شد دم اذان یه پلاک زنجیر طلا بهم دادند و اون باعث شد که تا امروز شیرینی روزه با هیچی عوض نکنم.
اون پلاک زنجیرم میخام بدم به دخملم![]()
من بابم رو میخواماره مادر همینه که تو بدونه اینکه درس بخونی رفتی دانشگاه دیگه...![]()
باشه گلم ولی من دخمل شیطون نمیخامایوللللللللللللللللل من دخملتم معصومه جووونی!![]()
سلااااااااااااااااااااام من شبای احیا رو دوست دارم امسال هم کلی آرزو دارم که اون شبا از خدا بخوام. ولی متاسفانه نمیتونم روزه بگیرم اونایی که میگیرن برای منم دعاکنین.
عجب غذایی..دست آشپزش درد نکنه
خدا کی افطار میشه![]()
سلااااااااااااااااااااام من شبای احیا رو دوست دارم امسال هم کلی آرزو دارم که اون شبا از خدا بخوام. ولی متاسفانه نمیتونم روزه بگیرم اونایی که میگیرن برای منم دعاکنین.
سیلاااااااااااام
طرف شما هنوز اذون مغرب نگفته![]()
سلامسیلاااااااااااام
اگه ریا نباشه بلهسلام
به همگي دوستاي گلممممممممممممممم
مهندس جونم گشنتهههههههههههههههه![]()
منم همینطورسلام
نه دارم میمیرم از گشنگیییییییییییییییی
بچه ها اگه من حواسم نباشه یه ذره از اینا رو بخورم اشکال که نداره
سیلاااااااااااام