سلام. در مورد چی انگیزه بدبم؟سلام بابا دلم گرفت یکی پیدا نمی شه یک پی ام خوالی بده
انگیزه بدید این طوری انگیزه رو هم از آدم میگیریدکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی سوال داشته باشه مطرح می کنه دیگه. زوریه؟شما خودت دیالوکس کار میکنی؟ چه کارهایی؟
سلام حجم فایل setup که داری چقدره؟ چند مگ؟سلام بچه ها من يه مشكل دارم برا نصب اين ديالوكس چند بار دانلودش كردم از جاهاي مختلف ولي هربار كه ميخواد نصب بشه اون تيكه كه به سرورش ميخواد وصل بشه ارور ميگيره ازم نميدونم مشكلش چيه
حجمش 1.1mbاز چنتا سايت مختلفم گرفتم همون بودسلام حجم فایل setup که داری چقدره؟ چند مگ؟
فایل اصلی setup دیالوکس با توجه به ورژن های مختلف بین 180 تا 270 مگ هست. فایل setup شما از نوعی هست که باید آنلاین نصب بشه و فایلها رو بصورت آنلاین کپی و نصب کنه اگر ADSL داشته باشید به این آدرس برید و دیالوکس رو دانلود کنید. وگرنه با دیال آپ نمیشه. بهتره CD نرم افزار رو تهیه کنید.حجمش 1.1mbاز چنتا سايت مختلفم گرفتم همون بود
خدا خيرت بده امشب ميزارم رو دانلود دمت گرمفایل اصلی setup دیالوکس با توجه به ورژن های مختلف بین 180 تا 270 مگ هست. فایل setup شما از نوعی هست که باید آنلاین نصب بشه و فایلها رو بصورت آنلاین کپی و نصب کنه اگر ADSL داشته باشید به این آدرس برید و دیالوکس رو دانلود کنید. وگرنه با دیال آپ نمیشه. بهتره CD نرم افزار رو تهیه کنید.
http://www.dial.de/CMS/English/Articles/DIAL/DIAL.html?ID=1#
ستون چپ روی دیالوکس و سپس رو دانلود کلیک کنید و در صفحه باز شده اولین لینک رو دانلود کنید.
خواهش می کنم. موفق باشید.خدا خيرت بده امشب ميزارم رو دانلود دمت گرم
پلاگین مازی نور رو از اینجا دانلود کنیدبا سلام و تشکر
در صورت امکان پلاگینهای مربوط به سایر تولید کنندگان ایرانی مانند جهان نور و فجر را هم برای دانلود قرار دهید
سلام به همه دوستان گلم این سایتی رو که قرار دارم مربوط به پلاگین شرکت مازی نور می باشد که چند تا از پروژه های این شرکت عبارتند از :
فرودگاه عسلویه و شیراز و پتروشیمی بندر امام
http://www.mazinoor.ir/downloads/software/dialux/mazinoor.exe
چند تا از پلاگین های شرکت های ایرانی رو نیز در پست های بعدی قرار می دم.یا علی
The file link that you requested is not valid.
با سلام و تشکر
در صورت امکان پلاگینهای مربوط به سایر تولید کنندگان ایرانی مانند جهان نور و فجر را هم برای دانلود قرار دهید
سلام
در ورژن جدید چه چیزهایی اضافه شده یا تغییر کرده چون من هنوز4.8 رادارم؟
دانلود Dialux 4.9.0.0
سلام
در ورژن جدید چه چیزهایی اضافه شده یا تغییر کرده چون من هنوز4.8 رادارم؟