elnaz...
عضو جدید
نه......دبیرم نگرفته؟؟؟
نه......دبیرم نگرفته؟؟؟
عزیزم اینجا بچه های معماری هستنسلام.کسی مهندسی صنایع شیمیایی دانشکده فنی پسران شماره 1 (چمران) اهواز نیست؟
من خــــیــــــلی حالم گرفتس..
نمیدونم چیکار کنم..
میترسم که ریسک کنم واسه سال بعد
کاش یکی میگفت که چیکار کنم![]()
من که میگم هرجا قبول شدی برو ، ارزش نداره ی سال دیگه صبر کنی![]()
آره فک کنم تو آکادمی هم گفته بودن دانشگاه خوبیهبه نظرتون ارزششو داره که برم گرمسار؟؟؟
خودم فکر میکنم نداره!!![]()
راستی نمیشه بری یه ترم بعد انتقالی بگیری یا به صورت مهمان بیای تهران؟به نظرتون ارزششو داره که برم گرمسار؟؟؟
خودم فکر میکنم نداره!!![]()
راستی نمیشه بری یه ترم بعد انتقالی بگیری یا به صورت مهمان بیای تهران؟
خیااااااااااااااااام.
ولی اگه تهرانی هستی تهران بهتره برات.
مبارکه![]()
تبریک میگم...و خوش به حالت....
تــــبـــــریـــــک دوستم![]()
azizam bt tabrik migam mnm hamin uni mikhonam![]()
چندان توفیری ندارن. حساب هزینه و مسافت رو بکن. رودهن مسیرش یک سوم گرمساره. من بودم میرفتم رودهن.منم علوم و توسعه آریا گرمسار قبول شدم
آزاد هم رودهن
ساکن تهرانم (تهرانپارس) ، به نظرتون کدومو برم؟بدجوری دودلم!!!
در کل این کنکور ارزش یکسال دیگه وقت تلف کردن رو نداره... غیرانتفاعی ها چندان توفیری با هم ندارن حالا علاءالدوله و دانش پژوهان و سوره یک کوچولو سطح بالاترن... بازم مشورت و سرچ کن.
آره تو غیرانتفاعیا خوبه، بهت تبریک میگم. منم جای کاشان حاضر بودم بیام برم کنار خونمون دانش پژوهان ولی حیف فقط برا بهمن میتونستم انتخاب رشته کنم.واقعا دانش پژوهان خوبه؟؟ من دانش پژوهان اولویت اولم بود قبولم شدم!
آره تو غیرانتفاعیا خوبه، بهت تبریک میگم. منم جای کاشان حاضر بودم بیام برم کنار خونمون دانش پژوهان ولی حیف فقط برا بهمن میتونستم انتخاب رشته کنم.
نه من مجبورم برم روزانه قبول شدم کاش شرکت نمیکردم امسال.ممنون
خب دانش پژوهان تکمیل ظرفیت میگیره
من از بین رفقا آمار دارم خیلیا خیلی ساده و اصن نخونده دولتی روزانه قبول شدن! یزد و مشهد و شیراز و میراث،... جریان چیه متقاضیا کم شده؟ یا دیگه کسی حال درس خوندن برا این کنکورو نداره؟
من سر جلسه کنکور دیدم اکثرا سن بالا و یا دهه شصتی هستن...
نه من مجبورم برم روزانه قبول شدم کاش شرکت نمیکردم امسال.من اصلا فک نمیکردم قبول بشم! اونم انتخاب اولم!
کجا برم دو سال کارشناسی بخونم وقتی از کنکور سال بعد محروم میشم؟!!خب قبول شده باشی 2 سال محروم میشی که مهم نیس اون 2 سال داری کارشناسی میخونی!!!!
تکمیل ظرفیت دیگه!!کجا برم دو سال کارشناسی بخونم وقتی از کنکور سال بعد محروم میشم؟!!
عه؟ سیستم تکمیل ظرفیت چطوریه یعنی قبولی ها روزانه میتونن تو تکمیل ظرفیت غیرانتفاعی پذیرش بشن!؟تکمیل ظرفیت دیگه!!
علاءالدوله البته اگه بتونی گرمسار بمونی نخوای هر روز n ساعت تو راه باشی وگرنه آزاد.به نظرتون علاالدوله برم؟
یا آزاد شرق و جور کنم برم؟![]()
بستگی داره کدوم آزاد و کدوم غیرانتفاعی باشه. خوراسگون برا اصفهان خوبه بعدش نجف سیتی.راستی آزاد بهتر از غیر انتفاعیه؟؟؟![]()
علاءالدوله البته اگه بتونی گرمسار بمونی نخوای هر روز n ساعت تو راه باشی وگرنه آزاد.
راستی آزاد بهتر از غیر انتفاعیه؟؟؟![]()
برا مشهد خیام بدون شک.این دقیقا سوال منم هست
مثلا تو مشهد
ازاد یا خیام ؟