بروجردیا و دورودیا

t@hi

عضو جدید
دمت گرم دوست عزیز
حق با توء
دوست من شاید به خاطر همین دید بدی پایتخت نشیناست که استان ما هیچوقت پیشرفت نکرده
شاید
ولی خودمون هم مقصریم
چون
دست به یکی نیستیم.مسئولان استان ما بجای حل مشکلات در گیر در گیریهای شهرستانی
قومی
و قبیله این
ما هم مسئولیم این فرصت خوبی است تا ما هم مثل تبریزیها وحدتمون رو نشون بدیم

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره بیاد ثابت کنیم ما صاحب فرهنگ و تمدونیم
ما با اصالتیم
ما رسم مهمون داشتن رو بلدیم واین رسم با فرهنگ ما عجین شده
اگه گاهی اتفاقی میفتت و هیجان کاذبی باعث برخوردی میشود
شاید از بی عدالتی در مورد تیممان هست
هر مشکلی تو استانمون پیش اومده از همین بی عدالتی بوده
چه نسبت به استان
چه مردم و چه تیممون
این تیم مال استان لرستانه
این تیم باعث شد خیلیا بفهمن که لرستانم صدایی واسه فریاد زدن داره
درسته خیلیا نمیشنون اما مهم اینه که فریاد زدیم هستیم
امیدوارم همه چیز درست بشه

t@hi

عضو جدید
ما مخلص مرکز نشینای استانمونم هستیم .گفتم که دیگه باید این بهونه هارو کنار بذاریم وتموم سعیمونو واسه پیشرفت خودمون و استانمون بکنیم.ان شاء الله
ایشالا
دوست خوبم دیگه از ما نسل جونای این استان انتظار نمیره
قومی قبیله ای و شهرستانی فک کنیم
استان ما مشکلاتش زیاده
من خودم جاهای زیادی رفتم و حسرت میخورم
بیاید همه با هم به مشکلات این استان تو جه کنیم
وبه کو چیکترا بیاموزیم ما یک استانیم
نه یه قوم
نه یک شهر
نه یک .............

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید
ولی خودمون هم مقصریم
چون
دست به یکی نیستیم.مسئولان استان ما بجای حل مشکلات در گیر در گیریهای شهرستانی
قومی
و قبیله این
ما هم مسئولیم این فرصت خوبی است تا ما هم مثل تبریزیها وحدتمون رو نشون بدیم
در مقصر بودن خودمونم که اصلا شکی نیست
اگه یادت باشه اولای فصل دورودو بروجردو خرم آبادو با این تیم انداختن به جون همدیگه
مطمینا فقط کار مسئولین دورودی نبوده
هر مسئولی واسه خودش یه حرف زدو ماهارو با هم در انداخت
ورزشگاه خرم آباد زودتر آماده میشد اما نذاشتنو این تیم و هواداراش میرفتن کرج
اگه به قول تو این یک دستی وجود داشت الان امتیازات بیشتری گرفته بود
نمایندگان استان به جای اینکه همدل باشنو واسه استان کار بزرگی بکنن وقتشونو صرف جدل و مشاجرات گذشته میذارن

bahaaaar

عضو جدید
از شما 2تا دوست خوبم ممنونم. کاملا درست میفرمایین. اتفاقا باید وقتی به خاطر شهرستانی بودن و لر بودن بهمون توهین میکنن و حقمونو میخورن جوابشونو بدیم حالا هرطور که می فهمن. این قضیه قومی قبیله ای نه تنها بین شهرای استان بلکه بین خود همشهریام هست.تو دورود که زیاده وموقع انتخابات مجلس و ... به جای اینکه به صلاحیت شخص فک کنن به اینکه از کدوم طایفه است توجه میکنن و این بزرگترین عامل بدبختیه ما لراست.و دقیقا از ماست که بر ماست. حالا امیدوارم که به قول شما نسل ما اصلاح بشن.

t@hi

عضو جدید
در مقصر بودن خودمونم که اصلا شکی نیست
اگه یادت باشه اولای فصل دورودو بروجردو خرم آبادو با این تیم انداختن به جون همدیگه
مطمینا فقط کار مسئولین دورودی نبوده
هر مسئولی واسه خودش یه حرف زدو ماهارو با هم در انداخت
ورزشگاه خرم آباد زودتر آماده میشد اما نذاشتنو این تیم و هواداراش میرفتن کرج
اگه به قول تو این یک دستی وجود داشت الان امتیازات بیشتری گرفته بود
نمایندگان استان به جای اینکه همدل باشنو واسه استان کار بزرگی بکنن وقتشونو صرف جدل و مشاجرات گذشته میذارن
اره متاسفانه
کاش میزاشتن این تیم تو استان بماند
فرق نمیکرد کجای استان
کاش میدونستید تو خرم اباد چه شور و شوقی برا این تیم داشتن
حیف شد
مدیر باید مدیر باشد یعنی جوهر کارش اینه
ولی کجاست مدیر تو این استان
متاسفم
فایدش این بود ما متوجه شدیم مشکل استان ما
ما نیستیم
مدیران بی مدیریتند
کجاست اون همه بوکسر این استان
والیبالیستای این استان
................

t@hi

عضو جدید
از شما 2تا دوست خوبم ممنونم. کاملا درست میفرمایین. اتفاقا باید وقتی به خاطر شهرستانی بودن و لر بودن بهمون توهین میکنن و حقمونو میخورن جوابشونو بدیم حالا هرطور که می فهمن. این قضیه قومی قبیله ای نه تنها بین شهرای استان بلکه بین خود همشهریام هست.تو دورود که زیاده وموقع انتخابات مجلس و ... به جای اینکه به صلاحیت شخص فک کنن به اینکه از کدوم طایفه است توجه میکنن و این بزرگترین عامل بدبختیه ما لراست.و دقیقا از ماست که بر ماست. حالا امیدوارم که به قول شما نسل ما اصلاح بشن.
درسته
ولی به شرطی منو شما هم همون لحظه احساساتی نشیم و قبیله رو بچسبیم
بیا رای بدیم به بهترین حتی اگر فقط منو شما باشیم تا دیگران حداقل کوچیکترا یاد بگیرن
متاسفانه متاسفانه
مدت زیادیه جک و اس ام اس های بد لری ورد زبان شده
بجای اینکه ما لرا این کار رو زشت بدونیم و نزاریم
خودمون هم میفرستیم
همین کار باعث شده دیگران مارو حقیر بدونن
دوستان خواهشا توجه عمق فجیع بودن مساله توجه کنید

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره متاسفانه
کاش میزاشتن این تیم تو استان بماند
فرق نمیکرد کجای استان
کاش میدونستید تو خرم اباد چه شور و شوقی برا این تیم داشتن
حیف شد
مدیر باید مدیر باشد یعنی جوهر کارش اینه
ولی کجاست مدیر تو این استان
متاسفم
فایدش این بود ما متوجه شدیم مشکل استان ما
ما نیستیم
مدیران بی مدیریتند
کجاست اون همه بوکسر این استان
والیبالیستای این استان
................
دوست من اینقد مشکل زیاده که نمیشه از کجاش گفت
به قول بهار ما تو شهرامون چن دستگی داریم چه برسه به استان
تو هر زمینه ای که حساب کنی به لرا ظلم شده
میبینی تو یه استان پروژه مهر ماندگارشون یه کارخونه عظیمه که 5هزارتا اشتغال زایی داره بعد نوبت ما که میشه آسفالت جاده ی 2تا روستا میشه مهر ماندگار!

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته
بیا رای بدیم به بهترین حتی اگر فقط منو شما باشیم تا دیگران حداقل کوچیکترا یاد بگیرن
متاسفانه متاسفانه
خودمون هم میفرستیم
وقتی خودمون به خودمون احترام نمیذاریم و ارزش قائل نمیشیم دیگه از بقیه چه انتظاری هست

bahaaaar

عضو جدید
درسته
متاسفانه متاسفانه
خودمون هم میفرستیم
شدیدا موافقم.پس اول از خودمون شروع کنیم و بعد به اطرافیان گوشزد کنیم.

t@hi

عضو جدید
شدیدا موافقم.پس اول از خودمون شروع کنیم و بعد به اطرافیان گوشزد کنیم.
اره
ایشالا همه بتونن کمک کنن
به دوستاتون تو این تاپیک واین باشگاه همیشه تاکید کنین
شاید راهی پیداشد

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
او او چپ روم باز کردید:D
لرای عزیز توجه بفرمایید!!:D
به عقیده بنده اینکه ما هیچی نمیشیم دلیلش سادگی و صداقت بیش ار اندازمونه و اینکه پشت هم نیستیم
بیاید بازار تهران یا همین کرج رو ببینید -یه مشت ترک ## دارن میچرخونن و واقعا همشون پدر#### و###هستن--اما با همه بی###باهم هستن و به قول معروف اگر ###ولی پشت همن
من کاردانی تبریز بودم واقعا بهتون بگم این که اینجا میگفتن ترک##اونجا بهم ثابت شد-واقعا##بودن ولی خوب باهم بودن
این خیلی خوبه که صداقتمون رو و ساگی رو حفظ کنیم ولی نسبت به خاکمون غیرت داشته باشیم و تعصب و همینطور نسبت به همشهریمون
چیزی که متاسفانه نیست-اگه دقت کنید نه تو وجود مسئولا نه مردم-مردم متاسفانه شدیدا تحت تاثیر اخلاق و رفتار و کردار و...مردم شهرهای دیگه ان به جای اینکه دیگران رو تحت تاثیر قرار بدن

اولا اون حرفایی که ***** کردی همشون به خودتو فرهنگ خونوادگیت مربوط میشه.
اگه عقده فرهنگی داری برو فرهنگتو اصلاح کن. نه اینکه یه مشت اراجیف سر هم کنی.
همین کارارو می کنین که یه عالمه حرف پشت سرتون میگن.
لطفا شخصیت و ادب خونوادگیتو در معرض دید بقیه نذار.
همه اقلیت ها و زبان ها و نژادها محترمن. پس به خودت و نژادت توهین نکن.

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما سعه صدر خودتونو نشون دادین ، من تذکر دادم به ایشون!! به هر حال فکر میکنم کسی هم حرفای ایشونو جدی نگرفت و تأیید و دنبال نکرد. من نه به عنوان نماینده لرها که توهینی از جمع صورت نگرفته ... بلکه به جای ایشون از دوستان ترک زبان عذر میخوام.

جواب توهین ... توهین نیست.
شمام اوج فرهنگ و ادب خودتو نشون دادی...
عجب استدلال محکمی آوردید!!! خب یه عالمه حرفم پشت سر ترکا میگن....

توقع داشتم دوستان ترک به جای توهین به قومیت ... مخاطبشون همون کاربر باشه!!
البته باز خوبه شما ترکا نفوذتون توی سایت خوبه و تونستید پست رو حذف کنید!! توی تاپیک خرم آبادیا گاهی افراد میان یه چیزایی میگن ..... ما که هرچی گزارش تخلف میزینیم کسی رسیدگی نمیکنه...

اولا که کاربر شما همه ترکارو مخاطب قرار داده. ولی با این وجود بازم توهینی به بقیه دوستان لر زبان نشد و ایشون مخاطب اصلی بودن.
ثانیا من در آخر عرایضم گفتم که همه نژادها و قومیت ها محترمن. پس بهتره همه قومیت ها تو پاتوق هاشون در مورد مسائل خودشون حرف بزنن. نه اینکه یه قومیتی رو مورد تمسخر قرار بدن.
ثالثا شما میتونین به تک تک تاپیک ترکا مراجعه کنین. حتی یک مورد نمیتونین پیدا کنین که به قومیت و اقلیتی توهین شده باشه.
رابعا پاک کردن پست دلیلی بر نفوذ قدرت ما نیست. اگه هر کاربری تخلف کنه و نسبت به اون کاربر گزارش تخلفی داده بشه و دلیل گزارش منطقی باشه مدیریت میتونه اون پست رو پاک کنه. پس بیخود انگ نفوذ و ... نزنید.
ضمنا اگه کم کاری از طرف مدیری صورت میگیره و پستی حذف نمیشه اون دیگه به شما و مدیریت مربوط میشه نه نفوذ ما!!!!!!!!!!!!!!!!

Mazyar.s

عضو جدید
اولا که کاربر شما همه ترکارو مخاطب قرار داده. ولی با این وجود بازم توهینی به بقیه دوستان لر زبان نشد و ایشون مخاطب اصلی بودن.
ثانیا من در آخر عرایضم گفتم که همه نژادها و قومیت ها محترمن. پس بهتره همه قومیت ها تو پاتوق هاشون در مورد مسائل خودشون حرف بزنن. نه اینکه یه قومیتی رو مورد تمسخر قرار بدن.
ثالثا شما میتونین به تک تک تاپیک ترکا مراجعه کنین. حتی یک مورد نمیتونین پیدا کنین که به قومیت و اقلیتی توهین شده باشه.
رابعا پاک کردن پست دلیلی بر نفوذ قدرت ما نیست. اگه هر کاربری تخلف کنه و نسبت به اون کاربر گزارش تخلفی داده بشه و دلیل گزارش منطقی باشه مدیریت میتونه اون پست رو پاک کنه. پس بیخود انگ نفوذ و ... نزنید.
ضمنا اگه کم کاری از طرف مدیری صورت میگیره و پستی حذف نمیشه اون دیگه به شما و مدیریت مربوط میشه نه نفوذ ما!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه پست ها رو بخونید میبینید که به نظر میرسه مخاطب کل لرها باشه!!! به هر حال از توضیحتون ممنونم.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان چند وقتی نبودم دیدم تو ایمیل ###اومدم دیدم اینجادیدم بله چه خبره--یک عالم اخطار و کارت زرد و قرمز و...اومده
اول بگم من به کسی تو هین نکردم --بیشتر نقد بوده ولی خوب یه کم بد شد دیگه:redface:
بعد اینکه دیدم پستم داره باعث جنجال میشه و.....
######################################################
مسلم هست که اونایی که بهشون انتقاد شد بهم توهین کنن ولی هدفم این نبود
به هرحال بنده از همین تریبون استفاده میکنم و از همه -همه و همه عذر میخام اون دوستانی هم که به من با تمام وجود توهین کردن میگم عیبی نداره من به همه به چشم دوست نگاه میکنم و حتی اگه فحش بدید
همتون رو دوست دارم و اینو هم بگم که هیچ کس کامل نیست و همه یه عیبی داریم که باید اونو رفع کنیم ؛البته من متاسفانه اون موقع سرسری یه چزی نوشتم و رفتم ولی اگه میدونستم ملایم تر مینوشتم تا بیشتر شبیه انتقاد بشه ولی خوب نشد دیگه متاسفانه و منم دیگه نتونستم به انجمن دسترسی پیدا کنم تا ویرایش کنم:(
منم پستمو پاک کردن بقیه هم که نقل کردن پاک کنن تا بیش از این ماجرا کشدار نشه
تو فحش دادن همه میتونن دهنشو نو واکننو هرچی میاد بگن ولی مهم اینه حداقل تو محیط مجازی اگه یکی حالا شاید سهوی چیزی گفت که به مزاج بقیه خوش نیومد نهایت کمال وفهم رو نشون بدن و کش ندن
درضمن خودم یه عالم دوست آذری دارم --نژاد پرستم نیستم تازه اگر هم باشم نه واسه هموطن-من فقط ویژگیهای رفتاری رو گفتم و منظوری نداشتم
بازم ازهمه عذر میخام--دیگه اینو کشش ندید خواهشن
از استارتر هم میخام از پست75 به بعد رو کلا درخواست حذف بده به مدیران

آخرین ویرایش:

arch boy

کاربر بیش فعال
شما سعه صدر خودتونو نشون دادین ، من تذکر دادم به ایشون!! به هر حال فکر میکنم توهینی از طرف جمع صورت نگرفته چون کسی هم حرفای ایشونو جدی نگرفت یا حتی تأیید و دنبال نکرد ، اینکه چرا از نظر شما و برخی دوستان حرف نسنجیده یک نفر به همه لرها تعمیم داده شده بر من پوشیده است. بنابراین من نه به عنوان نماینده لرها بلکه به جای ایشون از دوستان ترک زبان عذر میخوام.

شمام اوج فرهنگ و ادب خودتو نشون دادی... چیز بیشتری نمیشه برداشت کرد.

عجب استدلال محکمی آوردید!!! خب یه عالمه حرف خیلی بیشترم پشت سر ترکا میگن.... وقتی توی یه جامعه فرهنگ ها و قوم های مختلف در کنار هم وجود داشته باشه این حرفا کاملاً طبیعیه

توقع داشتم دوستان ترک به جای توهین به قومیت ... مخاطبشون همون کاربر باشه!!
البته باز خوبه شما ترکا نفوذتون توی سایت خوبه و تونستید پست رو حذف کنید!! توی تاپیک خرم آبادیا گاهی افراد متفرقه میان یه چیزایی میگن ..... ما که هرچی گزارش تخلف میزینیم کسی رسیدگی نمیکنه...
اتفاقا من اومده بودم اینجا واسه تیمتون گهر تبریک بگم و واسه تماشاگراش که دیدم مورد محبت دوست تون قرار گرفتیم از اومدنم پشیمون شدم دیدم حیفه جوابشو ندم :razz:

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2روز این تایپیک نیومدیم نگو که چه خبر شده
دوست عزیز من شما حق توهین به هیچ کس و هیچ قومی رو نداری
این تایپیکهای همشهری واسه گفتگوی همشهریاست نه توهین به بقیه

takesh از تو بعید بود
اینو یادمون باشه که ما مال هرکجا که باشیم ایرانی هستیم
مشکلات شهر یا استان ما هیچ ربطی به بقیه قوم ها نداره
منم از همه ی دوستان ترک زبانمون معذرت میخوام
بعدشم هیچ کجا طرفدارای ترک و لر رو نداره
امیدوارم بد بودن یک نفرو به اسم بد بودن یک قوم ننویسیم
موفق باشید

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا من اومده بودم اینجا واسه تیمتون گهر تبریک بگم و واسه تماشاگراش که دیدم مورد محبت دوست تون قرار گرفتیم از اومدنم پشیمون شدم دیدم حیفه جوابشو ندم :razz:

شرمنده دیگه یه وقتایی پیش میاد-هدف توهین نبودبه مولا:redface:
امیدوارم زودتر پستا حذف بشن :redface:
2روز این تایپیک نیومدیم نگو که چه خبر شده
دوست عزیز من شما حق توهین به هیچ کس و هیچ قومی رو نداری
این تایپیکهای همشهری واسه گفتگوی همشهریاست نه توهین به بقیه

takesh از تو بعید بود
اینو یادمون باشه که ما مال هرکجا که باشیم ایرانی هستیم
مشکلات شهر یا استان ما هیچ ربطی به بقیه قوم ها نداره
منم از همه ی دوستان ترک زبانمون معذرت میخوام
بعدشم هیچ کجا طرفدارای ترک و لر رو نداره
امیدوارم بد بودن یک نفرو به اسم بد بودن یک قوم ننویسیم
موفق باشید

دمت گرم حالا دیگه من بد شدم-:razz:

Mazyar.s

عضو جدید

ادم که نکشتی ... یه حرفی زدی شهامتشو داشتی عذرخواهیشم کردی...
حرفایی که اونام زدن دست کمی نداشت...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عیب نداره دایی ارزش نداره خودتو ناراحت کنی-از قدیم گفتن حرف باد هواست
میدونی من همیشه وقتی خودم تو ترکا بودم چون میدونستم خیلی حساسن سعی میکردم زیاد تحریکشون نکنم -مثلا من یه دوست کرمانی داشتم واقعا بهش فحش میدادم ولی میخندید و همش شوخی و..بعدها فهمیدم اکثریت کرمانیااینجورین وکلا اکثر مردم شهرشون لارجن
ولی تو تبریز نه اینجوری نبود؛ اگه میگفتی تو ناراحت میشدن و توهین میدونستن. به هرحال هرجای ایران که باشیم وظیفه داریم با هر قومی مثل خودشون رفتار کنیم و اگه حساس هستند باید بیشتردقت کرد تا خدای نکرده کسی ناراحت نشه
اما متاسفانه اون پست جنجالی منم باید بگم جدای از اینکه دیگه خیلی تند رفتم خدایی اگه میدونستم یکی از اونا میاد اینجا سرمیزنه هیچی نمینوشتم-البته من میخاستم واقعیت رو بگم و تاثیر گذار باشه برعکس شد و خوب زیادی دیگه پیازداغشو زیاد کردم و باعث ناراحتی شد
من به مدیر درخاست حذف پستا رو دادم امید که زودتر حذف بشن این داستان هم تموم بشه

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست من تو بد نیستی
هرجایی همه طور آدمی پیدا میشه
این وسطم که تو این حرفو زدی یکی اومدو جو رو خراب کرد و باعث سوتفاهم 2طرفه شد
ما مخلص شماییم

bahaaaar

عضو جدید
یا خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه خبر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب شد اخر دعوا رسیدم.خب دیگه takesh جون شیرینی اشتی کنون بده. به افتخار همه ترکا و لرای باحال که هروقت عصبانی میشن دیگه دیگه.....:gol::gol::gol:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آشتی کجا بود بابا
مرد اونیه که سر حرفش بمونه-فعلا فیتیله رو کشیدم پایین

bahaaaar

عضو جدید
کسی که به دیگران توهین کنه اصن ادم نیست چه برسه به مرد.ما می دونیم که شما سهوا اون حرفارو زدید و وقتی اومدین عذرخواهی کردین مرد بودنتون به همه ثابت شد.

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آشتی کجا بود بابا

دوست عزیز. شما که اومدین و حرفتونو توجیه کردین دیگه نیازی نیست که دوباره بخواین ادامه بدین این بحثارو.
لطفا فیتیله رو پایین نکشین. حرف دلتونو بزنین تا دوستان منم بیان و از خجالتتون در بیان.
بازم میگم هیچ کسی حق نداره به هیچ قومیتی توهین کنه.

bahaaaar

عضو جدید
دوست عزیز. شما که اومدین و حرفتونو توجیه کردین دیگه نیازی نیست که دوباره بخواین ادامه بدین این بحثارو.
لطفا فیتیله رو پایین نکشین. حرف دلتونو بزنین تا دوستان منم بیان و از خجالتتون در بیان.
بازم میگم هیچ کسی حق نداره به هیچ قومیتی توهین کنه.

کاملا حق با شماست.من استارتر این تاپیکم و هیچ توهینی ام به کسی نکردم پس خواهشا بحثو تموم کنین تا بیشتر از این شعور هممون زیر سوال نرفته. اگرم بعد از این کسی توهینی به هر شخص و قومیتی بکنه برمی گرده به خونواده اش وکسی حتی جوابشم نخواهد داد.ببخشید ولی مثیکه این بحث اینجوری باید تموم بشه.

arch boy

کاربر بیش فعال
عیب نداره دایی ارزش نداره خودتو ناراحت کنی-از قدیم گفتن حرف باد هواست
میدونی من همیشه وقتی خودم تو ترکا بودم چون میدونستم خیلی حساسن سعی میکردم زیاد تحریکشون نکنم -مثلا من یه دوست کرمانی داشتم واقعا بهش فحش میدادم ولی میخندید و همش شوخی و..بعدها فهمیدم اکثریت کرمانیااینجورین وکلا اکثر مردم شهرشون لارجن
ولی تو تبریز نه اینجوری نبود؛ اگه میگفتی تو ناراحت میشدن و توهین میدونستن. به هرحال هرجای ایران که باشیم وظیفه داریم با هر قومی مثل خودشون رفتار کنیم و اگه حساس هستند باید بیشتردقت کرد تا خدای نکرده کسی ناراحت نشه
اما متاسفانه اون پست جنجالی منم باید بگم جدای از اینکه دیگه خیلی تند رفتم خدایی اگه میدونستم یکی از اونا میاد اینجا سرمیزنه هیچی نمینوشتم-البته من میخاستم واقعیت رو بگم و تاثیر گذار باشه برعکس شد و خوب زیادی دیگه پیازداغشو زیاد کردم و باعث ناراحتی شد
من به مدیر درخاست حذف پستا رو دادم امید که زودتر حذف بشن این داستان هم تموم بشه

آشتی کجا بود بابا
حیف که همشهریات خیلی مردن اخر مرامو معرفتن وگر نه بد جوری از خجالتت در میومدم:mad:

بچه ها دیگه این بحسارو ادامه ندین دوستای دورودی هر وقت اومدین پاتوقایه ما در خدمتتونیم حتما بهمون سر بزنین تا میزبایه ما رو هم ببینین;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا حق با شماست.من استارتر این تاپیکم و هیچ توهینی ام به کسی نکردم پس خواهشا بحثو تموم کنین تا بیشتر از این شعور هممون زیر سوال نرفته. اگرم بعد از این کسی توهینی به هر شخص و قومیتی بکنه برمی گرده به خونواده اش وکسی حتی جوابشم نخواهد داد.ببخشید ولی مثیکه این بحث اینجوری باید تموم بشه.
:razz:
اونا میگفتن ناراحت نشدم ونمیشم -ولی شما.....!!!؟:(
--------------------------
در مورد تایید حرفای اون پست جنجالیم میخاستم یه چیزی هم بگم(البته درمورد اون قسمتش که مربوط به خودمون بود نه اونا) که با دیدن این جنبه عمومی بالا دیگه پشیمون شدم
شاید خودت فکر کنی بهش برسی
بای

آخرین ویرایش:

Mazyar.s

عضو جدید
:razz:
اونا میگفتن ناراحت نشدم ونمیشم -ولی شما.....!!!؟:(
کر خو .... بهار نوشته د ایسه وا دِما هرکه توهین بکه ... وا تو نویه!!!!

خودتو ناراحت نکن .... اوضاع درست میشه ؛ همین که شهامت عذرخواهی داشتی ... میبینی که خیلیاشون اومدن و توهین کردنو رفتن و ..

بالا