خسته نباشید ... ایشالله همگی قبول بشید ... ازمون چطور بود...![]()
نسبت ب سری قبل کمی متفاوت بوده, ولی زیاد سخت نیست حل کردتشمشاهده پیوست 256438
طبق معمول در یک نگاه کلی آسون ولی وقتی درگیر میشدی با ابعاد و اندازه ها داستان خیلی تغییر میکرد
طبقه زیر زمین 12 انبار 2 متری + 1 سرویس + تاسیسات 9 متری
طبقه همکف در +0.70
12 پارکینگ در طبقات زیرزمین و همکف باید گنجانده میشد
طبقه 1 2 3 4 پلان تیپ میخواست
2 واحد 55 متری و 1 واحد 90 متری
جانمایی رمپ در حیاط رو هم میخواست................. یعنی 2 تا رمپ میخواست یکی میرفت پایین و اون یکی میومد بالا
ضخامت سقف و ابعاد ستون رو باید چند میگرفتی؟ اسکلت بتنی
سلام دوستان خسته نباشید.... کسی نمره هر آیتم یادش هست؟!
زیرزمین 11
همکف11
طبقات13
حیاط؟برش؟ بام؟
فک کنم همکف 13 بودسلام دوستان خسته نباشید.... کسی نمره هر آیتم یادش هست؟!
زیرزمین 11
همکف11
طبقات13
حیاط؟برش؟ بام؟
خسته نباشید دوستان, ولی وقتی سخت سوال طرح میشه برای همه سخت , یعنی خیلی ب ندرت پیدا میشن که عالی داده باشند پس نگران نباشید , توکلتون ب خدا باشه, فعلا که چیزی معلوم نیست, ولی انگار این سری نه تنها طراحی ازمون نظارتم خیلی سخت بوده برای تمامی رشته ها, معلوم نیست که چیکار دارن میکنن. در کل توکلتون به خدا باشه.سلام وخسته نباشبد.. من پله رو گوشه بالاسمت راست گذاشتم.. تا ساعت 12 فک میکردم که تو شمال نقشه حیاط داریم... همکف وزیرزمینو در آورده بودم ... ولی وقتی فهمیدم که سوالو خوب نخوندم هر کاری کردم نتونستم طبقاتمو در بیارم ... چون با قراردادن پله در اونجا اصلا متراژهای خواسته شده رو نمیشد تامین کرد... باید یه نورگیر در شمال قرار میدادم و با یه راهروی طولانی به واحدهای جنوبی میرسیدم که اصلا متراژها در نمیومد... از این بدتر نمیشد... دور قبل 21 شده بودم ولی این سری افتضاح بود... به امید موفقیت همگی دوستان... دیگه فک نمیکنم که دوباره بخوام امتحان بدم
فک کنم همکف 13 بود
بام و حیاط و مقطع هر کدوم 5 نمره
خسته نباشید دوستان, ولی وقتی سخت سوال طرح میشه برای همه سخت , یعنی خیلی ب ندرت پیدا میشن که عالی داده باشند پس نگران نباشید , توکلتون ب خدا باشه, فعلا که چیزی معلوم نیست, ولی انگار این سری نه تنها طراحی ازمون نظارتم خیلی سخت بوده برای تمامی رشته ها, معلوم نیست که چیکار دارن میکنن. در کل توکلتون به خدا باشه.
ترسیمت خوبه ولی ایرادات خیلی زیاده به ویژه توی طبقات.
زیرزمین خروج دوم ندادی، ورودی پیاده همکفت هم نامشخصه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 946 |