d.boroomand
عضو جدید
سلام من برومند هستم
چطوری میتونم به سی دی هایی که گفتید دسترسی پیدا کنم با تشکر
چطوری میتونم به سی دی هایی که گفتید دسترسی پیدا کنم با تشکر
مگه جواب اسکیس اومدهاسکیس معماریم 61 درصد شده اسکیس طراحی شهریم 75 در صد
نیومده .ولی اگه حضوری بری سازمان سنجش بهت می گنمگه جواب اسکیس اومده
خیلی خیلی ممنون.بازم تبریک میگم.ایشالله قبولی دکترا.
منتظر شیت سومت هم هستیـــــــــــم!
شما میدونی درصدارو کی اعلام می کنن؟
من راندو بلد نیستم. از یکی از بچه های 89 پرسیدم که 50٪ زده بود گفت منم راندو نکردم. بدون راندو( البته منظورم راندوی حرفه ایه) چقدر شانس پایین میاد؟[/QUOT
دوست عزیز ! تا اینجا که دیدم و شنیدم راندو و دست قوی و ترسیمات و ... هیییییییییییییییچ نقشی نداشته و به نقل از یکی از اساتید اسکیس می گم که : راندو و تزسیمات آنچنانی فقط برای اونایی که درصدای تاپ اسکیسو می خوان مهمه ( 80 و ... ) امسال هم که فکر می کنم کشیدن همه ی مدارک به هر نحوی ، مهم تر از ترسیم ناقص چند تا مدرک با راندوی حرفه ای و .. هست . شما امسال کنکور دادی؟
راستی احدی شما سازمان سنجش آشنا داری ؟!( همه ی سوالاتو جواب میدن) تلفنی هم جواب آدمو می دن ؟ شماره هاشو بذارید برای ما. تو این جوابای مرحله دوم فقط درصد اسکیس میاد ؟ اینکه تو هر کدوم از انتخابامون چندم شدیم و رتبه ی نهایی ( با محاسبه ی اسکیس ) هم اعلام می کنن ؟
نیومده .ولی اگه حضوری بری سازمان سنجش بهت می گن
سلام عزیزمسلام به دوستای گلم...سوالم اینه که این شیت بندی و این راندو به درد ارشد میخوره یا نه؟؟؟
سلام سعید جان. من به شخصه زیاد با راندو میونه ای ندارم. رتبه 15 منظر سال 89 هم که باهاش حرف زدم گفت اصلا راندو نکرده! برای داورای اسکیس مهم طرح و تحلیل و فلسفه ایه که پشت هر خطت وجود داره نه رنگ بازی! البته شیت بندی درست و اصولی فراموش نشه. نمیگم راندو خوب نیست ولی گاهی راندوی بد میتونه یه کار خوبو خراب کنه ولی یه راندوی خوب نمیتونه یه کار بد رو خوب کنه. ما معماریم نه نقاش. بهترین راندو از نظر من راندوئیه که با کمترین رنگ بتونه اقلیم و هر چی که طرح لازم داره رو برسونه. چرا تلاش نکنیم بجای برجسته بودن راندومون طرحمون برجسته باشه؟؟دقیقا باهات موافقم..بیشتر شبیه نقاشیه..البته این ماله کاردانیمه..الان یکم بهتره...راستی کارای دوستانو میدیدم...همشون یه چیز کاملا ساده و کاربردی زدن..یعنی عمداً این کارو کردن یا دلیل دیگه ای داشته؟احساس میکنم همه از زدن طرح های فضایی یا زدن ایده های نو خودداری میکنن ...درسته؟چون من کلا تو معماری مدرن سیر میکنم گفتم..
یادم رفت بگم. این جمله که گفتی: (احساس میکنم همه از زدن طرح های فضایی یا زدن ایده های نو خودداری میکنن ...درسته؟) من باهاش موافق نیستم. خوب میدونیم که امتحان اسکیس 4 ساعت بیشتر نیست. ما توی دانشگاه یه ترم کامل برای طرح وقت داشتیم و میتونستیم هرچی که توی ذهنمونه پیاده کنیم ولی اینجا باید بتونیم این کارو توی 4 ساعت انجام بدیم و داورا زرنگن اونا از خطوط ما ساده نمیگذرن. باید بتونیم طرحی بریزیم که بشه توی 4 ساعت جمعش کرد وگرنه همه ما توی زدن حجم و پلان عجیب و غریب استادیم. موافق نیستی؟دقیقا باهات موافقم..بیشتر شبیه نقاشیه..البته این ماله کاردانیمه..الان یکم بهتره...راستی کارای دوستانو میدیدم...همشون یه چیز کاملا ساده و کاربردی زدن..یعنی عمداً این کارو کردن یا دلیل دیگه ای داشته؟احساس میکنم همه از زدن طرح های فضایی یا زدن ایده های نو خودداری میکنن ...درسته؟چون من کلا تو معماری مدرن سیر میکنم گفتم..
خالی بندیه! مگه نه!؟
از کی تا حالا سازمان سنجش انقدر مهربون شده!؟؟؟
من که تاحالا نشنیدم یه همچین چیزی!
اتفاقا من برعکس شما فکر می کنم ، به نظر میاد این شیت قوت طرح شمارو نشون می ده ، مقطعی که از گودال باغچه و نحوه ی پوشش سقف زدین جالبهاینم شیت سومم
این شیت در صد اسکیسمو کم کرد احتمالامشاهده پیوست 66524
چون یه مقطع کم داره پرسیپکتیومو هم اشتباها از فضای پیشنهادی زدم .بعد فهمیدم یه کوچیک از فضای اجتماع کنارش زدم
اتفاقا من برعکس شما فکر می کنم ، به نظر میاد این شیت قوت طرح شمارو نشون می ده ، مقطعی که از گودال باغچه و نحوه ی پوشش سقف زدین جالبه
خیلی خیلی ممنون.
از شما و rasul که کارها رو گذاشتید
یکی از نماهاا رو هم تو شیت قبل نبود و اینجا 1/200 ترسیم کردید ، درسته ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسكيس - مشاوره | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 1506 |