سلام نه از فارغ التحصیلان تکنولوژی معماری دانشگاه هنر تبریزم. ولی چند تا از سوال ها اشتباهه اگه اصلاحش کنن احتمالاَ درصدم بره بالای 60.
ببینیم جوابا چی می شه.
اواخر فروردین گویابچه ها کسی می دونه نتایج حدودا کی میاد ؟ یکی از دوستانم گفت نیمه دوم فروردین .... درسته آیا ؟؟؟
سلام
دوستان مصاحبه چه زمانیه؟
کسی میدونه چقد وقت داریم واسه مقاله؟دوستان
من مقاله علمی پژوهشی خودمو که آمادست بخوام سریع چاپ یا داوری شه بدم کدوم مجله بهتره؟
ممنون از پاسختونسلام
بعد از انتخاب رشته، اعلام نتایج اولیه برای مصاحبه میشه که تقریبا یکی دو هفته بعد از نتایج اولیه کلیه مصاحبه های دانشگاهها برگزار میشه. فک کنم بیفته برای تیر ماه! البته اگه اشتباه نکنم
فک کنم مجله باغ نظر سریع تر از بقیه جواب بده
موفق باشید
ممنون از پاسختون
نمیدونم تو این زمان کم چه کار کنم؟ من شنیدم is I راحت تر پذیرش میشه تا پژوهشی داخل! Is I چقد زمان میبره؟ چون اینطور که معلومه به مصاحبه امسال نمی رسم![]()
ممنون از پاسختون
نمیدونم تو این زمان کم چه کار کنم؟ من شنیدم is I راحت تر پذیرش میشه تا پژوهشی داخل! Is I چقد زمان میبره؟ چون اینطور که معلومه به مصاحبه امسال نمی رسم![]()
سلام
بعد از انتخاب رشته، اعلام نتایج اولیه برای مصاحبه میشه که تقریبا یکی دو هفته بعد از نتایج اولیه کلیه مصاحبه های دانشگاهها برگزار میشه. فک کنم بیفته برای تیر ماه! البته اگه اشتباه نکنم
فک کنم مجله باغ نظر سریع تر از بقیه جواب بده
موفق باشید
رتبه 286
زبان 47
استعداد 24
تخصصي 40
مجاز: شبانه
آخرين رتبه مجاز روزانه: 94
آخرين رتبه مجاز شبانه: 356
مقاله من در مجله باغ نظر شش ماه است که در انتظار دیدن داور است! زنگ هم که می زنم می گویند متاسفانه داورمان هنوز جواب نداده! چطور می گویید باغ نظر زود چواب می دهد؟ هم بیشتر از باقی مجلات هزینه چاپ و داوری می گیرد و هم سرعت پاسخش چندان سریع نیست. پیشنهاد من مجلات خارجی است که پارتی بازی و ... در آنها نمی بینید..
كلا كه دكترا روند گزينشش درست نيست.چه امتحان تستيش با اون سوالهاي غيراستانداردش و چه مصاحبه اش كه همش پارتي بازيه!من كه حتي يك ثانيه هم براي دكتري نخوندم و براي سالهاي آينده هم نخواهم خوند.سلام
من یه نفر قبل شما هستم. دی:
285
زبان 7
استعداد 38
تخصصی 46
خیلی مسخره اس تا 350 مجازه- پارسال زیر 200 مجاز بودن فک کنم
تا جايي كه ميدونم عنوان شبانه در مدرك نميخوره.بچه ها کسی میتونه این سوالا رو جواب بده?
آیا تو مدرکمون مشخص خواهد شد که شبانه بودیم?
شهریه هر ترم شبانه?
مقدار وام?
خوابگاه و غذا?
بله. من زبان رو 11 درصد و تخصصي رو 2 درصد از پارسال بالاتر زدم.البته استعداد رو يك درصد كمتر زدم. رتبه امسالم مثل پارسالم شد.(پارسال 292 شدم امسال 286).اما نميدونم چرا معدل موثرم 40 صدم پايين تر از پارسال زدن!سلام
من 227 شدم
اختصاصی 58
زبان 20
استعداد 2
میانگین 40 و نیم
فکر میکنم پارسال با این میانگین رتبه م بهتر میشده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون دکترای معماری ۹۵ | دکتری | 58 | |
O | بررسی آزمون دکتری معماری آزاد 94 | دکتری | 7 | |
![]() |