بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.عشقم شوهر کرده!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده:crying2:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...(خانم-ها-اگر-شما-بوديد-چگونه-برخورد-مي-كرديد؟)
از بس تو گوشمون خوندن خودتون دنبال ازدواج نباشین.وقتی شرایط ازدواج را داشتین برای آشنایی اقدام کنین.
از بس از بچگی بمون گفتن نگاه نکن به دختر مردم.گناهه.حرف نزن..................:cry:
از بچگی باورهای غلط سنتی در ذهن من القاء کرده اند که برقراری هرگونه رابطه با جنس مخالف قبل از ازدواج صحیح نیست و یک سد ذهنی روانی در برابر اینکه کسی را خودم برای ازدواج بیابم قرار دادند.اعتماد به نفسم را در برابر خانم ها از من گرفتن.منم بچه مثبت حرف گوش کن
نتیجه این چرندیات این شد.عشقم شوهر کرده.خدا چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟من از هیچکدومشون نمی گذرم.
نمی دونم چی کار کنم؟دوست دارم گریه کنم(اما من مردم نمیشه که گریه کنم)
خیلی اعصابم خرده.

آخرین ویرایش:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج کرررررررررررررررررررررررد؟
کی؟ با کی؟
:(

arghavantree

عضو جدید
بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده:crying2:
از بس تو گوشمون خوندن خودتون دنبال ازدواج نباشین.وقتی شرایط ازدواج را داشتین برای آشنایی اقدام کنین.
از بس از بچگی بمون گفتن نگاه نکن به دختر مردم.گناهه.حرف نزن..................:cry:
منم بچه مثبت گوش کردم این چرندیات و نتیجه اش این شد.خدا چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آه نمی دونم چی کار کنم؟
خیلی اعصابم خرده.

دوست عزیز نمیدونم چی بگم اما شما داری از یکسری باورهای درست نتیجه گیریه غلط میکنی.من نمیدونم چرا به قول خودت این چرندیات را گوش کردی اما این را خوب میدونم که اگر به خاطر گناه نکردن و... گوش کردی و انجامش دادی خدا کمکت میکنه.الانم این را بدون که شاید خداوند راه بهتری جلوی پات بگذاره و به قولی ازدواج با این دختر به صلاحت نبوده............

arghavantree

عضو جدید
در ضمن بد نیست که کمی از داستان زندگیه خودم را برات بگم.ترم 4 که بودم تو دانشگاه از یک پسری خوشم اومد و واقعا دوستش داشتم همیشه از خدا میخواستم که بهش بفهمونه دوستش دارم و ما را به هم برسونه. اما خداوند راه بهتری جلو پام گذاشت و کارم را طوری حل کرد که فهمیدم این پسر اصلا به درد من نمیخوره و حتی شرمنده شدم از اینکه اون را از خدا میخواستم.
بله واقعا درسته که میگن با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن.
حالا شما هم از خدا کمک بخواه مطمین باش پشیمون نمیشی..........
;)

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشی زتگ نمیزدم.

ایران86

کاربر فعال
دوست عزیز نمیدونم چی بگم اما شما داری از یکسری باورهای درست نتیجه گیریه غلط میکنی.من نمیدونم چرا به قول خودت این چرندیات را گوش کردی اما این را خوب میدونم که اگر به خاطر گناه نکردن و... گوش کردی و انجامش دادی خدا کمکت میکنه.الانم این را بدون که شاید خداوند راه بهتری جلوی پات بگذاره و به قولی ازدواج با این دختر به صلاحت نبوده............
حرفتونو کاملا قبول دارم....فقط یه خورده صبر لازمه......و توکل..:gol:..

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشی زتگ نمیزدم.
آخرش چی.یه روز باید می فهمیدم و کاخ آرزوهام فرو می افتاد.چون روی اوهام یک سراب ساختم
بیخود
همش تقصیر خودته
می دونم.مقصر اصلی خودم هستم که گذاشتم وقتی که آماده ازدواج شدم موضوع را مطرح کنم.
اما اینو بدون نوع فرهنگ سنتی هم بی تاثیر نبود.یعنی می گی این همه این مزخرفات را درباره عدم برقراری رابطه به خورد من دادند بی تاثیره؟(آخه اگه یک کم فرافکنی نکنم دیگه افسردگی می گیرم)
به هر حال هنگ کردم.فعلا مغزم کار نمی کنه..............
اما این را مطمئنم از حالا می خوام یک آدم دیگه بشم با یک نوع طرز فکر دیگه.می خوام اختیار زندگیم را خودم بر عهده بگیرم و تا چیزی را امتحان نکنم درست یا غلط بودن آن را باور نکنم.دلم نمیاد بگم شاید این شکست بزرگ را تو زندگی نیاز داشتم تا با خرافات زندگی نکنم.
بهرحال اشتباه کردم و تاوان آن بزرگترین شکست در جوانی من بود.که هیچ جوری نمی تونم اونو جبران کنم.اما شاید با یک تغییر اساسی بتونم از دست دادن عشقم را باور کنم.

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا شاید الکی گفته
بدید یه بارم من زنگ بزنم بهش :دی

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چرا اذیتش میکنی الان نیاز به هم دردی داره!!ولی یه چیزی اصلا به نظرم از اول نباید عاشق شد!عشق چیه دیگه مثله من بی خیالی طی کنین

خانم افاضات فرمودند. :razz:

شما شمالی ها بی بخارید(!) عشق حالیتون نمیشه :دی

عشق مال ما شیرازیها ست. :gol:
ولی متاسفانه من تا حالا عاشق نشدم!

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستش پرسیدم.نمیدونم شاید بهتر باشه خودشم یه بار زنگ بزنه تا مطمین بشه

حالا اینا رو بیخیال!

اپتیک که میدونم لیزر هست.
این "نیمه هادی" کی هست؟؟؟ "هادی نصفه"!!! :surprised: زدی هادی رو نصف کردی؟!؟؟!!؟! :que:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
حالا اینا رو بیخیال!

اپتیک که میدونم لیزر هست.
این "نیمه هادی" کی هست؟؟؟ "هادی نصفه"!!! :surprised: زدی هادی رو نصف کردی؟!؟؟!!؟! :que:
نه اپتیک لیزر نیست نوره
نیمه هادی یعنی یه ماده ایه بین رسانا و عایق
که لیزر و ترانزیستور و ... از اون ساخته میشه.

AVINA

عضو جدید
آخرش چی.یه روز باید می فهمیدم و کاخ آرزوهام فرو می افتاد.چون روی اوهام یک سراب ساختم

می دونم.مقصر اصلی خودم هستم که گذاشتم وقتی که آماده ازدواج شدم موضوع را مطرح کنم.
اما اینو بدون نوع فرهنگ سنتی هم بی تاثیر نبود.یعنی می گی این همه این مزخرفات را درباره عدم برقراری رابطه به خورد من دادند بی تاثیره؟(آخه اگه یک کم فرافکنی نکنم دیگه افسردگی می گیرم)
به هر حال هنگ کردم.فعلا مغزم کار نمی کنه..............
اما این را مطمئنم از حالا می خوام یک آدم دیگه بشم با یک نوع طرز فکر دیگه.می خوام اختیار زندگیم را خودم بر عهده بگیرم و تا چیزی را امتحان نکنم درست یا غلط بودن آن را باور نکنم.دلم نمیاد بگم شاید این شکست بزرگ را تو زندگی نیاز داشتم تا با خرافات زندگی نکنم.
بهرحال اشتباه کردم و تاوان آن بزرگترین شکست در جوانی من بود.که هیچ جوری نمی تونم اونو جبران کنم.اما شاید با یک تغییر اساسی بتونم از دست دادن عشقم را باور کنم.
همه چی به خودت برمیگرده
امیدوارم بتونی از این به بعد از پس خودت بر بیای
.
حالا
من که خلاف جریان آب حرکت کردم چیم شده؟
هیچی
یکم سرکوفت میخوری و ...تموم
مهم عشقه و ...

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب از کجا شروع کنم؟؟؟شنا کردن خلاف جهت آب را؟؟؟

AVINA

عضو جدید
خب از کجا شروع کنم؟؟؟شنا کردن خلاف جهت آب را؟؟؟
من بگم؟
خودت میدونی
تو تو دنیا تکی..فقط یه آدم هست..فقط تو
پس خودت بشین . با خودت روراست باش
خوووووووودت
باش
و هوا رو نفس بکش
اونجور که خودت میخوای
تمام دنیا برای تو آفریده شده...فقط برای تو

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستش پرسیدم.نمیدونم شاید بهتر باشه خودشم یه بار زنگ بزنه تا مطمین بشه
خودم هم زنگ زدم.دوستش را شناختم.راست می گه اما بیشتر از این سوختم که می گه تازه قبل از محرم عقد کرده.