چه حیاطی چه دسترسی؟وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
قرار بود بزارم
اااااااااااااااااااااه
چرا یادم رفت
بچه ها شما نورگیر گذاشتیر؟
چه حیاطی چه دسترسی؟
آخه چرا ماباید هشت ساعت سر جلسه امتحان بشینیم؟کجای دنیا امتحان به این شیوه مرسومه؟
کمرو گردن و شونم انقد گرفته بود که وسط امتحان میخواستم بلند شم ولی باز گفتم تحمل کنم شاید خدا کمک کرد و قبول شدم و خدا کنه که بشم. دیگه نمی تونم سر این امتحان هشت ساعته و گاهی نه ساعته بشینم . واقعا از نظر بدنی کم میارم....نمی دونم چراما با هم به مقررات ملی در خواست نمیدیم که امتحانو خواسته هاشو کم کنن تایمش کم بشه. مگه ملاک سرعته؟!!!اصلا سایت حیاط نداشت چون ننوشته بودن دو طرف کوچه یا خیابان 10 متری بودوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
قرار بود بزارم
اااااااااااااااااااااه
چرا یادم رفت
منم نتونستم .اما برش هم نکشیدممن هم دوربین برده بودم اما واقعا وقت نکردم عکس بندازم از کارم.

اصلا سایت حیاط نداشت چون ننوشته بودن دو طرف کوچه یا خیابان 10 متری بود
بی صبرانه منتظر نقد های شما دوستای گلم هستم
عارفه
هلو
ایمان
افروغ
رها
ایدا
mk6
و سایر بچه ها
منتظرتونم
نه.اگه سوال اذر رو نگاه کنی نوشته حیاط اما تو سایت این چیزی ننوشته بودسوال شبیه آذر 92 بود
باید دسترسی به حیاط از پارکینگ تامین می شد
شما ها هم تاسیسات و انبار رو مثل من زیر تجاری در آوردید؟؟؟؟
نه.اگه سوال اذر رو نگاه کنی نوشته حیاط اما تو سایت این چیزی ننوشته بود
منم نتونستم .اما برش هم نکشیدم
خدایا خودت کمکم کن
بله .طول رمپ 10.26 در اومد .که 2 ماشین با یه چرخش و ماشین سوم با 2 چرخش میتونستن پارک کنن.یه راهرو 1.20 هم بعد از اون یه جای پارک و پله دادم که 5 تا پله می رفت پایین.می رسید به زیر مغازه که انبار و تاسیسات اونجا کشیدم
ببخشی من برشم رو از نیمرخ پله زدم. اشتباست؟؟؟شما از روبرو زدین. طولی یعنی از رو برو؟طول رمپ 9.66 میشه
بعله من هم این اشتباه رو کردم و رمپم 10 و خورده ای دراومد. اینم اشتباه بعدیچجوری طول رمپ 10.26 اومد
زیر زمین ارتفاعش تا زیر سقف 2.20 هست که با 30 سانت سقف میشه 2.5 چون 3 تا ماشین هست
فک کنم شما زیر زمین رو متوسط در نظر گرفتی؟از 00 باید 1.35 بیای پایین که در جمع با 120 میشه 2.55 و 15 تا پله 17 سانتی

ببخشی من برشم رو از نیمرخ پله زدم. اشتباست؟؟؟شما از روبرو زدین. طولی یعنی از رو برو؟
والا تا جایی که من میدونم برش طولی از سمت ضلع بزرگتر ساختمان هست و برش عرضی از ضلع کوچکتر یا عرض ساختمان
سوال هم گفته بود عرضی
چجوری طول رمپ 10.26 اومد
زیر زمین ارتفاعش تا زیر سقف 2.20 هست که با 30 سانت سقف میشه 2.5 چون 3 تا ماشین هست
فک کنم شما زیر زمین رو متوسط در نظر گرفتی؟
از 00 باید 1.35 بیای پایین که در جمع با 120 میشه 2.55 و 15 تا پله 17 سانتی
بچه ها شما نورگیر گذاشتیر؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
| H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
|
|
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
|