بعد از گرفتن مهريه‌ يك ميليون دلاري‌ام در كنار شوهرم مي‌مانم !!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بعد از گرفتن مهريه‌ يك ميليون دلاري‌ام در كنار شوهرم مي‌مانم !!!:whistle::cool:

خبرگزاري فارس: زني در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه مهريه‌اش كه يك ميليون دلار به نرخ روز است را از شوهرش مي‌خواهد تا دوباره در كنار او زندگي كند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن 28 ساله در حضور قاضي شعبه 240 مهريه‌اش را از شوهرش طلب كرد.

وي ادامه داد: مهريه‌ام يك ميليون دلار به نرخ روز است و آن‌را مي‌خواهم و حاضر هستم بعد از گرفتن مهريه خود با شوهرم زندگي كنم.

زن بار ديگر در جلسه دادگاه گفت: من حدود يك ماه است، به خاطر اينكه شوهرم مهريه‌ام را نداده است او را ترك كرده و به خانه مادرم رفته‌ام.

مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و بيان كرد: همسرم مهريه خود را نبايد بخواهد وقتي من برايش مهم نبودم و مرا ترك كرده، چرا بايد مهريه بخواهد.

وي گفت: ما هيچ مشكلي نداشتيم ولي درخواست مهريه همسرم منجر به مشكلات و دعوا بين ما شد و حالا محبتم نسبت به همسرم كمتر شده است.

مرد بيان كرد: من مهريه او را پرداخت نمي‌كنم؛ ما حدود 5 سال است كه با هم زندگي كرديم و يك فرزند 2 ماهه داريم.

زن اضافه كرد: من فقط مهريه خودم را مي‌خواهم و اگر اين مبلغ را شوهرم پرداخت كند به زندگي برگشته و با آرامي به زندگي‌ام ادامه مي‌دهم و در غير اين صورت از او جدا مي‌شوم.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه يك ميليون دلار زن به نرخ روز كرد.

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
خوب طفلی راست میگه . مهریه ام مثل بچه از حقوق خانماست. تا حالا کدوم مردی به خانمش گقته اگه بخوای زندگی کنی باید از بچه دار شدن بگذری؟؟؟؟
حالا طرف می خواد هم مهریه اش رو بگیره هم زندگی کنه! مگه مهریه واسه وقت طلاقه؟؟ یه هدیه است که باید همون اول به زن داده بشه اینقدر هم آقایون خودشونو به در و دیوار نزنن!!;)

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خاک ورچوک چه جلافتا- نه شما برین ور دل همونی که باهاش بودین بمونین یکیم نیس بگه مرتیکه ** نونت نبود، آبت نبود، *** ***** اضافیت چی بود؟

بالا