YuMi
اخراجی موقت
ما می خواستیم بریم شمال کنسل شد شما اگه برنامه دیگه دارین بگین ما اجراش کنیم![]()
برید جنوب

ما می خواستیم بریم شمال کنسل شد شما اگه برنامه دیگه دارین بگین ما اجراش کنیم![]()
بخورم
بخوابم
درس بخونم
اینکه کار پارسالت بودکار سال جدید وایندت چیه تنبل خان؟
![]()
چه آرمان گرا !!!!!!!!!!!!!حقیقتش من هزار تا برنامه دارم. کلا من نمی تونم بدون برنامه زندگی کنم. فکر میکنم هیجان و امید به پیشرفت و پیروزی بدون یک برنامه درست هیچ وقت نتیجه ی مطلوبی نداره.
برنامه ی من برای امسال ادامه ی برنامه ی من از سال پیش هست. سال پیش برنامه من این بود که خوب درس بخونم و همچنین مدرک TOEFL رو بگیرم و حتما حتما هرطوری که شده تنیس رو به شکل نیمه حرفه ای شورع کنم. در دوتاش موفق بودم ولی در مورد درس معدلم اونطور که میخواستم نشد. حالا امسال برنامه من این هست که معدلم رو جبران کنم و برای کنکور کارشناسی ارشد مهندسی آی تی بخونم چون میخوام حتما امیر کبیر قبول بشم. حتی اگر شده ده سال پشت کنکور بمونم. خوشبختانه کاری در زندگیم نبوده که بگم انجام میدم و توش موفق نبوده باشم. در ضمن می خوام شروع به یادگیری اسپانیایی کنم تا از دیگران عقب نمونم و حتما سنتور زدن رو بهتر یاد بگیرم.
همین. البته "همین" همچین خیلی هم کم نیست.
نمیدونم منظورتون از برنامه همین ها بود یا نه.
چه آرمان گرا !!!!!!!!!!!!!
حالا واقعا تو این 13 روز همه ی این کارا رو می خوای انجام بدی یا فقط هدفت کلاس گذاشتن برای بچه های سایت بود!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
انجام یک ازدواج موفق
دخترای شیراز جون خودتون یکیتون موافقت کنید دیگه
راستش برنامه ای که ندارم به جز همون کارای مسخره ی همیشگی :
قبل از عید که تا لحظه ی آخر که دیگه می خواد سال تحویل بشه هر موقع می خوای از در خونه بیرون بری دیوونه می شی از بس دست فروش و بساتی این گوشه و اون گوشه خیابون وایستاده داد می زنه اتوبوس و مترو ام که دیگه حرفشو نزن فقط حداقل یه نیم ساعتی باید پشت جمعیت بمونی تا بتونی از بین این همه آدم خودتو به زور بندازی داخل مترو و فقط باید تا موقع پیاده شدن دعا دعا کنی که خفه نشی و سالم بتونی از در مترو بیای بیرون بعد از لحظه سال تحویل که می شه دیگه انگار هیچ کس تو این شهر زندگی نمی کنه همه خیابونا سوت کور هیچ آدمی هیجا نمی بینی همه مغازه ها تعطیل انگار نه انگار که این همه جمعیت تو این شهر زندگی می کرده فقط بعد از سال تحویل مردمی رو می بینی که این گوشه و اون گوشه خیابون با لباسای مهمونی شون منتظر ماشین وایستادن تا یه ماشین گیر بیارن برن عید دیدنی و ماشینایی که همه توش شاد و خوشحال نشستن و با سرعت می رم از این خونه ، همه تو خونه هامون می شینیم لباس مهمونیامونو تنمون می کنیم دور هم سر میز می شینیم و سال نو تحویل می شود بعد همه سریع بلند می شیم با هم رو بوسی می کنیم عیدو تبریک می گیم شیرینی به هم تعارف می کنیم بابا از لای قران عیدیامونو در می اره می ده بهمون عکس یادگاری می ندازیم و بعد از همین لحظه به بعد مراسم پر فیض عید دیدنی آغاز می شود : لباسای عیدمونو بپوشیم راه بیفتیم دنبال مامان بابامون از این خونه به اون خونه و جمله ی سال نوتون مبارک را به تک تک افراد تقدیم می کنیم بعد به ترتیب همه ی خوراکی های مخصوص عید را در مقابلمون می چینند و همین که این کار تموم شد از جامون بلند می شیم تشکر می نکیم به خونه بعدی میریم به این ترتیب این سیزده روز را به خوبی و خوشی به پایان می رسانیم و از روز 14هم بقیه درس و دانشگامون می پردازیم ...
و به همین ترتیب به خودمون به شدت می بالیم که ارزش باستانی عید نوروز را هنوز مردم فراموش نکردند و ما می تونیم این عید باستانی را هر سال با شکوه تر از قبل جشن بگیریم...
دیگه شرمنده آخه من یکم خوندنم ضعیفهمرسی عزیز از اینکه برنامتو مفصل گفتی ولی عنوان تاپیک رو خوب نخوندی![]()
فکر میکنی آخر هفته ها که میرم شیراز کارم چیهآخیـــــــــــــــــــی داداشی چه گناه داری تو
خب یکی رو جور کن دیگه تو فامیلی دانشگاهی آشنا ماشنایی چیزی
کاری نداره![]()
فکر میکنی آخر هفته ها که میرم شیراز کارم چیه
رفتن و دیدن دختر ها
ولی هرکدوم رو انتخاب کردم جوابش منفی بود
wwWWحقیقتش من هزار تا برنامه دارم. کلا من نمی تونم بدون برنامه زندگی کنم. فکر میکنم هیجان و امید به پیشرفت و پیروزی بدون یک برنامه درست هیچ وقت نتیجه ی مطلوبی نداره.
برنامه ی من برای امسال ادامه ی برنامه ی من از سال پیش هست. سال پیش برنامه من این بود که خوب درس بخونم و همچنین مدرک TOEFL رو بگیرم و حتما حتما هرطوری که شده تنیس رو به شکل نیمه حرفه ای شورع کنم. در دوتاش موفق بودم ولی در مورد درس معدلم اونطور که میخواستم نشد. حالا امسال برنامه من این هست که معدلم رو جبران کنم و برای کنکور کارشناسی ارشد مهندسی آی تی بخونم چون میخوام حتما امیر کبیر قبول بشم. حتی اگر شده ده سال پشت کنکور بمونم. خوشبختانه کاری در زندگیم نبوده که بگم انجام میدم و توش موفق نبوده باشم. در ضمن می خوام شروع به یادگیری اسپانیایی کنم تا از دیگران عقب نمونم و حتما سنتور زدن رو بهتر یاد بگیرم.
همین. البته "همین" همچین خیلی هم کم نیست.
نمیدونم منظورتون از برنامه همین ها بود یا نه.
من فعلا تنها برنامه اي كه دارم اينه كه برا ارشد سخت درس بخونم.ولي هنوز تصميم نگرفتم چه رشته اي بخوونم.![]()
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟من خیلی ناراحتم و اصلا حوصله عید ندارم![]()
اصلا دیر نشده اصلا عجله نکن فرصت زیاده حالا 1 یا دو ماهی فرصت داری تا رشتت رو انتخاب کنی اگه برا ارشد امسال که 25 اردیبهشت برگذار می شه شرکت نکرده باشی!
چرا اتفاقا شركت كردم.ولي به قولي بيشتر برا دست گرمي بود و برا اينكه بدونم در چه سطحي هستم.ولي برنامه ريزيم اينه كه اگه خدا بخواد سال ديگه درست حسابي بخونم و امتحان بدم.ولي تصميم گيري برا انتخاب رشته خيلي سخته
دانشگاه آزاد که انتخاب رشته نداره؟؟؟ موقعی که ثبت نام کردی واسه کنکور انتخاب رشته کردی!!
من خیلی رو برنامه های اتی در سال جدید فکر کردم و به نظرم میخوام در این سال جدید هرچه بیشتر و بهتر از قبل بخورم و بخوابم!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس جالب و دیدنی : چهل سال بعد برنامه 90 | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
دنباله اموزشگاه خوب برنامه نویسی اندروید میگردم ؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 2 | |
T | خندوانه نماد برنامه جهان سومی!؟ | گفتگوی آزاد | 93 | |
م | بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل " | گفتگوی آزاد | 169 | |
![]() |
برنامه جدید روزانه کشور هار جهان | گفتگوی آزاد | 2 |