برنامه ریزی میکرو

سلام
آیا تو نرم افزار codevision AVR زبان برنامه نویسی همون C یا تو محیطش میشه با زبان برنامه نویسی دیگه ای هم برنامه نوشت و اینکه اگر کسی میکرو PICکار کرده می تونه بگه فقط باید با codevision بهش برنامه داد یا با برنامه های دیگه هم میشه کامپایلش کرد و اینکه آیا استفادcodevision مزیتی داره ممنون

robotali

عضو جدید
درود...
هر کامپایلر برای کار کردن با یک زبان برنامه نویس خاص طراحی شده... چند نمونه از کامپایلرهایی که برای کار با میکروهای AVR طراحی شدن:
codevision AVR و imageCraft به زبان C و ++C
Bascom و FastAVR به زبان Basic
E-Lab به زبان پاسکال
البته کامپایلرهای دیگه ای هم هست که من نمیشناسم... Bascom و Codevision از همه بیشتر استفاده میشه...(حداقل تو ایران که این جوریه...)

در مورد مزیت Codevision هم (در کنار مزیت های زبان C)چند خط زیر رو از کتاب "ره افروز" می نویسم:
این برنامه یک پروگرمر ISP را شامل می شود که امکان انتقال کدهای برنامه به میکرو را بعد از انجام موفق عمل کامپایل فراهم می آورد.
Codevision شامل کتابخانه قدرتمندی است که به کمک آن کار با LCDهای کارکتری،ارتباط SPI، ارتباط یک سیمه و کار با سنسورهای دمای LM75،DS1820 و EEPROMهای سریال به راحتی صورت می پذیرد.
CodeVision برنامه CodeWizard را نیز شامل می شود که به کمک آن می توان امکانات مختلف تراشه از قبیل تایمرها،ADC(مبدل آنالوگ به دیجیتال)،SPI، TWI و ... را بدون نیاز به نوشتن کد و به صورت گرافیکی تنظیم کرد، که در این صورت CodeWizard کدهای لازم را برای ما تولید می کند و به این ترتیب می توان در کمترین زمان ممکن برنامه های خود را نوشت...

• Like
واکنش ها: sh85
ممنون حالا اگه بخواه یک موسسه در شیراز یا تهران برای آموزش codevision پیدا کنم چه جا هایی باد سر بزنم در کل می خواهم میکرو pic کار کنم که برنامش با codevision باشه

robotali

عضو جدید
ممنون حالا اگه بخواه یک موسسه در شیراز یا تهران برای آموزش codevision پیدا کنم چه جا هایی باد سر بزنم در کل می خواهم میکرو pic کار کنم که برنامش با codevision باشه

بعید میدونم جایی باشه که صرفاً برنامه کدویژن رو آموزش بده... ولی مجتمع فنی تهران که حتماً تو شیراز هم نمایندگی دارن کلاسهای آموزش AVR دارن که میتونین تحقیق کنین، اگر از برنامه کدویژن برای پروگرم کردن استفاده می کنن تو کلاساش شرکت کنین... (به سایت مجتمع فنی تهران یه سری بزنین)

من با میکرو PIC کار نکردم(البته با AVR هم، همچین کاری نکردم ها...:D)... ولی این میکرو کلاً بحثش جداست... شما از کدویژن میتونین فقط برای میکروهای AVR استفاده کنین...(اگر اشتباه میکنم بقیه دوستان اصلاح بفرماین) برای PIC هم اگر به زبان C علاقه دارین میتونین از کامپایلر CCS C استفاده کنین...

• Like
واکنش ها: sh85

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آیا تو نرم افزار codevision AVR زبان برنامه نویسی همون C یا تو محیطش میشه با زبان برنامه نویسی دیگه ای هم برنامه نوشت و اینکه اگر کسی میکرو PICکار کرده می تونه بگه فقط باید با codevision بهش برنامه داد یا با برنامه های دیگه هم میشه کامپایلش کرد و اینکه آیا استفادcodevision مزیتی داره ممنون
سلام باکدویژن آی سی picبرنامه ریزی نمیشود دوست عزیز.
زبان سی یک زبان میانه است برنامه نویسی آن ریجیستری وبه زبان ماشین نزدیک است .
ازیکی ازویژگی های کدویژن استفاده میشودکه یکی ازمزیت های مهم آن نیز محسوب میشودوآن هم کدویزاردمیباشد.
کدویزاردزبان سطح میانه راسطح بالامیکند.موفق باشین.

pelake23

عضو جدید
همونطوری که دوستان هم گفتند نرم افزار کدویژن کامپایلر مخصوص avr هست ، اگر میخوای با pic کار کنی از ccs استفاده کن که کامپایلر خوبی به حساب میاد ، این کامپایلر هم شبیه کدویژن با زبان c کار میکنه و تشابهات زیادی بهم دارن

بالا