بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من نمایشگاه آثار هنری زدم.حتما مقطع و پرسپکتیو و دیاگرام مهم ترین های نمره ها هستند.

عارف اسم موضوع رو میگی؟؟؟من کلا یه چی دیگه فهمیدم...........:cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم تستی هارو کمک نمیکنید جواب بدیم؟؟؟
درک رو بگم :
اون مقیاس 1.350 میشد 5 به 7؟
اون سن وسط گزینه هاش یادم نی...موسیقی هم بود؟؟؟من خودم یه چی تووو مایه های نمایشی همچین چیزی داشت؟؟؟اونو زدم
اون کاغذ آ4 میشد 1.16؟؟؟
پارکینگ ابعاد خودرو بین دو دیوار :3
آره 5 به 7
موسیقی
من اونو نزدم.غلط نبود؟
پارکینگ هم 3 بود.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف اسم موضوع رو میگی؟؟؟من کلا یه چی دیگه فهمیدم...........:cry:
نمایشگاه بود.می تونستی اسم بدی.
من نمایشگاه شهر کار کردم با 4 تا گالری که یکیش رو باز بود و آمفی تئاتر رو باز هم داشتم.

arefeh

کاربر ممتاز
منم سوالاتم خودم رو به طرز ماهرانه ای از جلسه خارج کردم...
.
ولی چه فایده کنکور خیلی بد دادم...ای خدااااا:(

خوب عزیزم میشه لطف کنی سئوالها رو بزاری....
منم خیلی خیلی بد دادم...
یکی بیاد به من بگه چرا اسمه موضوع رو میبینم اصلا یه چی دیگه می فهممش؟؟؟!!!!!ااااااااه....لعنت به من...من چرا بازار دیدمش....

فاطیما8

عضو جدید
میگم تستی هارو کمک نمیکنید جواب بدیم؟؟؟
درک رو بگم :
اون مقیاس 1.350 میشد 5 به 7؟
اون سن وسط گزینه هاش یادم نی...موسیقی هم بود؟؟؟من خودم یه چی تووو مایه های نمایشی همچین چیزی داشت؟؟؟اونو زدم
اون کاغذ آ4 میشد 1.16؟؟؟
پارکینگ ابعاد خودرو بین دو دیوار :3

منم موسیقی...1به 16...پارکینگ هم 3...عارفه یکم دیگه تستا رو بگو من انرژی بگیرممم.....;)

arefeh

کاربر ممتاز
منم موسیقی...1به 16...پارکینگ هم 3...عارفه یکم دیگه تستا رو بگو من انرژی بگیرممم.....;)

فاطیما اصلا هنگم کلا یادم نمیاد...آهان اون مثلثه چه ضایعه اگه غلط زده باشم رادیکال 7 زدم....
لوله های فاضلاب شیبش 1.5 هست؟
تعداد چاه جذبی حداقل 3؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کی واتساپ داره شمارشو خصوصی کنه تا عکس سوالات بفرستم.بزاره
امکان انتقال از گوشی ندارم

darab1360

عضو جدید
سلام دوستان
منم الان رسیدم خونه..
مازندران چقدر گرم شده!
سئوال های تاریخ رو از کجاشون در اورده بودن؟
من چند تایی رو که زدم هیچ کدوم رو مطمئن نیستم!

آخرین ویرایش:

reyhann123

عضو جدید
بچه ها سلام شما شیب لوله فاضل اب چند زدید؟
به نظر من یک میشه
اشتباه
اخه تو کنکور سال های قبل اومده بود یک درصد میشد

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
تبریک میگم به برو بچ...کنکور عالیی بود در حد فضا...خخخخ...زبانش خیلی آسون بود..رابرت ونچورررری..چاه جذبی حداقل 2تاس..یکیش فاضلاب تمیز که آب بارانه و یکی هم فاضلاب کثیف گلاب به روتون:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
تبریک میگم به برو بچ...کنکور عالیی بود در حد فضا...خخخخ...زبانش خیلی آسون بود..رابرت ونچورررری..چاه جذبی حداقل 2تاس..یکیش فاضلاب تمیز که آب بارانه و یکی هم فاضلاب کثیف گلاب به روتون:biggrin:

واقعا؟؟؟من 3 زدم....
شیب لوله های فاضلاب رو چی زدی؟؟؟
بگو 1.5 توروخداااااا

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم 2تا رو زدم...
غلط غلوط هم زیاد داشتم..کلا باید دلو به دریا زد...

eman619rv

عضو جدید
تئوریش رو بد ندادم..ولی اسکیس فقط یه پلان و مقطع مزخرف کشیدم.... واسه دولتی هم نا امید شدم...
دقیقا همین اتفاق هم واسه من افتاد. :(
نشستم کلی روی چک نویس ایده پردازی و ریز فضا و اینا رو در اوردم ولی وقت نکردم منتقلش کنم روی برگه ، متاسفانه زمان بندی رو چون ساعت نداشتم خراب کردم و بدجوری روی کار قفل کردم:(

من تقریبا دستم قویه ، اگه جای فکر کردن الکی برای اینکه هیچ ایرادی نداشته باشه ، فقط همینچوری یه چیزی کشیده بودم کارم خیلیییی بهتر میشده..حالا که اصلا شیت خالی دادم رفت:(

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
افزایش انتقال گرما به صورت هدایت در کدام مورد انجام نمیشود؟؟1افزایش چگالی ماده 2 اختلاف کم دمای دو طرف ماده...کدوم؟؟؟
.
کدامیک از مصالح زیر از نفوذ رطوبت جلوگیری نمیکند؟؟1بلوکاژ2قیر وگونی3سنگ قرنیز4 سنگ ازاره

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..
بچه ها چطور می تونم از تکمیل ظزفیت ازاد پارسال الان مطلع بشم؟تا اگه قبول شدم هزینه ثابت رو بدم و مهر ثبت نام کنم

darab1360

عضو جدید
بچه ها هر سوالی رو که میخواین بگین تا کامل اینجا واستون بنویسم...
الان برگه سوالات دستمه

سلام..
بعضی سئوالها خیلی ابتدایی بودن اما ما بلت نبودیم!
نسبت سیمان در ملات چند می شد؟
سئولای اول فنی شماره 21 و 22 رو لطفا بزارین

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
دقیقا همین اتفاق هم واسه من افتاد. :(
نشستم کلی روی چک نویس ایده پردازی و ریز فضا و اینا رو در اوردم ولی وقت نکردم منتقلش کنم روی برگه ، متاسفانه زمان بندی رو چون ساعت نداشتم خراب کردم و بدجوری روی کار قفل کردم:(

من تقریبا دستم قویه ، اگه جای فکر کردن الکی برای اینکه هیچ ایرادی نداشته باشه ، فقط همینچوری یه چیزی کشیده بودم کارم خیلیییی بهتر میشده..حالا که اصلا شیت خالی دادم رفت:(

شما کارت درسته..تو حوزه ما که راحت بگم 40% بعد تست پا شدن رفتن...50%که خودمم جزوش بودم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم هنگ بودیم...اما 10%امان ازین 10% اصن نیگاه نمیکردن ببینن سوال چی خواسته ..همون اول بسم ا.. پلانشونو کشیدن پشت بندش پرسپکتیو و برشو...ینی من:surprised:نگاشون میکردم...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اقلیم بندر عباس عایق رطوبتی باید؟؟1در جداره بیرونی2در جداره داخلی3در جداره بیرونی داخلی
.
در ملات ماسه سیمان نسبت اختلاط ماسه به سیمان؟1:6......3:1.....6:1....1:3

darab1360

عضو جدید
افزایش انتقال گرما به صورت هدایت در کدام مورد انجام نمیشود؟؟1افزایش چگالی ماده 2 اختلاف کم دمای دو طرف ماده...کدوم؟؟؟
.
کدامیک از مصالح زیر از نفوذ رطوبت جلوگیری نمیکند؟؟1بلوکاژ2قیر وگونی3سنگ قرنیز4 سنگ ازاره

سنگ فرنیز
اون بند عباسیه چی می شد؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اجرای سرویس بهداشتی ابتدا کدام قسمت اجرا شود:1نصب شیر الات 2 نصب کاسه توالت
.
درز انقطاع مابین دو ساختمان برابر است با: 50...60...40....30

darab1360

عضو جدید
در اجرای سرویس بهداشتی ابتدا کدام قسمت اجرا شود:1نصب شیر الات 2 نصب کاسه توالت
.