حرف های ماتریکس منطقیه ، ولی سروش جان نزن توی ذوق بچه ها و بذار پیشنهاداتشون رو بگن . . .
آخه من وقت نداشتم . اول وظيفه ي مديريتي رو انجام دادم .
حالام در ادامه بخونم و نظر شخصيم رو بگم.
ماتریکس عزیز اولا" خیلی خوشحالم که اولین شخصی که وارد تاپیک شدند شما بودید.
در ضمن برای ارائه ی چنین پیشنهادی بنده فکر کردم تا بتونم اونو توی یک پروسه ی مشخص و منطقی پیش ببرم
ابتدا آشنا شدن با بچه های منفکر باشگاه در تاپیک اتاقی برا ی متفکران
سپس جذب آراء،نظرات در خصوص میل و رغبت دوستان عزیز در خصوص چنین تشکلی
سپس ارجاع نتایج به دست اومده به مدیریت محترم سایت
در صورت پذیرفته شدن این ایده که حرفی نیست.اما در صورت پذیرفته نشدن ، هیچ خرده ای به شما و جناب ادمین نمیتونم بگیرم ، چون سابقه ی مدیریت و دید وسیع شما مدیران در درجه ی اول قرار داره.
بنده این جور استنباط کردم که این روال بسیار منطقی تا اینکه این پیشنهاد رو به صورت اتفاقی و بدون برنامه ریزی به شما عزیزان ارائه بدم.
در خصوصو نام نهادن این تاپیک به عنوان مهم ترین همه پرسی،تمامی همه پرسی های باشگاه در خصوص مطالبه متوسطی بود و به نظر من چنین امری جزو مهمترین رفراندومهای باشگاه هست و دیگر دلیللش تشویق اعضاء به حضور در این تاپیک می باشد.............از حضورتون ممنونم.
خوب ، با اين توضيحات ، بله يك روال منطقي هست . منتها فكر ميكنم منطقي تر بود اگر قبلش مثلا" به ادمين ميگفتيد كه آيا همچين قسمتي (با يك مفهوم كلي) رو امكانش هست كه اضافه كنند يا خير ! يعني شايد از پايه مشكل مي داشت !
به هر حال ، فكر نميكنم مشكلي داشته باشه اگر كاربران زيادي درخواست بدند و با برنامه باشه! منتها روال منطقي'ش اونجوري بود.
سلام دوست عزیز،
من هنوز در این رای گیری شرکت نکردم. میخواستم چند نکته را عرض کنم و بیشتر موضوع روشن شود. اولا که اصل موضوع مسئله بسیار خوب و پسندیده ای است و چه بهتر که مهندسان ایرانی با کمک همدیگر مشکلات مهندسی را رفع کنند تا شاید بتوانند گامی در جهت پیشرفت ایران عزیز بردارند. مسئله این است که چقدر این موضوع قابلیت تحقق دارد.
1- درصد بالایی از کاربران این سایت افرادی هستند که هنوز لیسانس خود را نگرفته اند. طبعا این افراد نمی توانند در مسائل علمی سطح بالا درگیر شوند. جو سایت هم طوری است که اکثر کاربران در بیشتر تالارها بیشتر برای تفریح و وقت گذرانی می آیند نه برای تبادل نظر علمی. البته برخی از تالارها علمی تر هستند و کاربران مباحث جدیتری را مطرح می کنند(مثل تالار معماری). اما یک نگاهی به این تالار زنگ تفریح بفرمائید. منظور من این نیست که زنگ تفریح نباید باشد. خیلی هم خوب است گاهی جوکهای سالم و عکسهای خنده دار برای تفریح آنجا باشد. اما می بینید که درصد زیادی از کاربران درگیر مباحث عبثی می شوند(حدس می زنی نفر بعدی کی ؟

)
مثلا در تالار برق معدود سئوالات علمی جدی مطرح می شود. بیشتر دانشجویانی هستند که می خواهند تکلیف شب آنها توسط کس دیگری برایشان بصورت لقمه گرفته شود و در دهان مبارکشان گذاشته شوند تا قورتش دهند. در فرومهای خارجی تخصصی که من عضو هستم هیچ کس به این افراد کمکی نمی کند. چون کمک به این افراد یعنی خیانت به آنها. یعنی آنها مطلب را یاد نگیرند و نمره بگیرند. یعنی یاد نگیرند چطوری خودشان مسئله حل کنند و در آینده کاری دچار مشکل شوند.
پس مسئله اصلی اینجا جذب افراد متخصص است. لیسانس به بالا و ترجیحا با تجربه کاری
2- در فرومهای تخصصی خارجی معمولا برای سایت یک یا چند پروژه خیلی جدی طرح می شود. این پروژه کاملا تعریف می شود. کاربران متخصص جمع آوری اطلاعات را انجام می دهند. در مورد نحوه انجام پروژه طراحی ها انجام می گیرد. پروژه به بخشهای کوچکتری تقسیم می گردد. هر کاربر بسته به توانایی خود قسمتی را انجام می هد. مدیر پروژه دارد و بعد از مدت یک پروژه کاملا جدی توسط اعضای فروم انجام می گیرد.
پس مسئله دوم سازماندهی نیروی متخصص است.
3- اگر مسئله فقط تبادل نظر باشد که خوب اینکار در تالارهای تخصصی فعلی انجام می گیرد که اکثرا هم سوت و کور هستند پس چه نیازی به ایجاد یک تالار جدید است؟
در هر صورت من شخصا اگر بتوانم کمکی هر چند کوچک در راه پیشرفت کشوری که به آن عشق می ورزم بکنم با جان و دل حاضرم!
شاد باشید.
در حالت كلي با نظرات شما موافقم !
منتها فكر ميكنم ايده گرفتن از فرومهاي خارجي وقتي ميسر هست كه به قبل از اجراي اون ايده مراجعه كنيم ! خيلي از ايده ها وقتي كه به مرحله ي اجرا ميرسند واقعا" زيبا هستند ! اما واسه الگو برداري ، ديدن ايده ي اجراشده كافي نيست !
اين ايده ي استفاده ي بهينه از تخصص هم ، مسلما" خيلي ايده ي خوبي هست ! اما بايد بحث در اين مورد بشه و نظرات داده بشه كه چطور ميتونيم همچين ايده رو عملي كنيم !؟
اون فروم خارجي چه بسترهايي داشته ؟ چقدر روش كار شده ؟ چندتا عضو داشته ؟ چند سال از راه اندازي'ش ميگذشته ؟ و ....
خوب منتظر نظرات سازنده ي شما هستم!
-----
اما با اين مسئله كه تخصص رو با مدرك بسنجيم ، به شخصه موافق نيستم !
ميدونيد كه تو خود كشور ما يك اختلاف سطح علمي باورنكردني بين بهترين دانشگاههاي كشور (شريف ، تهران ، اميركبير و..) با دانشگاههاي حتي متوسط وجود داره ! چه بسا شخصي كه سال دوم هست تو يكي از دانشگاههاي برتر ، تخصص و سوادش دهها برابر يك ليسانسه دانشگاههاي متوسط باشه!
حتي احتمالات ديگه اي هم وجود داره ! شايد كسي با ديپلم حتي اونقدر زحمت كشيده باشه و دنبال كرده باشه كه ...!
در كل حرف من اين هست كه به جاي گزينش از افرادي كه ليسانسشون رو گرفتن ، گزينش رو از افراد متخصص (با هر مدركي) انجام بدين!
كه بازم اين مسئله خودش به كلي وقت و .. نياز داره ! افراد متخصص چه بحثهايي رو بايد ببينند كه اونها هم تحريك بشن به اعلام نظر خودشون ؟ مسلما" حداقل چيزي كه لازمه بحثهاي تخصصي و فعالانه است!
خلاصه براي اجرايي كردن همچين ايده هايي بايد خيلي با برنامه ، دقيق ، با پشتكار ، مصرانه و ... پيش رفت ! كه اميدواريم به كمك شماها بشه همچين ايده اي رو پياده كرد.
واقعا با اعلام نظرتون منو خوشحال کردید و بیشتر از این خرسندم که پستی کامل رو برای بنده ارسال نمودید.
با تک تک صحبتهای شما موافقم.اما هدف من از ارائه چنین پیشنهادی:
1-هماهنگ کردن بسیج علمی سایت با هر نوع نگرش و یا مقطع تحصیلی
2-استارت اصلی در افزایش بعد علمی سایت
3-آشنا ساختن افراد مستعد به انجام پژوهشات خارج از پروسه ی درسی
4-اطلاع رسانی در خصوص دستاوردهای مهم علمی فرزندان این مرز و بوم
5-هدف مند کردن تالارهای فنی و مهندسی با خواسته های صنعتی و به روز
6-و........
امیدوارم دوستان با توجه به صحبتهای بالا به اهداف ارائه ی چنین پیشنهادی پی برده اند..............باتشکر
خوب . موارد 3 و 4 كه تحققشون چندان سخت نيست ! سوم كه با كمك گرفتن از همون صنعت كپي پيست و نظرات تكميلي افراد متخصص و ... امكان پذير هست !
و چهارم هم اصولا" همون كپي پست هست ! (از اخبار)
ولي در بقيه ي موارد من فكر ميكنم همون ايده ي بالايي رو به اجرا برسونيم ، كامل تر باشه و اينها رو هم در بر بگيره!
نمیدونم چی بگم .............دو نفر از اعضایی که رای منفی دادند هنوز من ازشون 3 تا پست ندیدم و این افراد قصد تخریب برنامه های بلند مدت بنده رو دارن
دوست عزيز ، همونطوري كه خيلي از نظرات مثبت بي دليل هست و به هر حال يك راي مثبت موجب شادي شما ميشه ، بايد قبول كني كه بعضي از راي هاي منفي هم اينگونه باشه ! و نبايد به كسي خرده گرفت !
ضمن اينكه نظر سنجي عمومي هست و قابل مشاهده كه چه كساني موافق و مخالف بودند ، پس زياد نميخواد جدي بگيري.
نصف بیشتر کاربرای اینجا محصل هستند بقیه هم که ترم های اول دانشگاه . که دوستمون توضیح مبسوطی دادن در مورد نحوه عضویتشون. تنها چند تالار از صنعت مدرن copy-past در امان باقی موندن از جمله صنایع و گاهاً معماری که بحث هفتگی دارن .در کل نظر خوبیه .باید اجرا بشه تا بفهمیم میشه تدارم داشته باشه یا نه .
البته صنعت مدرن copy - Paste (با ذكر منبع) هم در جاي خودش خيلي لازمه و كاربرد داره ! قرار نيست كه هميشه و همه چيز رو خود انسان بدست بياره ! بايد از دست آوردهاي ديگران هم استفاده ي لازم رو ببره ! وگرنه كه اگه من بخوام دوباره با كلي سعي و تلاش به همون چيزي برسم كه قبلا" وجود داشته ، كار من واسه جامعه و سايرين ارزشي نداره !
اين صنعت مدرن واقعا" خوب هست ! اما يك شرط داره! اونم اينه كه همه چيز رو محدود به كپي پيست نكنيم ! و اگر يه مطلبي كپي پيست ميشه ، مثلا" ده تا نظر هم بيان اون مطلب رو نقد و بررسي كنن تا به نتايج بعضا" بهتري برسند ! كه متاسفانه اين شرط چندان عملي نيست ! و اكثرا" بدون اينكه بخوان اون رو به طور تخصصي بررسي كنن ، صرفا" تاييد ميكنن!