بزرگترین تغییر زندگیت چی بوده؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
تغییرات بخش بزرگی از زندگی انسانن. همیشه هم در حال تغییریم. تغییر در عقاید و افکار، تغییر در ظاهر، تغییر در شغل.
در این تاپیک بیایید بزرگترین تغییرتون - البته اگر می‌تونید ازش در یک محیط عمومی صحبت کنید - رو با بقیه به اشتراک بذارید.
شاید یکی مثل من و شما، در حال رد شدن باشه و با خوندن این تغییرا، کمی در تغییرش مصمم‌تر شه.

بزرگترین تغییر خودم؟ شاید یکم سخت باشه گفتنش ولی خب جا داره بگم که من رو تا ۲۲ سالگی «آقا» صدا میزدن. از ۲۲ سالگی به اینور دیگه برای خودم خانمی شدم :)

Scheme

کاربر بیش فعال
تغییرات بخش بزرگی از زندگی انسانن. همیشه هم در حال تغییریم. تغییر در عقاید و افکار، تغییر در ظاهر، تغییر در شغل.
در این تاپیک بیایید بزرگترین تغییرتون - البته اگر می‌تونید ازش در یک محیط عمومی صحبت کنید - رو با بقیه به اشتراک بذارید.
شاید یکی مثل من و شما، در حال رد شدن باشه و با خوندن این تغییرا، کمی در تغییرش مصمم‌تر شه.

بزرگترین تغییر خودم؟ شاید یکم سخت باشه گفتنش ولی خب جا داره بگم که من رو تا ۲۲ سالگی «آقا» صدا میزدن. از ۲۲ سالگی به اینور دیگه برای خودم خانمی شدم :)
اوه چه تغییر بزرگی، زندگیت بعد و قبلش چطوره؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
مادر شدنم، واقعا یادم نمیاد قبلش زندگی چه شکلی بود.
سه سال قبل گفته بودم مادر شدنم ولی الان که فکر میکنم، میبینم بزرگترین تغییر زندگیم ازدواجم بود.
ازدواجم باعث خیلی اتفاقات توی زندگیم شد مثل: جداشدن از خانواده م، اضافه شدن به یه خانواده جدید، تغییر شهرم، و حتی مادر شدنم و خیلی خیلی خیلی زیاد اتفاقا دیگه.
و حتی هر اتفاقی که ازین به بعد هم بیفته، تحت تاثیر ازدواج و استقلالِ بعد از ازدواج و تشکیل خانواده ی شخصیه خودمه.

شاعر سایت

کاربر بیش فعال
از کوچیکی یاد گرفتم روی پای خودم بایستم
مستقل بودم ،روی خودم وروحم کار کردم
در گذشته اتفاقاتی افتاده که ترجیح دادم از دیگران جدا باشم کم تر ارتباط برقرار کنم
تنهایی طلب باشم روی هدف هام متمرکزم
بدست میارم ولذت می برم...
آدم باید روی خودش کار کنه همین کافیه.

بالا