مشاهده پیوست 140932
این فایل زیرزمن آذر 90 هست.با وجودیکه تو تاپیک ها دیدم اکثرا از 4 متر عقب نشینی برای رمپ استفاده کردن هنوز نتونستم منبعی برای مجاز بودن در خصوص استفاده از عقب نشینی و قوانینش پیدا کنم.کسی میتونه راهنمایی کنه؟به نظرتون ایراد وارد به طرحم چی هست؟
مشاهده پیوست 140933
و این یکی فایل همکف شهریور 91 اگر ملاک را تامین 4 پارکینگ بگیریم.
ممنون میشم با توجه به زمان کوتاه باقی مونده سریعا بریم سر ایرادات و بحث کنیم
زیر زمین 90 به نظرم در کل خوبه ولی اگه کاملتر و با اندازه گذاری و جای دقیق ستونها را واضح نشون بدید بهتر میشه صحبت کرد.
یه سوال
اطراف باکس پله حتما باید ستون باشه؟
اگه کل پلانهای 90 را بگذارید منم 91 عالی میشه که بشه هر دو کار را بررسی کرد.
سلاممشاهده پیوست 140954
این هم همکف شهریور 91 در شرایطی که بهترین گزینه یعنی قرار گرفتن پله در وسط و کنار به صورت طولی را در نظر بگیریم تنها سه پارکینگ تامین خواهد شد.
در مورد لابی زمانیکه پارکینگ و ورودی (لابی) در یک طبقه باشند یعنی پیلوت دستمون خیلی باز نیست و احتمالا فقط بتونیم فضای راهروی آسانسور را کمی بزرگتر کنیم.مثل سوال شهریور 91 و یا اسفند 89
اما در شرایطی که پاکینگ در زیرزمین باشه و لابی در همکف اون زمان میشه فضای بزرگتر و مناسبتری رو به لابی اختصاص داد مثل آذر 90
سلام
من یه سوال دارم تو همین 2 تا سوال ارتفاع پارکینگ و ارتفاع همکف رو هرکدوم چند میگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و ضخامت دیوار زیرزمین چند درنظر گرفته شده؟
دیوار زیرزمین 20 سانتیمتر + عایق و دیوار محافظ که در مجموع 35 سانتیمتر خواهد شد
یعنی دیوار خارجی زیر زمین باید 35 بشه و بقیه طبقات 20 ؟ دیوار داخلیم 10 میشه دیگه،درسته؟
من چند تا سوال از راه پله دارم:
1. چشم پله را بالاخره بزاریم یا نه ؟؟؟
2. شما که 18 تا پله گذاشتید ارتفاع پله را چند می گیرید؟؟؟
بچه ها یه چیزی بگم؟؟؟ هول نکنین ها!!!
از یه منبع خیلی موثق شنیدم که سنجش سوالات امسال رو خیلی مشکل تر از شهریور طراحی کرده . در حقیقت گفته سوال شهریور خیلی راحت بود. اصفهان سالای قبل روی حدود 35 درصد پذیرش داشته حالا شده 10 درصد.
من فکر میکنم درصدهای پذیرش روی نمره های ما و قبولیمون خیلی اثر داره[/QUOTE
وااااااااااااااااای............
خدا رحم کنه...هر دم از این باغ بری می رسد.....
حدس من این بود که با اون حجم اعتراض و نارضایتی شهریور امتحان اسفند راحته ...........ولی ظاهرا از این جمع دست اندرکار آزمون هر چی بگی بر میاد.حالا سخت وآسونیش بماند.....یه سوال درست نمی تونند طراحی کنند...
آگین جان یه زحمت بکش ازشون بپرس سوال چیه؟؟؟؟؟؟؟بچه ها یه چیزی بگم؟؟؟ هول نکنین ها!!!
از یه منبع خیلی موثق شنیدم که سنجش سوالات امسال رو خیلی مشکل تر از شهریور طراحی کرده . در حقیقت گفته سوال شهریور خیلی راحت بود. اصفهان سالای قبل روی حدود 35 درصد پذیرش داشته حالا شده 10 درصد.
من فکر میکنم درصدهای پذیرش روی نمره های ما و قبولیمون خیلی اثر داره
آره ...منم نتونستم 3 تاپارکینگ بیشتر دربیارم.لابی را نشون ندادید؟مشاهده پیوست 140954
این هم همکف شهریور 91 در شرایطی که بهترین گزینه یعنی قرار گرفتن پله در وسط و کنار به صورت طولی را در نظر بگیریم تنها سه پارکینگ تامین خواهد شد.
در مورد لابی زمانیکه پارکینگ و ورودی (لابی) در یک طبقه باشند یعنی پیلوت دستمون خیلی باز نیست و احتمالا فقط بتونیم فضای راهروی آسانسور را کمی بزرگتر کنیم.مثل سوال شهریور 91 و یا اسفند 89
اما در شرایطی که پاکینگ در زیرزمین باشه و لابی در همکف اون زمان میشه فضای بزرگتر و مناسبتری رو به لابی اختصاص داد مثل آذر 90
رها جون اصلاح كردم ، ميشه دوباره اشكالاتشو بگين.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |