بعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد حتما بخونيد

My Number One

عضو جدید
لطفا یه کم تحقیق و دقت کنید .
یه راهنمایی می کنم هالیود هم دست همین هاست .quote]

من هر چی تحقیق کردم ولی بازم آخرش به سیاستمداراشون و رییس جمهورشون رسیدم.
در مورد هالیودم باید بهتون بگم من از وقتی خودمو شناختم در حال نگاه کردن فیلمایه هالیود و دنبال کردن هر نوع اخباریش بودم، تا حالا نشونه ای ندیدم و در جایی نخوندم که هالیود دست کسایی غیر از خود هالیودیا باشه، مگر تویه رسانه های طرفدار حکومت ایران که حرفاشون چیزی نیست جز خیال پردازی و جانب داریه 100% .
.و دشمن اصلی ما اون ها هستند نه مردم و دولت های اروپا و آمریکا.

دشمن اصلی ما خیال پردازی ها و دشمن هایه ساخته ذهنمون هستن.

لطف کنین یه توضیحی در این رابطه بدین، میگید دشمن ما مردم و دولت هایه اروپایی و آمریکا نیستن، این دشمن اصلی که شما میگید کیا هستن که هالیودم دستشونه؟

kemeia

عضو جدید
ما این کار رو تایید نکردیم، فقط گفتیم که نمی تونیم به این دلیل که ما این کار رو دوست نداریم به بقیه هم بگیم که این کار رو انجام ندند. در ضمن فکر می کنی اگه شما بگی این کار اشتباه است اون ها از کارشون بر می گردند و چون می بینن که شما مسلمون هستید، میان مسلمون میشن؟
نه عزیزم کسی که این شجاعت رو داشته برای اولین بار یه کاری رو انجام بده که خلاف هنجار باشه، منتظر این هست که بقیه نقدش کنند ولی این ها براش مهم نیست
البته من هنوز صداقت و جرات این ها رو تحسین می کنم

اون چیزی هم که دوستمون در صفحه های قبل در مورد عوامل هم جنس گرایی گفتند، بعضی از عوامل بودند. به هر حال بعضی از افراد هستند که به جنس مخالف علاقه ای ندارند و به هم جنس خودشون علاقه دارند، به نظر من نباید روی سرشون دیوار خراب کرد، باید اون ها رو توی جمع پذیرفت

دوست عزيز وقتي شما اسم خودتونو مسلمان ميذارين بايد از دين اسلام بيروي كنيد . اسلام مي كه اينجور كارها حرام و نابسند مي باشد . وقتي از ديني بيروي مي كنيد كه بعضي از كارها را نهي كرده بايد شما هم آن كارها را حرام بدانيد و نبايد هم به فكر اين باشيد كه مرتكب اين عمل بشيد

salome

عضو جدید
حالا که این قدر اصرار دارین تا بگم میگم
صهیونیست ها یعنی دشمن پنهان و اصلی دین و کشور و آیین و تمام مردم ما و من نه دچار توهم شدم نه جو حرف های دولتی منو گرفته این یک واقعیته که منابع معتبری داره
در آمریکا پک هایی هست که صهیونیست ها از اون جا هر مهره ای رو بخوان می زارن و تعویض میکنن و این که هالیوود دست صهیونیست هاست از یک کتاب نوشته یک آمریکایی که موضوعش در مورد اولین زن کارگر دان هالیوود بود خوندم .

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز وقتي شما اسم خودتونو مسلمان ميذارين بايد از دين اسلام بيروي كنيد . اسلام مي كه اينجور كارها حرام و نابسند مي باشد . وقتي از ديني بيروي مي كنيد كه بعضي از كارها را نهي كرده بايد شما هم آن كارها را حرام بدانيد و نبايد هم به فكر اين باشيد كه مرتكب اين عمل بشيد
اون کسانیکه این کار و انجام دادن. مسلمون نبودن. حالا شما چون مسلمون هستی باید هرچی دلت می خواد به اونها بگی؟ به من و شما ارتباطی نداره. اعتقاد اونها این جوریه. طبق اعتقادشون عمل می کنن. همونطور که شما طبق اعتقادت عمل می کنی.
مسلم بدون که اونها هم مسایلی مثل سنگسار کردن رو یه عمل وحشیانه می دونن. ناقص العقل بودن زنها رو یه تبعیض بزرگ که اسلام قایل شده می دونن. همچنین مسایل ارث رو ناقص الایمان بودن رو. و خیلی مسایل دیگه که وجود داره. حالا شما دوست داری اونا بیان بگن که مسلمونها عجب آدمهای احمقی هستن که چنین اعتقاداتی دارن؟ صحبت دوستان این نیست که ما هم بریم چهارنفری ازدواج کنیم، حرف سر اینه که اگر اونها هم این کارو کردن، ما الکی ازشون ایراد نگیریم.
صهیونیست ها یعنی دشمن پنهان و اصلی دین و کشور و آیین و تمام مردم ما و من نه دچار توهم شدم نه جو حرف های دولتی منو گرفته این یک واقعیته که منابع معتبری داره
در آمریکا پک هایی هست که صهیونیست ها از اون جا هر مهره ای رو بخوان می زارن و تعویض میکنن و این که هالیوود دست صهیونیست هاست از یک کتاب نوشته یک آمریکایی که موضوعش در مورد اولین زن کارگر دان هالیوود بود خوندم .
حالا این مطالب چه ارتباطی به ازدواج این چهارنفر داشت؟

My Number One

عضو جدید

میدونستم میخواین اینو بگین، فقط خواستم خودتون بهش اشاره کنید، دوست عزیز این دقیقا حرفیه که وقتی سران حکومت ایران نمیدونن دیگه چیکار کنن و اشتباهاتشونو گردن کی بندازن میگن کار صهیونیستا بوده.
لطف کنین اسم اون کتاب رو بگین، علاقه مند شدم بخونمش، هرچند با همچین کتابی نمیشه چنین نتیجه ای گرفت ودر ضمن چند سوال، اسم نویسنده کتاب؟ نویسندش دقیقا تویه کتاب گفته صهیونیست؟ و لطف کنید بگین صهیونیست یعنی چی؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چه اعصابی دارن اون ملت 4تا 4تا ازدواج میکنن..اینجا مردم تو یکیش موندن...جلل خالق

hossein D

عضو جدید
چرا صهیونیست ها با ملت جهان دشمنن؟پس سران کشور ما همه صهیونیستی هستن چون با توصیفات شما غیر از این ممکن نیست!درسته؟

sam-smith

عضو جدید

این رو بدون که خیلی از سران اسرائیل ایرانی هستند و به ایران هم احساس دارند، به هر حال وطن مادری اون هاست
در ضمن توی کل دنیا دو کشور دینی هست، 1- ایران 2- اسرائیل
محتوای قرآن و تورات هم خیلی به هم نزدیک است
در ضمن این رو بدون اول جمهوری اسلامی اسرائیل رو به رسمیت نشناخت و سر دشمنی رو باز کرد و گفت باید از صحنه روزگار حذف شود