Ra na Architect
عضو جدید
مامراقبون نمیزاشت جنب بخوریم خانم تکون نخور................................اماواقعا مردا حس همبستگیو اسون گرفتنشون زیاده واقعا افرین به مردا
مراقب مام خیلی حواسش جمع بود،
مامراقبون نمیزاشت جنب بخوریم خانم تکون نخور................................اماواقعا مردا حس همبستگیو اسون گرفتنشون زیاده واقعا افرین به مردا
ح بادبند کدوم مبحث بود؟
هلو جان فک کنم هفته ای 44 ساعته تو قانون کار بود
سلام عزیزم.مطمئنین که بعد از قبولی باید سابقه بیمه ببریم؟اگه کسی قبول شد و سابقه بیمه نداشت تکلیف چیه؟!!!خب اگه اینجوری بود که من قبل از اسفند 91 نظارت قبول شدم.همونوقت هم اگه سابقه بیمه داشتم بدون آزمون صلاحیت اجرا می دادن بهمون...چه قانونای مسخره ای از خودشون درمیارن اینادر مجموع نسبت به سوالای آزمون آذر ماه پیچیده تر بود خیلی حوصله میخواست (چند تا سوال خیلی آسونم داشت، مثل بادبند)
تازه بعد از قبولی در آزمون اجرا علاوه بر سابقه بیمه باید یه نامه ای با مهر و امضای شرکتی که بیمه از اون رد میشده برده بشه که نشون بده شخص یک سال سرپرست کارگاه بوده.
بچه ها به نظرم خیلی سوالاش سخت بود خیلی عمرانی بود سوالاش گازو جوشو شما چطوردادین؟
ببخشید میشه اینو توضیح بدین چجوری به این جواب رسیدین؟مرسینیم طبقه 240 و 210 میشد
ساعت کاری 44 ساعته....پنج شنبه ها نصفه روزه....تو قردادای کار اینجوریه....ساعت کارِ! 8 ساعت بود من اتفاقی به چشمم خورد تو یک کتاب، آخ آخ اشتباه زدم! 7 روز هفته رو حساب کردم ولی 6 روزه کاری! 48 ساعت..
بسکه استرس داشتم لعنت بهشون بیاد...
یکی از سوالایی که شانسی زدم این بود
مراحل عملیات ساختمانی، که من گزینه آخر تسطیح زمین_ گودبرداری و ... رو زدم.
کسی اینو جواب داده؟؟؟
یکی از سوالایی که شانسی زدم این بود
مراحل عملیات ساختمانی، که من گزینه آخر تسطیح زمین_ گودبرداری و ... رو زدم.
کسی اینو جواب داده؟؟؟
جواب 3میشد فک کنم
اونی که پایان کار داشت
دوستان من اگه میدونین سوالی ایراد داشته زودتر اعلام کنید که موقع اعتراضا بدونیم کدوم سوال ایراد داره اعتراض بزینم، هرچند که ما پارسال واسه نظارت اعتراض زدیم و هیچ فایده ای نداشت اما شنیدم برای عمرانیا سوالشون حذف و کلیداش تعصحیح شد برای ما دریغ از یه دونه، ولی حالا باز ما اعتراضمونو بزنیم، یکی از دوستان گفت گویا سوال 32 دوتا گزینش یکی بوده!
دوستان من اگه میدونین سوالی ایراد داشته زودتر اعلام کنید که موقع اعتراضا بدونیم کدوم سوال ایراد داره اعتراض بزینم، هرچند که ما پارسال واسه نظارت اعتراض زدیم و هیچ فایده ای نداشت اما شنیدم برای عمرانیا سوالشون حذف و کلیداش تعصحیح شد برای ما دریغ از یه دونه، ولی حالا باز ما اعتراضمونو بزنیم، یکی از دوستان گفت گویا سوال 32 دوتا گزینش یکی بوده!
سوال 32 چی بود؟؟؟
دوست عزیز ایشالا که موفق باشی
ولی این چیزارو بذار بعد از اومدن کلید سوالات
اون موقع دقیقا میشه فهمید کدوم سوال مشکل داره
کی سوالا به دستمون میرسه؟؟؟
ببخشید 42، نمیدونم چی بوده
سوالارو فکر کنم یه هفته طول نکشه بیاد
البته احتمالش زیاده که بعضی از دوستا عکسشو گرفته باشن که اینجا بذارن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |