بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94

b_arch_5

کاربر بیش فعال
زمان‌بندي اعلام نتايج آزمون‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي+ جدول تفكيكي از كارداني تا دكتري
معاون سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي، زمان‌بندي اعلام نتايج آزمون‌هاي دانشگاه و زمان ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري آنا، دكتر مجتبي علوي فاضل با اشاره به آغاز اعلام نتايج آزمون‌هاي دانشگاه آزاد از هفته آينده، گفت: «دوشنبه (۱۶ شهريورماه) نتايج آزمون دكتراي تخصصي پژوهش محور، سه شنبه (۱۷ شهريورماه) نتايج آزمون كارشناسي ارشد، چهارشنبه (۱۸ شهريورماه) نتايج آزمون سراسري ورود به دانشگاه‌ها در مقطع كارشناسي، كارداني و دكتراي حرفه‌اي و روز پنجشنبه (۱۹ شهريورماه) نتايج آزمون دكتراي تخصصي آموزشي پژوهشي اعلام مي‌شود.»

علوي فاضل در رابطه با نحوه ثبت نام پذيرفته شدگان گفت: «اين افراد براي ثبت نام بايد به واحد دانشگاهي كه در آن پذيرفته شده‌اند مراجعه كنند و مدارك لازم كه شامل اصل و كپي شناسنامه و كارت ملي، ۱۲ قطعه عكس، اصل مدرك پايه، ريز نمرات مقطع تحصيلي قبلي و براي آقايان كارت معافي و يا پايان خدمت (در صورت معافيت و گذراندن خدمت سربازي) است را به همراه داشته باشند.»

مسجد جامع

کاربر فعال
سلام علیکم ایها الشیوخ! خسته نباشید. سوال من اینه که نتایج فردا میاد؟ اگه فردا میاد ساعت چند اعلام می کنند؟ شکراً منکم

erfan4877

عضو جدید
سلام بچه های عزیز قدیمی. پارسال هیچ وقت یادم نمیره ساعت ده شب بود با گوشی موبایل رفتم تو سایت آزمون اول کارنامه دوستم رو دیدم که اولویت اول قبول شد. بعد پیش خودم گفتم هه هه اون که هیچی نخونده بود قبول شد من که حتما قبولم. بعد که کارنامه خودم رو دیدم نوشته بود شما حق انتخاب در مرحله بعدی (همچین چیزی بود) خلاصه قبول نشدم و پاییز تلخی داشتم همش دنبال تکمیل ظرفیت بودم که اونم شهر درست حسابی نداشت......:(:(:cry:
انشالله که همه عزیزان اون جایی رو که دوست دارن قبول بشن . پاییز شیرین و خوبی رو برای شما آرزو میکنم.;)

nahamya

کاربر فعال
سلام
دوستان میدونین که کی ثبت نامه و کلاس ها کی شروع میشن ؟

مسجد جامع

کاربر فعال
بله میبینم که دوستان همه جمعند و ما دیوانه ایم! عجله نکنید جواب ها تا قبل از خواب شبانه میاد کمی ذکر به همراه صبر درست میشه ما رو هم دعا بفرمایید.