چرا قهری؟؟ بیا ماچت کنم از قهر بیای بیرون عزیزم15 خرداد؟؟؟ اونورا بیرند باید منو ببرید رستوران مسلم خداییش کمتر از اونجا راه نداره

چرا قهری؟؟ بیا ماچت کنم از قهر بیای بیرون عزیزم15 خرداد؟؟؟ اونورا بیرند باید منو ببرید رستوران مسلم خداییش کمتر از اونجا راه نداره
آهان نه بابا توکلی رو اصلا باید مسخره کنیم با این روند آزمونشنکنه اسمت ماژیک واقعا؟؟؟؟
نظرم مثبته وااای kfc رو میگم رد نکن بی فکر بگو آره
نه بابا خودمم میدونم به درد الان نمیخورهیعنی تو این شرایط چیزی هم کسی یاد میگیره؟؟ منکه زدم به سیم آخرامشب دوستامو دعوت کردم پارک براشون آبگوشت پختمو جاتون خالی چه حالی کردم
حالا شما بشینید ویری یاد بگیرید![]()
فک نکنم کسی بتونه بخابه ،رفتن ولی دل و فکر و ذهنشون اینجاسهمه تون رفتید خوابیدید؟
بیدار بمونیم که چی؟؟ کوروش بیاد به من بگهدخترم؟؟همه تون رفتید خوابیدید؟
نگران نباش عزیزم...گل های کاغذیم را با دستان سردم ساختم
از عطر ارزو او را خوشبو کرده ام
بر سر راه ایستاده ام
و به امید به اینده لبخند می زنم
با لرزش مردمک های چشمانم اضطراب را به تو می دهم
تو با دستان گرمت ،ارامش را به من هدیه بده
تا من با تو این ثانیه ها را طی کنم
.............................
خدایا اگر قبول نشم چی میشه
من نگرانم
دارم از استرس می میرم !نگران نباش عزیزم...منم خیلی نگرانم ولی مدام با خودم میگم من تموم تلاشم هم برای آزمون هم برای اسکیس کردم.. پس اگه قبول نشم حتما خیریتی توش هست.. ایشالله هرچی صلاحمونه همون بشه..
![]()
دقیقا همینه که گفتی معمار باشی جونم ... امیدوارم اگه قبول نشدیم خدا یه همتی بده دوباره بتونیم شروع کنیم ... اصلا فک که میکنم بخوام دوباره اسکیس بدم میخوام بمییییییییییییییییییرم ... خدایاااااااااا ....دارم از استرس می میرم !
ولی ! دو از دو حالت خارج نیست !
یا قبول می شم که در این صورت همراه با بعضی از دوستان می ریم دانشگاه و چه بسا با خیلیا همکلاس بشیم (یعنی می شه خدا ؟؟؟)
یا این که با بعضی دیگر از دوستان می شینیم با هم می خونیم برای سال اینده !!! (بعد سال بعد با هم می ریم دانشگاه ... )
وااااااااااااااااااااااای خدا جونم ... همه دوستانم رو مطابق صلاح دید خودت و لیاقتشون در بهترین جای ممکن قبولشون کن و تا جایی که می تونی کمکشون کن به ارزو و هدفشون برسن ... خدا جون میون این همه ارزو یه نیم نگاهی هم به من بکن ...
دقیقا همینه که گفتی معمار باشی جونم ... امیدوارم اگه قبول نشدیم خدا یه همتی بده دوباره بتونیم شروع کنیم ... اصلا فک که میکنم بخوام دوباره اسکیس بدم میخوام بمییییییییییییییییییرم ... خدایاااااااااا ....![]()
فهیمه جونم ... قسمت مثبتش رو ببین ... اگه قرار باشه باز بخونیم حداقلش اینه که خیلی از کتابا رو خوندیم و اماده ایم و فقط باید مرور کنیم که فراموشمون نشه ! ... باید کنار درس خوندنمون یه وقتی هم برای اسکیس بزاریم و دستمونو قوی کنیم و گرم نگهش داریم تا بعد اعلام نتایج اولیه فقط بچسبیم به موضوعی کار کردن و بالا بردن سرعت عملمون ...دقیقا همینه که گفتی معمار باشی جونم ... امیدوارم اگه قبول نشدیم خدا یه همتی بده دوباره بتونیم شروع کنیم ... اصلا فک که میکنم بخوام دوباره اسکیس بدم میخوام بمییییییییییییییییییرم ... خدایاااااااااا ....![]()
عزیزم تو که رتبت خوب بوده!! براچی نگرانیی؟! خدا بزرگه... ولی دوباره خوندن سخته خوب... من امسال رو دست بابام خیلی خرج گذاشتم.. اگه قبول نشم روم نمیشه بهش بگم قبول مشدم...فهیمه جونم ... قسمت مثبتش رو ببین ... اگه قرار باشه باز بخونیم حداقلش اینه که خیلی از کتابا رو خوندیم و اماده ایم و فقط باید مرور کنیم که فراموشمون نشه ! ... باید کنار درس خوندنمون یه وقتی هم برای اسکیس بزاریم و دستمونو قوی کنیم و گرم نگهش داریم تا بعد اعلام نتایج اولیه فقط بچسبیم به موضوعی کار کردن و بالا بردن سرعت عملمون ...
فکر کنم از جمله های بالایی مشخصه چقدر نسبت به نتایج نا امیدم ... خدا جونم کمکم کن![]()
عزیزم تو که رتبت خوب بوده!! براچی نگرانیی؟! خدا بزرگه... ولی دوباره خوندن سخته خوب... من امسال رو دست بابام خیلی خرج گذاشتم.. اگه قبول نشم روم نمیشه بهش بگم قبول مشدم...![]()
بدترین سوال زندگی که میتونن از یه اارشدی سوال کنند...... چیکار کردی؟؟؟ کجا قبول شدی؟؟؟؟؟ ای کاش سرمون رو بالا بگیریم و جواب بدیم.......چی بگم ... فقط برای افزایش بار علمی تاپیک میتونم این لحظات اخر بچه های سال اینده رو توصیه کنم به : 1- زبان ... 2- زبان ... 3- زبان ...
بعد هم برای امتحان عملی :1- سفارشتون می کنم به اسکیس و به اسکیس و به اسکیس !!!! اصلا وقتتونو تلف نکنید ! بعد امتحان عملی به اندازه کافی وقت برای تفریح هست ... تمرین تمرین تمرین ! سرعت سرعت سرعت !!! واااای خدااا کاش فقط همه چی خرج و ... بود ... منو بگو که این همه ادمو بخداطر درس خوندنم رنجوندم![]()
عزیزم تو که رتبت خوب بوده!! براچی نگرانیی؟! خدا بزرگه... ولی دوباره خوندن سخته خوب... من امسال رو دست بابام خیلی خرج گذاشتم.. اگه قبول نشم روم نمیشه بهش بگم قبول مشدم...![]()
چی بگم ... فقط برای افزایش بار علمی تاپیک میتونم این لحظات اخر بچه های سال اینده رو توصیه کنم به : 1- زبان ... 2- زبان ... 3- زبان ...
بعد هم برای امتحان عملی :1- سفارشتون می کنم به اسکیس و به اسکیس و به اسکیس !!!! اصلا وقتتونو تلف نکنید ! بعد امتحان عملی به اندازه کافی وقت برای تفریح هست ... تمرین تمرین تمرین ! سرعت سرعت سرعت !!! واااای خدااا کاش فقط همه چی خرج و ... بود ... منو بگو که این همه ادمو بخداطر درس خوندنم رنجوندم![]()
خیلی وقت روی زبان نذارید بچسبید به درک و فنی
زبان برای بعد از قبول شدن خوبه
ردیف | نام کاربری | زبان | فنی | تاریخ | درک | منظر | رتبه معماری | رتبه منظر | میانگین درصدها |
46 | naser1990 | 0 | 63.5 | 57.5 | 50 | 17 | 623 | 367 | 42.95 |
اره اون بنده خداها که هیچوقت از چیزی دریغ نکردن و واقعا بی منته ولی خوب ادم خودش خجالت میکشه...ایشالا که قبولید.
پدر و مادر تنها کسایی هستن که واستون خالصانه و بی منت کار میکنن اصلا به این چیزا فکر نکنید اگه تلا شتون را کرده باشین اونا درک میکنن.
خدایا شکرت که تنم سالمه ، کنار خانوادمم و هنوز فرصت دارم از زندگیم لذت ببرمو،شکرت کنمقبول نشدمم نشدم فدای یه سر همه عزیزام
چقد من این جمله رو دوست دارمرو نگین انگشتر امام جواد نوشته شده بود"
حسبی اللهمرا خدای کافی است"
بزرگ فکر کنیم و بزرگ زندگی کنیم خدا کنار ماست![]()
خیلی وقت روی زبان نذارید بچسبید به درک و فنی
زبان برای بعد از قبول شدن خوبه