برف پاک کن

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:mad:yani vagean kasi nemikhad sakhtare mabsot va ba shrho baste barfpakkono behem bege:mad:

tsp.co

عضو جدید
سلام!

اینو مطمئن باشید اگه کسی می دونست می گفت!

شما که اینقدر براتون این قضیه مهمه خیلی راحت می تونید از یه باطری ساز خودرو تمامی مکانیزم برف پاک کن رو بپرسید . با کمی هم دقت خودتون روش ساخت اون رو پیدا می کنید!
بمب اتم که نیست!:biggrin:

موفق باشید!;)

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از خندیدن به دیگران لذت میبرین یا نمیدونین تمسخر گناه دارد

از خندیدن به دیگران لذت میبرین یا نمیدونین تمسخر گناه دارد

سلام!

شما که اینقدر براتون این قضیه مهمه خیلی راحت می تونید از یه باطری ساز خودرو تمامی مکانیزم برف پاک کن رو بپرسید . با کمی هم دقت خودتون روش ساخت اون رو پیدا می کنید!

موفق باشید!;)

ممنون از اینکه بهم خندیدین خودم به این موضوع فکر کردم من اهل تنکابنم و باتری سازهای اینجا رو نه خوب می شناسم نه به لحاظ علمی بار علمی زیادی ندارند فقط یه کاریه که هر روز اونو انجام میدن مثل صورت شستن

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از خندیدن به دیگران لذت میبرین یا نمیدونین تمسخر گناه

از خندیدن به دیگران لذت میبرین یا نمیدونین تمسخر گناه

سلام!

موفق باشید!;)

ممنون از اینکه بهم خندیدین خودم قبلا به پیشنهادتون فکر کردم منتها من اهل تنکابنم نه باتری ساز هاش رو خوب می شناسم و نه انقدر بار علمی شون زیاد هست که بخوان کمکم کنند/در ضمن اگه بمب اتم نیست شما چرا از پسش بر نیومدین:biggrin:

tsp.co

عضو جدید
ممنون از اینکه بهم خندیدین خودم قبلا به پیشنهادتون فکر کردم منتها من اهل تنکابنم نه باتری ساز هاش رو خوب می شناسم و نه انقدر بار علمی شون زیاد هست که بخوان کمکم کنند/در ضمن اگه بمب اتم نیست شما چرا از پسش بر نیومدین:biggrin:

دلیلش اینه که من دنبالش نیستم. ولی اگه روزی نیاز به دونستن چیزی داشتم بجای اینکه وقتم رو تلف کنم مترکز میشم و از راههای درستش برای کسب اطلاعات مورد نیازم دنبال هدفم میرم و اینو بدونید که جوینده یابنده هستش . البته شما تقصیری ندارید چون نظام آموزشی ما ضعیفه و همه مارو آماده خور بار آوردن( البته قصد اهانت به کسی رو ندارم) ولی این یه حقیقت تلخه.
وقتی دیدید که از یه جا براتون جوابی نمی یاد دنبال راههای دیگه بگردین. من منظورم فقط راهنمایی شما بود اصلا هم به خودم اجازه نمی دم به کسی بخندم و همچنین کسی به من بخنده . خیلی چیزها هست که باید خودتون برای دست یافتن به اونها راهی رو پیدا کنید. بخاطر این اون شکلک خنده رو براتون گذاشتم که شما هرروز یه تاپیک به این عنوان اینجا ایجاد می کنید و تو هر بار هم میبینید که کسی به شما جواب نمیده ولی باز هم تو یه تاپیک دیگه ( نه تو همون تاپیک قبلی) از دیگران انتقاد می کنید که چرا بشما کمک نمی کنن!

آخرین ویرایش:

mahan57

مدیر بازنشسته
سلام

دوست عزیز منم با مدیر موافقم! نمی دونم دانشجوئید یا نه ولی خوب مهم هم نیست. من دانشگاه آزاد درس خوندم . روزی که برای کار رفتم تو یکی از شرکتهای بزرگ تو شهر تبریز بمن گفتن که اینجا رات نمیدیم چون دانشگاه آزادی هستی و اگه هم روزی اومدی باید با یه مدرک پایین تر یعنی فوق دیپلم اینجا کار کنی!
نمی دونم حق داشتن یا نه! چون من هم تو دوران دانشجویی دنبال هیچی نرفتم و فقط آماده خوری و درس پاس کردن رو بلد بودم. بعداز یه مدت تحمل اون شرایط و شنیدن اهانت های مختلف از اون شرکت بیرونم کردن! بهم خیلی برخورد وتصمیم گرقتم که روی اونهارو به نحوی کم کنم. خدا پدرشو بیامرزه یکی از دوستان یه کار گاه بتن آماده داشت و من اونجا کار کردم ولی فهمیدم که دانش مورد نیازم رو باید خودم بدست بیارم و از طرفی به خودم گفتم که باید تو اون شرکت و بین کسانی که منو مسخره می کردن اعاده حیثیت کنم. بشدت روی قطعه سازی تمرکز کردم تا اون وقت نمی دونستم که قطعه سازی یعنی چی و حتی بعضی از شبها رو هم نخوابیدم و از منابع مختلف دنبال جمع و جور کردن اطلاعات شدم و.... و خیلی زحمت کشیدم تا تونستم یه کار گاه کوچیک برای خودم راه بندازم . الان خیلی ازقطعات تولیدی من مال همون شرکتی هستش که یه زمانی منو مسخره می کردن!
پس وقتتون رو تلف نکنید وقتی میبینید که یه در بسته هست سراغ درهای دیگه برید و بالاخره جوابتون رو پیدا می کنید! اگه دنبال چیزی باشید حتما پیداش می کنید! برف پاک کن که سهله به قول مدیر دانش بمب اتم رو هم اگه بخواهید خودتون می تونید پیدا کنید! البته اگه که بخواهید!

mecanic-stu

عضو جدید
سلام و
من کسی رو میشناسم که میدونم جواب شما رو میدونه . هر چه زودتر میگم براتون مطلبو بزاره .;)

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
:mad:yani vagean kasi nemikhad sakhtare mabsot va ba shrho baste barfpakkono behem bege:mad:

سلام
دوست عزیزم من دقیقا نمیدونم که شما دنبال چی هستید؟
ولی به طور اجمالی باید بگم که اگه برف پاکن ماشین منظورتونه که از یک موتور الکتریکی DC ساخته شده که به یک تایمر الکترونیک وصله !
اگر منظورتون را درست فهمیدم ... سوالتونو دقیق تر بگید شاید به نتیجه ایی برسیم.
موفق باشید

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیزم من دقیقا نمیدونم که شما دنبال چی هستید؟
ولی به طور اجمالی باید بگم که اگه برف پاکن ماشین منظورتونه که از یک موتور الکتریکی DC ساخته شده که به یک تایمر الکترونیک وصله !
اگر منظورتون را درست فهمیدم ... سوالتونو دقیق تر بگید شاید به نتیجه ایی برسیم.
موفق باشید

az lahne khashenam ozr mikham chon kheili vagte ke daram ba tapik komak mikham vali kasi komamakam nemikone

man az shoma mikham ta sakhtare mabsoot va tashrihi az barfpakkono ro baram bezarin bebinid man plane barfpakkono va inke enerji ash az koja tamin misharo mikham / ba tashakkor

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیلش اینه که من دنبالش نیستم. ولی اگه روزی نیاز به دونستن چیزی داشتم بجای اینکه وقتم رو تلف کنم مترکز میشم و از راههای درستش برای کسب اطلاعات مورد نیازم دنبال هدفم میرم و اینو بدونید که جوینده یابنده هستش . البته شما تقصیری ندارید چون نظام آموزشی ما ضعیفه و همه مارو آماده خور بار آوردن( البته قصد اهانت به کسی رو ندارم) ولی این یه حقیقت تلخه.
وقتی دیدید که از یه جا براتون جوابی نمی یاد دنبال راههای دیگه بگردین. من منظورم فقط راهنمایی شما بود اصلا هم به خودم اجازه نمی دم به کسی بخندم و همچنین کسی به من بخنده . خیلی چیزها هست که باید خودتون برای دست یافتن به اونها راهی رو پیدا کنید. بخاطر این اون شکلک خنده رو براتون گذاشتم که شما هرروز یه تاپیک به این عنوان اینجا ایجاد می کنید و تو هر بار هم میبینید که کسی به شما جواب نمیده ولی باز هم تو یه تاپیک دیگه ( نه تو همون تاپیک قبلی) از دیگران انتقاد می کنید که چرا بشما کمک نمی کنن!

SALAM OZR MIKHAM AZ IN KE BA LAHNE BAD SOHBAT KARDAM VA INKE NABAYAD ESHTEBAH KARD VA BADAN OZR KHAST VALI BAZ BAZ OZR MIKHAM DAR MOREDE INKE MAN VA AMSALE MAN RO AMADE KHOR FARZ MIKONID VA YA MOTMAENNID A Z AMSALE KHODAM HICH ETELAEE NADARAM VALI DAR MOREDE KHODAM BAYAD ARZ KONAM AVAL AZ AMOZESHO PARVARESH MIGAM MA DABIRAEE DARIM KE SOAL MIKONIM BE GOLE ATRAFIYAN MARO MIPICHONAN VA DABIRAEE KE KHODE KETABO NATONAN DARS BEDAN CHETOR MARO AMADEH KHOR FARZ MIKONIN LAZEM BE TAZAKKOR MIDONAM KE BEGAM MAN BARAYE KHONDAN FIZIK AZ HOLIDAY ESTEFADEH MIKONAM
AGAYE MOHTARAM MAN ELM BARAM MOHEMME MAN MESLE DANESHAMOZAYE JAMEAMON DARS NEMIKHONAM ONGADARBE KHODAM SAKHTI DADAM KE BE KHATERE ASABAM NARAHATIYE MEDEH DARAM BA SENNE 18 SAL
DARMOREDE INKE AZ INTERNET ESTEFADEH MIKONAM VA HOZORI NEMITONAM JAEE BERAM VA MAKHFIYANE ETELAAT MIGIRAM CHON PEDARAM EJAZE NEMIDE BAGIYARO BADAN BARATOON TYPE MIKONAM

no_one

عضو جدید
سلام
من اون زمانی که آموزشکده درس می خوندیم یه درس داشتیم تکنولوژی برق خودرو
یه جزوه 300 صفحه ای در حدود 100 صفحه اش در مورد برف پاک کن بود و انواع اون برگشت اتوماتیک و غیره
من اون جزوه رو هنوز دارم اما نمی دونم چطوری بهتون برسونم.
راستی همراه با مدارهای الکتریکی بود.

*mahdi_joker*

عضو جدید
salam.az in ke finglish minevisam mazerat mikham,akhe migan inja bayad farsi nevesht,in avalandesh
badesh inke man reshtam mekanik khodroe va soale shoma khorake man ama bavar kon nmishe inja barat tozih bedam,kheyli sadast ama niaz b shek dare.say mikonam too hamin chand rooz sheklesho barat mail konam.bebin ye motore barghie k be ye mehvare lang vasle,va oon mehvar b shafte markazie yeki az barf pak konha,oon shaft ham ba ye mile vasle b barf pakone dige,oon mehvare lang baes mishe k harekate charkheshie motor b harekate rafto bargashti tabdil beshe,
didi nafahmidi,bezar sheklesho barat mail mikonam,bebakhshin age natoonestam dorost tozih bedam,sharmande,ama ba shekl hatman mifahmi,
shado moafagh bashi,eltemase doa,
felan

noirgalaxy

عضو جدید
با سلام
اگه منظورتون ساختار انتقال قدرت(والبته گشتاور) هست لطفا بگین فکر کنم بتونم کمکتون کنم

بالا