pasargadparisa
عضو جدید
قلی داشته با اخم پولکی می خورده بهش میگن چته؟
میگه : والا ما هر حرفی بزنیم شما میگین قلی نمی فهمه …
ولی به خدا این چیپسا شیرینه!
میگه : والا ما هر حرفی بزنیم شما میگین قلی نمی فهمه …
ولی به خدا این چیپسا شیرینه!

از تركه ميرسن: اسمت چيه؟ ميگه: حمزه، ولي توخونه شيش كوچولو صدام ميكنن
تركه بچش بعد از عيد فطر به دنيا مياد، اسمشو ميگذاره: پسفطرت
tanhatarin_asb-3;2192360[COLOR=red گفت:]تركه[/COLOR] ميره واسه تلفن همراه ثبت نام ميكنه، بهش ميگن: تا سه ماه ديگه بهت تحويل ميديم. تركه هم رو كمربندش مينويسه: به زودي دراين مكان يك موبايل نصب خواهد شد!!!
احترام خودتونو نگه دارین لطفاtanhatarin_asb-3;2192366[COLOR=red گفت:]تركه[/COLOR] از طبقه صدم يه ساختمون ميپره پايين، به طبقه پنجاهم كه ميرسه ميگه: خب الحمدالله تا اينجاش كه بخير گذشت!!!
عزیزم ناراحتی نداره !احترام خودتونو نگه دارین لطفا![]()
آخه گلم قرار باشه ما هم مثل اینا باشیم که دیگه چه فرقی باهاشون داریم؟؟عزیزم ناراحتی نداره !
تو هم واسه اینا جک بزن
طرف شمالیه
البته فکر نکنم هیچ کدوم ما چنین روحیه ای داشته باشیم !!
پس نتیجه میگیریم :
ایت هورر کروان کئچر !!
عزیزم ناراحتی نداره !
تو هم واسه اینا جک بزن
طرف شمالیه
البته فکر نکنم هیچ کدوم ما چنین روحیه ای داشته باشیم !!
پس نتیجه میگیریم :
ایت هورر کروان کئچر !!
آخه گلم قرار باشه ما هم مثل اینا باشیم که دیگه چه فرقی باهاشون داریم؟؟
واقعا براشون متاسفم همین...
درسته
من از این ناراحت نیستم که چرا این حرفهارو میزنند از این ناراحتم که به جای پیشرفت و وحدت ...
ولی کسانی هم هستند که متاسفانه تایید میکنن...آبجی همه جا نخاله هم پیدا میشه
اگه کسی تاییدش کرد آره ناراحت شو
ببخشین کی این حرف رو زده؟؟؟؟!!!!!!تا جایی که من اطلاع دارم غضنفر هم مودبانه ترک هستش. شما خودتون هم آره.
والله به منم میگن کرد هستی لابد سر میبری! حالا کاری نداریم که ما از کردی فقط سیبیلش رو داریم و بس!
جوکه دیگه...منظوری نداشت،اونجوری که از بی فرهنگا شنیده بود تعریف کرد. شما به دل نگیرین!
ببخشین کی این حرف رو زده؟؟؟؟!!!!!!
منظور از غضنفر یه شخصه همین...
مواظب حرف زدنت باش آقاي........... فقط ميتونم بگم برات متاسفمتا جایی که من اطلاع دارم غضنفر هم مودبانه ترک هستش. شما خودتون هم آره.
چرا اینقد شلوغش میکنین؟...به قوم ها و .... توهین نکنین ولی استفاده از یه اسم که بی احترامی نیس خب به جای غضنفر بگین پری....مگه فرقیم میکنه اینا همش شوخیه.....به دل نگیرین
مواظب حرف زدنت باش آقاي........... فقط ميتونم بگم برات متاسفم
مثلا اسم خاص چه مشکلی میسازه؟...اگه دقت کنی غضنفر یا قل مراد یا بامشاد جزو اسامی هستن که تو طنز ها به کار میرن و بیشتر شخصیت های توی فیلم رو به ذهن ادم تداعی میکنن نه شخص خاصیو در ضمن تو جامعه کمتر رواج دارند و کمتر سو تفاهم بوجود میارن....دوما اینجا همه منو با نام پری میشناسن وگرنه مطمئن باش همین کارو میکردم....سوما ما باهم دعوا نداریم یعنی واقعا راه چاره ی دیگه ای داری؟اگه پیشنهادی داری بده با کمال میل قبول یکنیم به نظر من همون استفاده نکردن از واژه ی ترک یا....شعور طرفو میرسونه که در عین احترام به همشهریاش خواسته لطیفه شو تعریف کنههمین اسمهای خاصه که مشکل میسازه
اگه مطمئنی اسم کوچیکه خودت رو بگو تا با اون جک بسازن چرا پری؟
مثلا اسم خاص چه مشکلی میسازه؟...اگه دقت کنی غضنفر یا قل مراد یا بامشاد جزو اسامی هستن که تو طنز ها به کار میرن و بیشتر شخصیت های توی فیلم رو به ذهن ادم تداعی میکنن نه شخص خاصیو در ضمن تو جامعه کمتر رواج دارند و کمتر سو تفاهم بوجود میارن....دوما اینجا همه منو با نام پری میشناسن وگرنه مطمئن باش همین کارو میکردم....سوما ما باهم دعوا نداریم یعنی واقعا راه چاره ی دیگه ای داری؟اگه پیشنهادی داری بده با کمال میل قبول یکنیم به نظر من همون استفاده نکردن از واژه ی ترک یا....شعور طرفو میرسونه که در عین احترام به همشهریاش خواسته لطیفه شو تعریف کنه
سلام...خوفی؟....میبینی تروخدا؟....به همه چی گیر میدنای بابا این چه وضعشه پس چرا اینجوری شد؟ داشتیم میخندیدیما
ول کنین بابا بذارین هر چی میخاد بگه از ما که چیزی کم نمیشه
پاسارگاد پرشیا خانوم شما ادامه بده داریم استفاده میکنیم.
دختر شاه پریونم خیلی وقت بود نبودیا.کجا بودی؟
اخه عزیز برادر کجا از اسم رایج استفاده کرده بنده خدا؟......اگه اسم عمومیت نداشته باشه یعنی رواج نداشته باشه تو جامعه آره ولی اگه اسمی باشه که استفاده میشه ورایجه نه
دعوا نداریم ولی وقتی میبینی یکی بهش توهین شده اول توهین رو محکوم کن و نگو که اتفاق خاصی نیفتاده که!
اخه عزیز برادر کجا از اسم رایج استفاده کرده بنده خدا؟......![]()
سلام...خوفی؟....میبینی تروخدا؟....به همه چی گیر میدن![]()
سلام بچه ها چقدر شلوغش کردین من این تایپیک رو را ه انداختم تا همه دور هم شاد باشم . به خدا من به هیچ قوم ونژادی توهین نمی کنم منظورم از غضنفر فقط یه شخص خیالیه!
(بچه های آذری من خودم یه آذری زبانم خواهش می کنم که ناراحت نشید)