behdad1987
عضو جدید
یه وقتایی می شه می ری تو فکر باورت نمی شه سال ها چطور گذشتن یا یه زمانی چی می خواستی چی شد می بینی خودت عاملی بودی که رویاهات رو سوزوندی می گی ای کاش کسی بود به ما هم می گفت اقا جون حالا وقت مناسبی واسه این کار نیست یا اینکه حالا وقتشه که چنین کاری رو انجام بدی . بعدش خودتو لعنت می کنی . حالا تصمیمات نادرست یا اشتباهات ادم تاثیرات گوناگونی دارند اما همینکه یه تعدادی اونارو تکرار نکنن خیلی عالیه . ما که زندگیمون سوخت براتون ارزوی خوشبختی می کنم بیاید تجربه های خودتون رو در اختیار مابقی قرار بدید برای شروع اشتباهات خودم رو می گم
1. تحصیل تو دانشگاه ازادی که رشته من رو در حد دانشگاه صنعتی شریف سخت می گرفت و معدلم خیلی پایین اومد اخرش کسی نگفت بهش سخت گرفتن همه گفتن خاک تو سرت تو که دانشگاه ازادی بودی
2. اون ترم هایی که همه بکوب درس می خوندن من عاشق کسی شدم که به من هیچ علاقه ای نداشت و 3 ترم فکرم مشغول بود
3. تو سن 18 سالگی نرفتم گواهی نامه بگیرم امروز فردا کردم تا حالا که 1 ماه دیگه اعزام می شم سربازی
4. انگلیسی من خیلی خوب بود هرگز نرفتم تافل یا ایلتس بگیرم
5. یک میلیون رفیق داشتم که هروقت سر مطالعه یکی تماس می گرفت ازمن کاری می خواست یا قراری می گذاشت نه نمی گفتم
1. تحصیل تو دانشگاه ازادی که رشته من رو در حد دانشگاه صنعتی شریف سخت می گرفت و معدلم خیلی پایین اومد اخرش کسی نگفت بهش سخت گرفتن همه گفتن خاک تو سرت تو که دانشگاه ازادی بودی
2. اون ترم هایی که همه بکوب درس می خوندن من عاشق کسی شدم که به من هیچ علاقه ای نداشت و 3 ترم فکرم مشغول بود
3. تو سن 18 سالگی نرفتم گواهی نامه بگیرم امروز فردا کردم تا حالا که 1 ماه دیگه اعزام می شم سربازی
4. انگلیسی من خیلی خوب بود هرگز نرفتم تافل یا ایلتس بگیرم
5. یک میلیون رفیق داشتم که هروقت سر مطالعه یکی تماس می گرفت ازمن کاری می خواست یا قراری می گذاشت نه نمی گفتم