من نمایشگاه آثار هنری زدم.حتما مقطع و پرسپکتیو و دیاگرام مهم ترین های نمره ها هستند.
عارف اسم موضوع رو میگی؟؟؟من کلا یه چی دیگه فهمیدم...........

من نمایشگاه آثار هنری زدم.حتما مقطع و پرسپکتیو و دیاگرام مهم ترین های نمره ها هستند.
آره 5 به 7میگم تستی هارو کمک نمیکنید جواب بدیم؟؟؟
درک رو بگم :
اون مقیاس 1.350 میشد 5 به 7؟
اون سن وسط گزینه هاش یادم نی...موسیقی هم بود؟؟؟من خودم یه چی تووو مایه های نمایشی همچین چیزی داشت؟؟؟اونو زدم
اون کاغذ آ4 میشد 1.16؟؟؟
پارکینگ ابعاد خودرو بین دو دیوار :3
نمایشگاه بود.می تونستی اسم بدی.عارف اسم موضوع رو میگی؟؟؟من کلا یه چی دیگه فهمیدم...........![]()
منم سوالاتم خودم رو به طرز ماهرانه ای از جلسه خارج کردم...
.
ولی چه فایده کنکور خیلی بد دادم...ای خدااااا![]()
میگم تستی هارو کمک نمیکنید جواب بدیم؟؟؟
درک رو بگم :
اون مقیاس 1.350 میشد 5 به 7؟
اون سن وسط گزینه هاش یادم نی...موسیقی هم بود؟؟؟من خودم یه چی تووو مایه های نمایشی همچین چیزی داشت؟؟؟اونو زدم
اون کاغذ آ4 میشد 1.16؟؟؟
پارکینگ ابعاد خودرو بین دو دیوار :3
منم موسیقی...1به 16...پارکینگ هم 3...عارفه یکم دیگه تستا رو بگو من انرژی بگیرممم.....![]()
منم بد دادم خیلی ناراحتممنم سوالاتم خودم رو به طرز ماهرانه ای از جلسه خارج کردم...
.
ولی چه فایده کنکور خیلی بد دادم...ای خدااااا![]()
هر کی واتساپ داره شمارشو خصوصی کنه تا عکس سوالات بفرستم.بزاره
امکان انتقال از گوشی ندارم
تبریک میگم به برو بچ...کنکور عالیی بود در حد فضا...خخخخ...زبانش خیلی آسون بود..رابرت ونچورررری..چاه جذبی حداقل 2تاس..یکیش فاضلاب تمیز که آب بارانه و یکی هم فاضلاب کثیف گلاب به روتون![]()
شیب فاضلاب 1.5 دیگهواقعا؟؟؟من 3 زدم....
شیب لوله های فاضلاب رو چی زدی؟؟؟
بگو 1.5 توروخداااااا
تبریک میگم به برو بچ...کنکور عالیی بود در حد فضا...خخخخ...زبانش خیلی آسون بود..رابرت ونچورررری..چاه جذبی حداقل 2تاس..یکیش فاضلاب تمیز که آب بارانه و یکی هم فاضلاب کثیف گلاب به روتون![]()
دقیقا همین اتفاق هم واسه من افتاد.تئوریش رو بد ندادم..ولی اسکیس فقط یه پلان و مقطع مزخرف کشیدم.... واسه دولتی هم نا امید شدم...
بچه ها هر سوالی رو که میخواین بگین تا کامل اینجا واستون بنویسم...
الان برگه سوالات دستمه
دقیقا همین اتفاق هم واسه من افتاد.
نشستم کلی روی چک نویس ایده پردازی و ریز فضا و اینا رو در اوردم ولی وقت نکردم منتقلش کنم روی برگه ، متاسفانه زمان بندی رو چون ساعت نداشتم خراب کردم و بدجوری روی کار قفل کردم
من تقریبا دستم قویه ، اگه جای فکر کردن الکی برای اینکه هیچ ایرادی نداشته باشه ، فقط همینچوری یه چیزی کشیده بودم کارم خیلیییی بهتر میشده..حالا که اصلا شیت خالی دادم رفت![]()
افزایش انتقال گرما به صورت هدایت در کدام مورد انجام نمیشود؟؟1افزایش چگالی ماده 2 اختلاف کم دمای دو طرف ماده...کدوم؟؟؟
.
کدامیک از مصالح زیر از نفوذ رطوبت جلوگیری نمیکند؟؟1بلوکاژ2قیر وگونی3سنگ قرنیز4 سنگ ازاره
واقعا؟؟؟من 3 زدم....
شیب لوله های فاضلاب رو چی زدی؟؟؟
بگو 1.5 توروخداااااا
در اجرای سرویس بهداشتی ابتدا کدام قسمت اجرا شود:1نصب شیر الات 2 نصب کاسه توالت
.
درز انقطاع مابین دو ساختمان برابر است با: 50...60...40....30
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |