برون فکنی - Astral Projection

آتشگاه

عضو جدید
:gol:همیشه امیدوار باش یه روز میاد که به راحتی انجامش میدی ایشالا;)

دوست عزیزم آتشگاه کامل و جامع توضیح دادن واقعا من چی بگم :D در مورد چشم سوم تبتی ها سال ها روش کار می کنن با ریاضت ی سخت تا باز میشه...بازم بشه ظرفیت می خواد...یه نکته اینکه چشم سوم محل دریافت و شهوده. کسایی که چشم سوم قوی دارن معمولا تو مراتب بالا برون فکنی می کنن:smile:
کاملا درسته کسانی که چشم سومشون باز می شه فرا فکنی رو مثل آب خوردن انجام می دن

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها ببخشید من یه کم گیج شدم!
میشه خلاصه بگید برون فکنی دقیقا چیه؟ و به چه کار میاد؟
فرقش با ریلکسیشن چیه؟
چون من فایل تکنیکهاشو که دیدم، دیدم اکثر تکنیکهاش با تجسمه و خب تجسم با اینکه ارامبخشه ولی خب بلاخره تجسمه! یعنی حقیقت نداره و در واقع میشه یه جور تلقین ...
یعنی این هم تلقینه؟

آخرین ویرایش:

آرام ِ آرام

عضو جدید
چی شد هیچ کدوم تجربه ای نداشتین؟:que:

من دیگه حتی تجربه های قبل هم ندارم :(...البته خیلی سعی نکردم یه کم فکرم مشغوله میخواستم بذارم وقتی که آمادگی داشته باشم
ولی خیلی مشتاق شدم استادمُ ببینم ببخشید فضولی کردم صحبت های شما و آرکی رو خوندم:D

آرام ِ آرام

عضو جدید
فرقش با ریلکسیشن چیه؟
چون من فایل تکنیکهاشو که دیدم، دیدم اکثر تکنیکهاش با تجسمه و خب تجسم با اینکه ارامبخشه ولی خب بلاخره تجسمه! یعنی حقیقت نداره و در واقع میشه یه جور تلقین ...
یعنی این هم تلقینه؟

راستش من خودم خیلی تازه کارم ولی دیدم استاتید محترم نیستند گفتم شاید بشه کمکی بکنم
اولش با تلقین شروع میشه ولی نتیجش اینه که آدم میتونه روحشو از جسمش بفرسته بیرون درست مثل وقتی که خوابه. ولی این دفعه با اختیار خودش و چون این عمل اگاهانه هست میشه کنترلش کرد و هدایتش کرد جایی که بخوایم بره
امیدوارم اشتباه توضیح نداده باشم چون من تا حالا تجربش نکردم که ببینم دقیقا چی هست...کاش اساتید یه سری به تاپیک میزدند

آتشگاه

عضو جدید
فرقش با ریلکسیشن چیه؟
یعنی این هم تلقینه؟
برون فکنی یعنی بیرون آوردن روح از جسم
در احادیث حدیثی از پیغمبر اسلام نقل شده که می فرماید قبل از مرگ مردن را تجربه کنید که به نظر من اشاره به برون افکنی دارد
کارامدیشو خودت باید بفهمی برای هر کسی فرق می کنه برای من درسهای زندگی بوده
ببین در دنیای اثیری شما به هر کجا فکر کنی بالافاصله به اونجا منتقل می شی به خاطر اینه که تکنیک تجسم خیلی جالبه چون اگه روح از بدنت جدا بشه دقیقا به اونجایی می ری که تجسم کردی
اره تقریبا تلقینه ولی واقعی
موفق باشی;)

آتشگاه

عضو جدید
راستش من خودم خیلی تازه کارم ولی دیدم استاتید محترم نیستند گفتم شاید بشه کمکی بکنم
اولش با تلقین شروع میشه ولی نتیجش اینه که آدم میتونه روحشو از جسمش بفرسته بیرون درست مثل وقتی که خوابه. ولی این دفعه با اختیار خودش و چون این عمل اگاهانه هست میشه کنترلش کرد و هدایتش کرد جایی که بخوایم بره
امیدوارم اشتباه توضیح نداده باشم چون من تا حالا تجربش نکردم که ببینم دقیقا چی هست...کاش اساتید یه سری به تاپیک میزدند
سلام ببخشید که مدتی نیومدم
عزیزم من استاد نیستم (منو چه به استاد بودن )
کاملا درسته با تلقین شروع می شه ولی بعد خودت کاملا آگاهانه از جسمت خارج می شی و در طبقات هستی به کند و کاو با استادت مشغول می شی
جالبه وقتی می خوابی تازه سفرت شروع می شه و این خیلی با حاله
البته این از رویا جداست چون رویا هم می بینی و می تونی از استادت تقاضا کنی که علم رویا بینی رو بهت آموزش بده
من فکر می کنم اگه ازش درخواست کنی بهت آموزش بده مگه اینکه لازم ندونه در این زمان یادت بده

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام ببخشید که مدتی نیومدم
عزیزم من استاد نیستم (منو چه به استاد بودن )
کاملا درسته با تلقین شروع می شه ولی بعد خودت کاملا آگاهانه از جسمت خارج می شی و در طبقات هستی به کند و کاو با استادت مشغول می شی
جالبه وقتی می خوابی تازه سفرت شروع می شه و این خیلی با حاله
البته این از رویا جداست چون رویا هم می بینی و می تونی از استادت تقاضا کنی که علم رویا بینی رو بهت آموزش بده
من فکر می کنم اگه ازش درخواست کنی بهت آموزش بده مگه اینکه لازم ندونه در این زمان یادت بده
میشه درباره ی این استادم توضیح بدید؟ استاد دقیقا چیه؟
مراحلشو هم اگه خلاصه بگید ممنون میشم
اینکه بعد از ریلکسیشن و تلقین بعدش باد چی کار کنی؟ استاد در چه مرحله ای و چه جوری به کمکت میاد؟ مراحل بعدیش چیه و ..
ببخشید میدونم سوالام خیلی ابتداییه

آتشگاه

عضو جدید
میشه درباره ی این استادم توضیح بدید؟ استاد دقیقا چیه؟
مراحلشو هم اگه خلاصه بگید ممنون میشم
اینکه بعد از ریلکسیشن و تلقین بعدش باد چی کار کنی؟ استاد در چه مرحله ای و چه جوری به کمکت میاد؟ مراحل بعدیش چیه و ..
ببخشید میدونم سوالام خیلی ابتداییه
نه عزیزم اتفاقا سوالاتتون خیلی به جا هستش
در باره ی استاد من توضیح دادم
استاد شما تقریبا مثل فرشته ی نگهبان شما می مونه با این تفاوت که استاد در صورت درخواست شما به شما درسهایی رو که صلاح بدونه رو آموزش میده
مراحل استادی رو از خود استادتون بپرسید:)
ولی کلا در مورد استاد شدن باید درسهای زیادی آموخت و به طبع ساده نخواهد بود
وقتی شما از جسمت بیرون اومدی استاد رو صدا کن اون می آد و بعدش یاد می گیری که در دنیای اثیر چطوری باقی بمونی و ثبات پیدا کنی و سایر درسهات
در تمام مدتی که در طبقه ی اثیری یا هر طبقه ی دیگر باشی در محافظت کامل استاد خواهی بود و هیچ کس توانایی آزار شما را نخواهد داشت
خیلی عجله داری ها صبر کن آروم آروم پیش بری بهتره و همه ی سوالاتتو از استادت بپرس مطمئن باش جوابتو می ده
موفق باشید;)

آرام ِ آرام

عضو جدید
من دیشب خیلی سعی کردم ولی نشد
فقط حس میکردم همه جام کج و معوج شده حتی اجزای صورتم که تا حالا تجربشو نداشتم ولی بعدش دیگه خسته شدم و ادامه ندادم
امروز ظهر هم دوباره امتحان کردم ولی باز چشمام یهو باز شد بعدشم که خوابم برد یه خواب عجیب و اعصاب خورد کن دیدم فکر میکنین این جور مواقع که آدم خوابش میبره خوابها هم به این موضوع مربوط میشه؟

آتشگاه

عضو جدید
من دیشب خیلی سعی کردم ولی نشد
فقط حس میکردم همه جام کج و معوج شده حتی اجزای صورتم که تا حالا تجربشو نداشتم ولی بعدش دیگه خسته شدم و ادامه ندادم
امروز ظهر هم دوباره امتحان کردم ولی باز چشمام یهو باز شد بعدشم که خوابم برد یه خواب عجیب و اعصاب خورد کن دیدم فکر میکنین این جور مواقع که آدم خوابش میبره خوابها هم به این موضوع مربوط میشه؟
ببینید این نوع حسها به نظر من کلنجار رفتن روح با جسمه چون روح می خواد بیاد بیرون ولی جسم مقاومت می کنه اشکال نداره عادیه
خیلی از خوابها واقعیت نداره خودتو ناراحت نکن;)

آتشگاه

عضو جدید
یه چیز باحال براتون بگم:redface:
من اوائلی که از جسمم می رفتم بیرون یه بار می خواستم بیام بیرون نمی تونستم جسمم خیلی مقاومت می کرد:w39:
سرمو از جسمم آوردم بیرون دیدم استادم با یکی دیگه از استادا که میشناختمش رو سرم وایسادن دارن نیگا می کنن:w11:
استادم به دوستش گفت نیگا کن شاگردم چی کار می کنه چه سعیی می کنه :w02:
دوستش خندید و گفت از کله اش معلومه بعد دو نفری زدن زیر خنده :biggrin:
منم هی زور می زدم بیام بیرون نمی تونستم دیگه کلافه شده بودم گفتم استاد یه کمکی چیزی
گفت خودت باید بیایی بیرون بیا دیگه چقدر تنبلی
منم هی زور می زدم نمی شد
آخرش ناامید شدن و رفتن دیگه تا مدتها شده بودم سوژه خنده
ولی بعضی اوقات خیلی شوخ می شه
یه بلاهایی به سرم می آره که نگو
اگه اجازه داد براتون می گم:w05:

آرام ِ آرام

عضو جدید
استاد اجازه نداد؟ :)

من هرچی سعی میکنم نمیشه، دریغ از یه اپسیلون پیشرفت D:.....راستی شما چیکارا میکنین موقع برون فکنی؟ من که هر جا دلم میخواد برم فکر میکنم وارد حیطه جادوگری میشم;)

آتشگاه

عضو جدید
استاد اجازه نداد؟ :)

من هرچی سعی میکنم نمیشه، دریغ از یه اپسیلون پیشرفت D:.....راستی شما چیکارا میکنین موقع برون فکنی؟ من که هر جا دلم میخواد برم فکر میکنم وارد حیطه جادوگری میشم;)
این کار فقط پشتکار لازم داره نباید خسته بشی
ناقلا می خوایی بری تو خونه ی این و اون ؟
اونجاها نرو ولی هر طبیعتی که می خوای برو خیلی حال می ده
کجا می خوای بری که می ترسی وارد جادوگری بشی؟
یه راه دیگه واسه ملاقاتش هست اگه می تونی تصورش کن
تصور کن که کنارت نشسته و دارین با هم حرف می زنین
تصور کن که تو ی یه ساحل خیلی قشنگ داری راه می ری شنها رو زیر پات احساس کن برو تو آب و آب دریا رو روی پاهات احساس کن و نسیمی که به صورتت می خوره حالا استادت رو ببین که از روبرو داره می آد سعی کن باهاش قدم بزنی
همه ی اینکار ها رو باید با تمرکز زیاد انجام بدی اگر خوب انجام بدی یدفه می بینی که تو ساحلی با استادت
این بهش می گن برون فکنی

آرام ِ آرام

عضو جدید
این کار فقط پشتکار لازم داره نباید خسته بشی
ناقلا می خوایی بری تو خونه ی این و اون ؟
اونجاها نرو ولی هر طبیعتی که می خوای برو خیلی حال می ده
کجا می خوای بری که می ترسی وارد جادوگری بشی؟
یه راه دیگه واسه ملاقاتش هست اگه می تونی تصورش کن
تصور کن که کنارت نشسته و دارین با هم حرف می زنین
تصور کن که تو ی یه ساحل خیلی قشنگ داری راه می ری شنها رو زیر پات احساس کن برو تو آب و آب دریا رو روی پاهات احساس کن و نسیمی که به صورتت می خوره حالا استادت رو ببین که از روبرو داره می آد سعی کن باهاش قدم بزنی
همه ی اینکار ها رو باید با تمرکز زیاد انجام بدی اگر خوب انجام بدی یدفه می بینی که تو ساحلی با استادت
این بهش می گن برون فکنی

ای وای نهههههه،من انقدر اولویت تو زندگیم دارم که فک کنم اگه یه روز شیطونیم بگیره این میفته ته صف D:

چند وقت پیش نصف شب از خواب بیدار شدم،یعنی حس کردم بیدارم، نمیدونم.....دفعه اول بدون هیچ اتفاقی در حالتی که چند سانتیمتر بلند شده بودمف برگشتم .بار دوم احساس کردم تو فاصله پایین به حالت افقی دارم حرکت میکنم با سرعت خیلی زیاد و یه صداهایی شبیه کشیدن اهن رو هم شنیدم.البته با فاصله خیلی کم از زمین و تو خونه خودمون، ولی چیزایی که میدیدم اصلا اون چیزی نبود که در واقعیت هست.خیلی سریع هم برگشتم.اون موقع یادمه استادو صدا کردم فکر میکنم یه لحظه یه سایه از یه مرد دیدم که فقط حضور داره بعدشم که سریع همه چی تموم شد

آتشگاه

عضو جدید
ای وای نهههههه،من انقدر اولویت تو زندگیم دارم که فک کنم اگه یه روز شیطونیم بگیره این میفته ته صف D:

چند وقت پیش نصف شب از خواب بیدار شدم،یعنی حس کردم بیدارم، نمیدونم.....دفعه اول بدون هیچ اتفاقی در حالتی که چند سانتیمتر بلند شده بودمف برگشتم .بار دوم احساس کردم تو فاصله پایین به حالت افقی دارم حرکت میکنم با سرعت خیلی زیاد و یه صداهایی شبیه کشیدن اهن رو هم شنیدم.البته با فاصله خیلی کم از زمین و تو خونه خودمون، ولی چیزایی که میدیدم اصلا اون چیزی نبود که در واقعیت هست.خیلی سریع هم برگشتم.اون موقع یادمه استادو صدا کردم فکر میکنم یه لحظه یه سایه از یه مرد دیدم که فقط حضور داره بعدشم که سریع همه چی تموم شد
این که خیلی عالیه
ادامه بده سعی کن وقتی می آی بیرون روی استاد تمرکز کنی
احتمالا اون سایه ای که دیدی استادت بوده ولی بستگی به حسی داره که وقتی کنارته حس می کنی اگه احساس ترس کردی استادت نیست ولی اگه احساس عشق بی نهایت و آرامش کردی مطمئن باش استادته

Spirit of Farhad

عضو جدید
با عرض سلام خدمت همه ی عزیزان .من عضو جدید هستم لطف کنید کتابی که ترجمه اش رو صفحه ی اول گذاشتین برام بفرستین ایمیلم واقعآ ازتون ممنون میشم .والا منم یه چیزای عجیب و غریبی دیدم . مرگ تقریبییم شدم!!! کتابو لطف کنین بفرستین تا اطلاعاتم کامل بشه منم سر بحثهای دیگرو باز کنم.قربون همتون avatar70861_2.jpghttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/pencil.png

.::HAmED::.

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه عضو سايتتون شدم
چند هفتس كه با موضوع برون فكني آشنا شدم داشتم سرج ميكردم كه مطالب شما رو ديدم الانم دارم كتابا رو دانلود ميكنم

من تا حالا اين كارو نكردم ولي .........
در هين خوندن مطالب تاپيك يهو ياد 2 تا از خوابام كه 10 سال پيش ديده بودم افتادم ....!!
كه تو اولي داشتم روي پارك كنار خونمون پرواز ميكردم و دومي كه توي كوچه بودم و وقتي بالا ميپريدم به طور حيرت انگيزي ارتفاع ميگرفتم........!!
الان خيلي متعجبم كه چه طور خواب 10 سال پيشم يام مونده!!!!!!!!!
فك ميكنم اين خوابا يه چور برون فكني بوده يا شايدم نه
به هر حال اين 2 خوابم چنان لذت بخش بودن كه من مي خوام بازم ببينم

يه تجربه ي ديگم داشتم كه اين يكي زياد واسم خوب نبود
قضيه از اين قراره كه چند سال پيش يه شب كه خواب بودم يا شايدم بيدار بودم دقيق نميدونم!!!!!
تو ان لحظه روي پلوي چپم خوابيده بودم وقتي خواسم برگردم رو پهلوي راستم يهو يه مرد كوتوله كه ريش كثيف بلندي داشت رو روي سينم ديدم كه داشت خفم ميكرد :( رو ديدم
منو ميگي انگار فلج شده بودم سرم از زمين فاصله داشت انگار نيم خيز شده بودم نه ميتونستم داستامو حركت بدم نه بدنو اولش فك كردم جن هر چقدر تلاش كردم بگم بسم الله نتونستم بعدش سعي كردم تو دلم بگم
اين اتفاق تو يه چند لحظه اتفاق افتاد و من تا صبح بيدار موندم از ترس
الانم يكم ترس تو وجودم هست كه نكنه برون فكني كنم اون يارو يغمو بگيره و نذاره برگردم به جسمم!!!!!!!

اگه ميشه راجب مطالب بالا كه نوشتم يكم توضيح و راهنماييم كنيد ممنون ازتون
راستي من يه مطلبي هم خوندم كه ميگفتن اگه برون فكني كني ميتوني به خواب ديگران هم بري آيا اين صحت داره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:)

آخرین ویرایش:

sir.mozart

عضو جدید
سلام من چند شبه وقتی میخوام بخوابم این کارو انجام میدم (از روش ساعد دست برای خلسه استفاده میکنم) بعد پاهام و دستام شروع میکنه به لرزیدن قلبم هم تند تند میزنهاحساس میکنم که روحم میخواد بیاد بیرون ولی جسمم هم میخواد باهاش بره انگار!!! همیشه وقتی اینجوری میشم تمرکزم به هم میخوره حتی یه بار دستم خودش اومد بالا ولی جسمم هم باهاش اومد و اینجوری شد که کلا بیدار شدم!!! مشکل از کجاست؟؟ آیا خلسه کامل نیست یا...... ؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنین ):

raz1000raz

عضو جدید
سلام به همه دوستان و صاحبنظران دنیای متافیزیک . از دوستان گلم سئوالی دارم آیا بفرض تحقق و صحت و تجربه کردن برون فکنی و کنترل رویا و وووووو میتوان وجود روح و عالم ماوراء یا دنیای متافیزیک را ثابت شده دانست . آیا میتوان گفت به استناد اینگونه تجربیات پس روح وجود دارد و انسان طبق فرمایشات ادیان توحیدی و ادیان سامی (یهود و مسیحیت و اسلام ) ترکیبی از دو بعد جسم و روح است ؟؟ علت این پزسش این است که مقالات و تحقیقات علمی ثابت شده ای تایید کرده اند که برون فکنی ، دورجنبانی و چشم سوم و تکنیک های زیاد دیگری همه مرتبط با ذهن و عالم مغز است . پس این دست تمرینات نمیتواند اثباتی بر روح باشد . از دوستان عذرخواهی میکنم این بحث من بعنوان پرسش است و جهت یادگیری و دانستن پرسیدم و ادعای اثبات چیزی را ندارم و راهنمایی های دوستان فرهیخته ام را میخواستم .