سلام!
اینو مطمئن باشید اگه کسی می دونست می گفت!
شما که اینقدر براتون این قضیه مهمه خیلی راحت می تونید از یه باطری ساز خودرو تمامی مکانیزم برف پاک کن رو بپرسید . با کمی هم دقت خودتون روش ساخت اون رو پیدا می کنید!
بمب اتم که نیست!
موفق باشید!![]()
سلام!
اینو مطمئن باشید اگه کسی می دونست می گفت!
شما که اینقدر براتون این قضیه مهمه خیلی راحت می تونید از یه باطری ساز خودرو تمامی مکانیزم برف پاک کن رو بپرسید . با کمی هم دقت خودتون روش ساخت اون رو پیدا می کنید!
بمب اتم که نیست!
موفق باشید!![]()
ممنون از اینکه بهم خندیدین خودم قبلا به پیشنهادتون فکر کردم منتها من اهل تنکابنم نه باتری ساز هاش رو خوب می شناسم و نه انقدر بار علمی شون زیاد هست که بخوان کمکم کنند/در ضمن اگه بمب اتم نیست شما چرا از پسش بر نیومدین![]()
yani vagean kasi nemikhad sakhtare mabsot va ba shrho baste barfpakkono behem bege
![]()
سلام و
من کسی رو میشناسم که میدونم جواب شما رو میدونه . هر چه زودتر میگم براتون مطلبو بزاره .![]()
سلام
دوست عزیزم من دقیقا نمیدونم که شما دنبال چی هستید؟
ولی به طور اجمالی باید بگم که اگه برف پاکن ماشین منظورتونه که از یک موتور الکتریکی DC ساخته شده که به یک تایمر الکترونیک وصله !
اگر منظورتون را درست فهمیدم ... سوالتونو دقیق تر بگید شاید به نتیجه ایی برسیم.
موفق باشید
yani vagean kasi nemikhad sakhtare mabsot va ba shrho baste barfpakkono behem bege
![]()
دلیلش اینه که من دنبالش نیستم. ولی اگه روزی نیاز به دونستن چیزی داشتم بجای اینکه وقتم رو تلف کنم مترکز میشم و از راههای درستش برای کسب اطلاعات مورد نیازم دنبال هدفم میرم و اینو بدونید که جوینده یابنده هستش . البته شما تقصیری ندارید چون نظام آموزشی ما ضعیفه و همه مارو آماده خور بار آوردن( البته قصد اهانت به کسی رو ندارم) ولی این یه حقیقت تلخه.
وقتی دیدید که از یه جا براتون جوابی نمی یاد دنبال راههای دیگه بگردین. من منظورم فقط راهنمایی شما بود اصلا هم به خودم اجازه نمی دم به کسی بخندم و همچنین کسی به من بخنده . خیلی چیزها هست که باید خودتون برای دست یافتن به اونها راهی رو پیدا کنید. بخاطر این اون شکلک خنده رو براتون گذاشتم که شما هرروز یه تاپیک به این عنوان اینجا ایجاد می کنید و تو هر بار هم میبینید که کسی به شما جواب نمیده ولی باز هم تو یه تاپیک دیگه ( نه تو همون تاپیک قبلی) از دیگران انتقاد می کنید که چرا بشما کمک نمی کنن!
دوست عزیز من نقشه سیستم الکتریکی برف پاک کن رو دارم . email بده برات میفرستم
سلامyani vagean kasi nemikhad sakhtare mabsot va ba shrho baste barfpakkono behem bege
![]()