aslan napors stress migiram
vaghti az dokhtare miporsam mige faghat yeki az namaharo naresidam man asasan raddam
بازم سلام
میشه خواهش کنم اگه از کارتون عکس گرفتین واسمون بذارین؟
يكي واسه من توضيح ميده سراي محله يعني چي؟؟واسه من که مهم نیست هر کی هر چی بخواد میتونه بگه
راستی شیتمو دیدید؟
واسه من که مهم نیست هر کی هر چی بخواد میتونه بگه
راستی شیتمو دیدید؟
iiiiiiiiiiiiiishallllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
man ye pishnahad vase bargozarie azmoona daram:
be jaie inke pasokhnamehaie azmone elmio to nailonha gharar bedan 5700 ke gereftan ye miz doros hesabi hadeaghal midadan va shitharo ham dakhele nailona tahvil migereftan ke az boroze masaael mokhtalaf jeddan jologiri she
yeki lak gerefte bashe khoshk nashode bashe amalan kare baghiaro gand zade
ya ye oghdeie lak begire poshte bargasho ya abrang bezane ke kare dgarano kharab kone, kasi che midone.....to in masir che balaha ke sare sheeta nemiad..
مشاهده پیوست 59461منم کم اوردم یکی از سکشنام موند نرسیدم تمومش کنم
عکس شیتمو میذارم براتون
دوسته من شیتتو دیدم ،خوب بود ولی 2تا شیته دیگت نبود ،نام و تحلیل خوب بود ولی نیاز به شطرنجی شدن نداشت.واسه من که مهم نیست هر کی هر چی بخواد میتونه بگه
راستی شیتمو دیدید؟
سلام دوسته من ،نگران نباش ، اگه کارتو داخل شیت خوب و خواسته طرح رو کاملا انجام داده باشی ، مشکلی برات به وجود نمی یاد ،داوران و و تصحیح کنندگان دنبال کار خلاق ،درست،آگاه از طرح اند.ولی بهت توصیه می کنم امیدتو از دست نده.من منگنه صفحه ها رو باز کرده بودم شیت هام رو هم بود اشتباها شیت اصلیمو پشت صفحه (اونجایی که نوشته بود چیزی ننویسید) کشیدم .ولی بعد پشتش بزرگ نوشتم اشتباه شده و پشت صفحه کشیدم یه ظربدر بزرگ هم زدم .کسی می دونه شیتمو قبول می کنن یا نه ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه
نه عزیزم اتفاقا فکر میکنم هرکی زرنگتر باشه 1سایتی رو برمیداره که خودشو با اقلیم درگیر کنه و بتونه حداقل با ارائه ایده از این طریق امتیاز بگیره
در مورد موضوعشم که چند بار گفتم اخه چیز خاصی نداشت، خودشم که 1 کمک بزرگ کرده بود که این مجموعه 1فضای اجتمتعی فرهنگیه....
چرا هه تون شیتاتونو چهارخونه کردین؟ این کار کلی وقت آدمو میگیره! به جاش یه تی رول می بردین تند تند می کشیدید
موضوعش هم از اون موضوع ها بود که من ببینم کهیر می پاشم!
موضوع پارسال خیلی بهتر بود
نمی دونم چرا بعضی از دوستان می گن ساده بوده! سایت تخیلی(!) باعث میشه معیار مشترک واسه قضاوت کارا کم بشه
و هر کی زرنگ تر باشه یه سایتی برمیداره که خودشو با اقلیم در گیر نکنه!
[الان 3سال که طراحان و داوران از علم و صنعتن
خیالتم از این بابت که مدرک کم بیاری کارتو میذارن کنار راحت باشه،اصلا همچین برنامه ای نیست
اگه قرار بود اینطوری باشه شیتهارو امتیاز بندی نمیکردن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسكيس - مشاوره | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 1506 |