دوستان کلید دفترچه 2 (استعداد تحصیلی و زبان) هم اومده؟ درصداتون بین 2 تا پست تغییر میکنه چقدر! 

من کارنامه 93 دارم. چه اطلاعاتی می خواین؟کسی کارنامه های سال 93 رو داره?
http://www.www.www.iran-eng.ir/private.php?do=showpm&pmid=6832647 اینجا هستش بعضی هاش اما نمیشه مقایسه کرد چون به نظر من زبان و استعداد از پارسال سخت تر بودکسی کارنامه های سال 93 رو داره?
باز نمیشه. کاش یه بار امتحانش کنید یا دوباره بگذارید.http://www.www.www.iran-eng.ir/private.php?do=showpm&pmid=6832647 اینجا هستش بعضی هاش اما نمیشه مقایسه کرد چون به نظر من زبان و استعداد از پارسال سخت تر بود
سلام خوبید؟ شما از بچه های هنرهای زیبا هستید؟ تبریک می گم درصدتون خیلی خوبه. اگه زبان و استعداد رو هم خوب زده باشید رتبه تک رقمی میارین
می خوام تو سایت سنجش اعتراض بنویسم به نظر من هم بعضی سوالات اشتباستسلام نه از فارغ التحصیلان تکنولوژی معماری دانشگاه هنر تبریزم. ولی چند تا از سوال ها اشتباهه اگه اصلاحش کنن احتمالاَ درصدم بره بالای 60.
ببینیم جوابا چی می شه.
من مطمئنم اون قسمتی که سازه رو نشون می ده برف و باد هست و ضمنا اون سوال روش تحقیق هم میشه آزاد پژوهشیمی خوام تو سایت سنجش اعتراض بنویسم به نظر من هم بعضی سوالات اشتباست
منم امسال بعنوان سیاهی لشکر شرکت کرده بودم .... بد نبود سوالات ... حتی میشه گفت یه جورایی از کنکور ارشد هم اسونتر بود ... فقط خوندن می خواست که متاسفانه من براش وقت نزاشتم ...
درصد تخصوصیم فکر کنم 39.25 % باشه ... که می دونم اصلا خوب نیست ولی من نسبت به نخوندنم راضی ام ...
بچه ها ضریب دروس تخصصی 4 ه ؟ زبان و استعداد تحصیلی 1 ه آیا ؟؟؟؟
برید مصاحبه آخر رییس سازمان سنچشو ببینید قبل از آزمون امسالیعنی چی عوض میشه ... ؟؟؟
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
میشه خواهش کنم لینک بدین ؟
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
به نظر میاد تو رنج شما خیلی ها هستن برا همین فقط باید صبر کردبچه ها من درصدام
تخصصی:48
زبان 50
استعداد احتمالا حداقل 25 تا 30
معدل موثر 18/80
به نظرتون مجاز میشم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |