تعداددرست ضرب در3منهای تعدادغلط تقسیم برتعدادسوال ضرب در3ضرب در100سلام بچه ها میشه بگین درصدا رو چطوری حساب میکنین؟!
سه اشتباه یک درستکسی خبر داره هر سوال اشتباه یک نمره منفی داره یا هر سه اشتباه یک سوال درست رو از بین میبره
نحوه درست درصدگیری رو کی میدونه؟
مرسی ...تعداددرست ضرب در3منهای تعدادغلط تقسیم برتعدادسوال ضرب در3ضرب در100
هر3اشتباه یک سوال درستکسی خبر داره هر سوال اشتباه یک نمره منفی داره یا هر سه اشتباه یک سوال درست رو از بین میبرهنحوه درست درصدگیری رو کی میدونه؟
امیدوارم که شما درست بگید من که همه رو10-20درصد پایین تر اومدمگفتم از این کارهای روحیه برانداز نکنید ، اینا داستانه ، درصدی که تو کارنامه اعلام میشه با این کلید کلی فرق داره ، علت انتشار این کلیدا رو باور کنید نمی دونم ، ولی مطمئنم تغییر می کنه ، بشینید اسکیس کار کنید ایشالا همتون نتیجشو می بینید ...پارسال هم دقیقا همینطوری شد، درصدا خیلی فرق داشت با کارنامه...
این برای دروس ضریب سه هستتعداددرست ضرب در3منهای تعدادغلط تقسیم برتعدادسوال ضرب در3ضرب در100
سلام به همگي
خسته نباشيد
بچه ها يه پيشنهاد داشتم، ميخواستم بدونم شما هم موافقين؟
با توجه به اينكه دسترسي به تالار و امكانات آن براي همه مقدور بوده و حتي بعضي امكانات جزئي كه براي عموم قابل دسترس نيست، با يك عضويت ساده كل امكانات و جزوه ها و فايل هاي تايپيك ها در اختيار قرار ميگيره، در اين بين افراد بسيار زيادي بدون اينكه كوچكترين فعاليتي تو سايت داشته باشن به سادگي به منابع تالار درسترسي پيدا كرده و بدون هيچ محدوديتي از انها استفاده ميكنند.
در اين بين من كه به شخصه ديگه رغبتي براي فايل گذاشتن و فعاليت ندارم، براي مثال همين چند روز پيش يكي با عنوان criticism كه همه فايلارو بدون محدوديت دانلود كرده بود اومدو هرچي هم از دهنش در اومد بهمون گفت.
من پيشنهاد دارم دسترسي هاي سايت محدود بشه و كساني بتونن از امكاناتش استفاده كنن كه فعاليتي در سايت داشته باشن.
اگه موافق باشين در مورد نحوه محدود كردن، با مديران تالار بحث مي كنيم.
بچه ها موافقين ؟
سوال 98 - مسجد
از این به بعد وضو خانه رو در دورترین نقطه در مسجد میزارم ببینم کسی به نماز میرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه 30 درصداین برای دروس ضریب سه هست
برای دروس ضریب 2 ضربدر 2 و برای ضریب یک ضربدر یک اه
اما ایطوری منی که 7 تا درست زدم تو منطر و 3 تا اشتباه درصدم میشه 20 فک کنم غیرمنصفانه و اشتباهه
دانلود میشه اما باز شدنی ارور میدهاينم دفترچه A
مشاهده پیوست 87057
منم فکر میکردم دستشویی باشه دستشویی فقط یک نکته طراحی داره اونم خلاف قبله وضو خانه خیلی مهم بنظر من تو مسجد من درصدام 30 درصد کم شده نمیدونم چیکار کنم فعلا نه ناراحتم نه خوشحال کلا گیج شدمنه كه نميرسه قيد نمازم ميزنه
QUOTE=sepideh2727;4688931]سوال 97 - تصویر در شیب زمین
به نظر من مهمترین عامل در این تصویر رطوبت هست که دو بدنه از ساختمون و حتی سقف رو کاملا" رطوبت میگیره...اما کاملا" از جلو می تونه نور بگیره!!!!!مگه همه ساختمونها چقدر نور میگیرن که این کمبود داره؟؟؟؟
manam mizaram vasate shabestan hame vasate namaz hal konan.سوال 98 - مسجد
از این به بعد وضو خانه رو در دورترین نقطه در مسجد میزارم ببینم کسی به نماز میرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه اینا فقط میدونن این سوالم من 100 درصد گذاشته بودم غلط درومد من زدم میزان تخصصی بودنسوال 107 - معماری بومی و سنتی
من هرجور فکر میکنم نمی فهمم کار فرما چه نقشی داره این وسط!!!!!!!کسی میدونه؟؟؟
این سوال منم مثله شما تحلیل کردم بالایی دایره پایینی بیضیسوال 109 - دسته سبد!!!
منم اول همین گزینه سازمان رو زدم امــــــا واسه خودم تحلیل کردم همیشه دایره ممان اینرسیش بیشتر از همه بوده ...بعد یه پاک کن بیضی سر جلسه داشتم و یه خودکار...دیدم دستم با خودکار راحت تره تا بیضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی میشد اگه تحلیل نمی کردم![]()
خداییش تو کوکل سرج کنید لافت،اکه جب وراست badgirندیدید اسممو میزارم غاااااااااااااز!!! میشه بهبهان جوابشششششششششششششش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |