بـازار اصفـهان از دوربیـن یک توریـست خـارجی

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز

بازار اصفهان، یکی از قدیمی ترین و بزرگترین بازار در شرق میانه است. جایی که می شود زرگران، مسگران و صنعتگران را در محل کار تماشا کرد و در تمام روز از طریق مغازه ها که به فروش ظروف مسی و برنزی دست ساز، انواع و اقسام زیورآلات و جواهرآلات، فرش، ظروف عتیقه، ادویه جات، ترشی جات، میوه خشک، ریسمان، پارچه و بسیاری کالاهای دیگر هستند را در یک مجموعه تاریخی شاهد بود ...

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اصفهان توریست دیدم یه خونواده 4نفری بودن با انگلیسی دستو پا نشکسته پرسیدم از کجا اومدین گفت دانمارک
بعدم کلی ذوق کردم! نخندینااااااااا

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اصفهان توریست دیدم یه خونواده 4نفری بودن با انگلیسی دستو پا نشکسته پرسیدم از کجا اومدین گفت دانمارک

منم یه بار توی نمایشگاه وایساده بودم، یه خانم و اقای جوون خارجی دیدم اونجا.... رفتم گفتم بیودیفل سین ها... پسره قرمز شد و گفت یس.... بعد من پرسیدم که خلاصه امریکایی هستین؟ یارو گفت نه.... گفتم پس کجایی هستین؟ گفت تهران! بعدشم همه‌ی ملت شروع کردن به خندیدن به من...

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چ بااحال :biggrin:
منم یه بار توی نمایشگاه وایساده بودم، یه خانم و اقای جوون خارجی دیدم اونجا.... رفتم گفتم بیودیفل سین ها... پسره قرمز شد و گفت یس.... بعد من پرسیدم که خلاصه امریکایی هستین؟ یارو گفت نه.... گفتم پس کجایی هستین؟ گفت تهران! بعدشم همه‌ی ملت شروع کردن به خندیدن به من...
منم بودم کلی میخندیدم :biggrin:

:w23: