بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیشه اعتراض کنیم؟؟؟ تست هوش بو!! خوش به حال اونایی که سوالای آسون سالای قبل قبول شدن!! انصاف نیست سوال اونا اونجوری سوالای ما اینجوری.....

به نظر منم سوالای سال قبل حتی همین آذر خیلی بهتر بوده.
من فقط دلم میخواد بدونم اونایی که این سوالا را طرح میکنند خودشون میتونند با همین شرایط در 8 ساعت این همه مدارک را کامل کنند و قبول بشوند؟؟؟

negar-arch

عضو جدید
بیخیال هنوز از افسردگیش نیومدم بیرون که اینم اومد روش خدا کنه در اوج نا امیدی ههممون (اونایی که واقعا زحمت کشیدن) نتیجه خوبی بگیریم نمیدونم چرا امروز خرابش کردم اصلا انگار کور شدم همکفو زیر زمین دیدم !!!
اتفاقا منم انقدر نگران بودم و واسه وقت عجله داشتم که میخواستم زیرزمین رو توی همکف رسم کنم شانس اوردم موقع چسب کاغذی زدن گوشه شیت دیدمش.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من همه چی رو کامل کشیدم ولی بهم نخندین اینقده هولکی بودم ندیدم زمین شیب داره و شانسی از سمت 00 ورودی رمپ دادم 18 متر رمپ دراوردم و تا 12 درگیر دراوردن پارکینگام بودم که شکر خدا دراومد
پله و آسانسورم وسط دراومد و ورودی همه رو از ضلع غربی دادم با 1.5 متر رمپ معلول
سوتی بعدیم هم این بود که باید ارتفاع مفید فروشگاه رو 3.5 میگرفتم که نگرفتم و کف تا کف بالا رو گرفتم نخندین بهم اینا همش از استرسه
نورگیر هم ندادم به جاش مثلا ضلع غرب رو تراس میدادم با احتساب 8 متر تا پنجره آشپزخونه میذاشتم مثلا
بدون نورگیر طبقات حل شد.بام و مقطع رو هم کشیدم
حالا نارحتم اگه به خاطر این سوتی ها رد شم واقعا خیلی نامردیه
کمرم و گردنم له لهه هااااا داغونم یعنی
سر این کوری چشماااام
خداییش من باشم جای مصحح ها قبولت میکنم اونم با نمره خوب چون خیلی هنر کردی تونستی با 18 مت رمپ پارکینگتو حل کنی !

آخرین ویرایش:

amindarbasi

کاربر فعال
سلام مهندسین عزیز انشالله که قبول بشین ولی من با حرف مهندسا موافق نیستم و فکر کنم سوال امسال از پارسال راحتر بود و هم اینکه واقعا نمیدونم شماها چرا شیب رو دردسر در نر گرفتین در حالی که کار رو راحتر کرده بود و با توجه به صحبت های مهندسین و فکر کنم نکته اصلی این آزمون دادن دسترسی های متفاوت با کد های متفاوت بوده باشه به این صورت که کد فروشگاه 10 کد لابی ورودی 75 و کد زیر زمین 270- و در آوردن پارکینگها زیر فروشگاه بااین کد ها هیچ مشکلی توی راهپله نبود البته راهپله و آسانسور باید به صورت طولی قرار میدادین پلان طبقات هم راحتر از پایینی که اگه یک خوابه رو در سمت ضلع کوچکتر و اون یکی رو در بالای فروشگاه طراحی می کردین و یا دادن یک نورگیر مساله نور هم حل میشد بازم منتظر جواب ها می مونیم و به خدا توکل کنین شاید شما ها هم از قبول شده ها باشین با آرزوی موفقیت برای همه

tabalvor

عضو
سلام مهندسین عزیز انشالله که قبول بشین ولی من با حرف مهندسا موافق نیستم و فکر کنم سوال امسال از پارسال راحتر بود و هم اینکه واقعا نمیدونم شماها چرا شیب رو دردسر در نر گرفتین در حالی که کار رو راحتر کرده بود و با توجه به صحبت های مهندسین و فکر کنم نکته اصلی این آزمون دادن دسترسی های متفاوت با کد های متفاوت بوده باشه به این صورت که کد فروشگاه 10 کد لابی ورودی 75 و کد زیر زمین 270- و در آوردن پارکینگها زیر فروشگاه بااین کد ها هیچ مشکلی توی راهپله نبود البته راهپله و آسانسور باید به صورت طولی قرار میدادین پلان طبقات هم راحتر از پایینی که اگه یک خوابه رو در سمت ضلع کوچکتر و اون یکی رو در بالای فروشگاه طراحی می کردین و یا دادن یک نورگیر مساله نور هم حل میشد بازم منتظر جواب ها می مونیم و به خدا توکل کنین شاید شما ها هم از قبول شده ها باشین با آرزوی موفقیت برای همه
چرا کد لابی 75 زدی :O اونجا پارکینگت ارتفاعش چند شده??? بیشتر از 240 ؟:\

bahar-spring

کاربر بیش فعال
متاسفانه سختیش به این بود که خودش جوابو داده بود، وقتی راه درستو میرفتی همه چی خود به خود درمیامد؛ ولی متاسفانه من یکی مشکلم سرعت عمله، خیلی برام درده که نرسوندم همه رو.....

negar-arch

عضو جدید
فکر کنم آزمون طراحی بعدی توی کوه باشه یا زیر دریا :( دیشب داشتم فکر میکردم چقدر ما معماری ها بیچاره ایم 10 سال پیش که من قبول شدم معماری هنوز کلاس داشت الآن به بچه 5 ساله میگی رشته ات چیه میگه معماری یا توی بازار هر کس اتوکد بلده فکر میکنه معماره، از بس که دانشگاه ها پذیرش معماری رو بردن بالا، حالا با آزمون طراحی میخوان راهشون رو سد کن ما هم سال به سال عقب میفتیم، بقیه رشته ها اینقد سد ندارن ما پایان نامه داشتیم اسکیس داشتیم 5 سال و 3 سال منتظر حق آزمون نشستیم آخرش میشه امتحان دیروز.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
وزیر محترم راه و شهرسازی در جریان بازدید از حوزه آزمون اشاره کردند باید در حوزه مهندسی سخت گیری بیشتری انجام شود. به جهت شرایط اقلیمی و آب و هوایی کشور از لحاظ زلزله خیزی، وقوع سیل و آسیب پذیر بودن ساختمانها و همچنین از نظر انضباط شهری، مهندسین نقش بسیار مهمی دارند و به همین دلیل ما به این آزمونها اهمیت زیادی میدهیم و امیدواریم این حرفه را به سمتی هدایت کنیم که مهندسان رسالت اجتماعی خود را اضافه بر وظایف فنی خود به انجام برسانند.
................
..............
خاطر نشان می‌شود نتایج این آزمونها حتیالمقدور تا پایان شهریورماه امسال اعلام خواهد شد.

:confused::confused::eek::eek::cry:

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وزیر محترم راه و شهرسازی در جریان بازدید از حوزه آزمون اشاره کردند باید در حوزه مهندسی سخت گیری بیشتری انجام شود. به جهت شرایط اقلیمی و آب و هوایی کشور از لحاظ زلزله خیزی، وقوع سیل و آسیب پذیر بودن ساختمانها و همچنین از نظر انضباط شهری، مهندسین نقش بسیار مهمی دارند و به همین دلیل ما به این آزمونها اهمیت زیادی میدهیم و امیدواریم این حرفه را به سمتی هدایت کنیم که مهندسان رسالت اجتماعی خود را اضافه بر وظایف فنی خود به انجام برسانند.
................
..............
خاطر نشان می‌شود نتایج این آزمونها حتیالمقدور تا پایان شهریورماه امسال اعلام خواهد شد.

:confused::confused::eek::eek::cry:

ای کاش خود ایشون هم یکبار امتحان بدهند و بقیه البته.............

sos

عضو جدید
سلام

ممنونم

یه زمین کج و کوله 2بر

که 100َ% خواسته بودن

زیرزمین 4ماشین انباری تاسیسات

همکف سقف از کف تا زطیر سقف 3.50 دارای یه کتاب فروشی اتاق مدیریت انباری سرویس بهداشتی که از کد 00 واقع بشه که کد خوده کتاب فروشی 10

طبقه اول 2واحد یکی 65 یکی 135

65 1خوابه

135 3خوابه

طبقه دوم با واحد های اندازه تقریبی یکشان و 2خوابه

پلان شیب بندی

برش:D

راستی اگه یکی تمام موارد رو بکشه و فقط اندازه داخلی 2طبقه و اسم کاربری ها رو ننویسه کلا نمرش از پلان ها میره؟:cry:

1 ربع میزاشتن من اسماشو می نوشتم:cry:

SALAM MOHANDES.ishala ke ghaboli.vali mobleman mikhast.dar harsorat esmasham ke mineveshti bazam nomre moblemano az dast midadi.vali bareme ziadi nadare negaran nabash

sos

عضو جدید
من از و سوال عکس گرفتم.به زودی میزارم براتون.
گفته بود کد مغازه +0.10 نسبت به 0.00

roham12

عضو جدید
اتفاقا منم انقدر نگران بودم و واسه وقت عجله داشتم که میخواستم زیرزمین رو توی همکف رسم کنم شانس اوردم موقع چسب کاغذی زدن گوشه شیت دیدمش.

اینا که خوبه .. من پارسال آذر 92 امتحان و دادم و اومدم بیرون همه رو کشیده بودم گفتم دیگه 100% قبولم با شادی و خوشحالی اومدم تو سایت ببینم بچه ها چیکار کردن . اگه یادتون باشه پارسال زمین جنوبی بود و رمپ رو باید از کوچه میزدی .. من انقدر هول بودم که همرو سریع بکشم . ورودی ماشین رو از تو حیاط دادم .:eek:دیگه سوتی از این بالاتر ؟؟؟ کلی تصحیح کننده رو

خوشحال کردم .باور کنید طرحمو به چند نفرم نشون داده و کلی خندیدن :biggrin:فکر کنید یارو بایستی میرفت تو پارکینگ خونه همسایه بعد دیوار حیاطو خراب میکرد و وارد حیاط خونش میشد تا ماشینشو پارک کنه :w25:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای کاش خود ایشون هم یکبار امتحان بدهند و بقیه البته.............
این شانس ماس دیگه باید این رسالت اجتماعی و سختگیری رو ما ها بدوش بکشیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میشناسم یارو طراحی قبول شده اصلا نمیدونه مقاومت در برابر حریق چیه نه میدونه جک معلول چیه نه میدونه ظوابط نورگیری چیه خداییش زمین شمالی و جنوبی رو تشخیص نمیده !!!!

sos

عضو جدید

سلام.من هم تقریبا کاری که شما گفتین رو انجام ادم.فقط کد هام کمی متفاوته.اما مشکل اصلی کار ما اینه که سقف زیرزمین در در 2 سطح هست.و این کار کاملا اشتباهه.باید لابی رو هم در کد 0.10 در نظر میگرفتیم

با سلام و خسته نباشید به مهندسین عزیز
یه سوال داشتم و اونم اینکه من از هر کی پرسیدم میگفت حتما باید نورگیر میذاشی تو طرحت...حالا حتما باید میذاشتیم؟
من بدون نورگیر حل کردم تمام خواسته هاشونو و همه فضاها هم نور میگرفت.در ضمن پله رو سمت شرق (چسبیده به دیوار ،تقریبن وسط پلان)سمتی که نور نداشت ، دادم....

peiman130

عضو جدید

اصلا به اینکه لابی ورودی رو بالاتر بگیرم فکرنکردم و کلی از وقتم بخاطر همین که پله و آسانسور رو دوباره جابجا کنم ازدست دادم. حق باشماست اینطوری میتونستم باهمون طرح اولیه خودم پیش برم. من فقط تونستم پلان های زیرزمین همکف و اول رو بکشم. ولی کلا برای بار اول تجربه خوبی بود سخت بود ولی حقیقتا فکرمیکردم خیلی سخت تر باشه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام.من هم تقریبا کاری که شما گفتین رو انجام ادم.فقط کد هام کمی متفاوته.اما مشکل اصلی کار ما اینه که سقف زیرزمین در در 2 سطح هست.و این کار کاملا اشتباهه.باید لابی رو هم در کد 0.10 در نظر میگرفتیم
من هم لابی و فروشگاهو توی یک سطح گرفتم..

sezar90

عضو جدید
این امتحان فاقد هر گونه قانون و ضابطه خواصی برای تصحیح شدن است. چنین امتحانی در هیچ کجای دنیا مرسوم نمی باشه این امتحان با عث فشار و استرس زیاد به مهندس می شه
سوال اینجاست که آیا یک طرح ایده آل را می توان همراه با استرس و زمان کم کشید ؟؟؟
هیچ گاه کار فرما انتظار این را ندارد که مهندس طراح در زمانی محدود برای او یک طر ح خوب و ایده آل را طراحی کند .
در بعضی موارد مشاهده شده 2 نفر نقشه هایی کشیده اند به مانند یکدیگر به طوری که هیچ گونه تضادی نسبت به همدیگر نداشته اما نمرات 2 نفر بسیار متفاوت است آیا این خود گواه بر بی عدالتی در نحوه برگذاری و تصحیح کردن نقشه ها نمی باشد ؟
هر ساله تعداد زیادی از مهندسین را به بهانه ملاک عمل قرار دادن سنجش و توانا یی آنها راهی آزمون طراحی می کنند و بدون منطق خاصی و حتی جوابی به آنها نمراتی بی جهت و نا تمام می دهند.

آخرین ویرایش:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید به مهندسین عزیز
یه سوال داشتم و اونم اینکه من از هر کی پرسیدم میگفت حتما باید نورگیر میذاشی تو طرحت...حالا حتما باید میذاشتیم؟
من بدون نورگیر حل کردم تمام خواسته هاشونو و همه فضاها هم نور میگرفت.در ضمن پله رو سمت شرق (چسبیده به دیوار ،تقریبن وسط پلان)سمتی که نور نداشت ، دادم....
به نظرم این نورمن فاستر باید بیاد یه دوره شاگرد شما بشه مهندس اخه چجوری بدون نورگیر تونستی به همه فضاهای اقامتت نور برسونی والا شما هم هنر کردین با این حرکتت!!!!!!!!

s.salar

عضو جدید
کارت خیلی خوب شده به نظر من اگه اندازه گذاری هم میکردی شک نداشتم بالای 35 میبودی ! ولی با این وصف هم اگه عادلانه تصیح بشه بی شک قبول هستی دمت گرم راپیدی هم کردی؟
سلام
بله راپيدي هم كردم در واقع از ابتدا با راپيد كار كردم به همين دليل بعضي اشتباهاتمو نتونستم اصلاح كنم بعضيرو هم مجبور به تغيير طرح شدم ، اي كاش مصحهان هم مثل شما فكر كنند، ممنون از شما

sos

عضو جدید
دوستان کسانی که از کارشون عکس گرفتن بذارن لطفا اینم کار منه
زیرزمینمشاهده پیوست 212400این همکفمشاهده پیوست 212401

رمپ معلول و پله ورودی که برای همکف کذاشتین اتاق تاسیسات زیرزمینت رو از بین میبره.چون سرگیری ایجاد میکنه
درضمن درب انباری ها رو به داخل باید باشه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
رمپ معلول و پله ورودی که برای همکف کذاشتین اتاق تاسیسات زیرزمینت رو از بین میبره.چون سرگیری ایجاد میکنه
درب انباری به بیرون باز میشه مهندس این که بدیهیه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ایشون تراز تاسیاتشو پایینتر گرفته؛ دیگه مشکلی نداره..

آخرین ویرایش:

arefe-rad

عضو جدید
به نظرم این نورمن فاستر باید بیاد یه دوره شاگرد شما بشه مهندس اخه چجوری بدون نورگیر تونستی به همه فضاهای اقامتت نور برسونی والا شما هم هنر کردین با این حرکتت!!!!!!!!

منم بدون نورگیر حلش کردم.....چنتا از دوستام هم بدون نورگیر در آوردن!! عمق نورگیری هم رعایت کرده بودم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.