وسط چمندااخل محوطه خود استادیوم آزادیهاین میدون ها که مجسمه هاش رو دزدین هم خالیه دیگه. به دور از شوخی فکر کنم میدان افسریه المان نداشته باشه

میدون افسریه رو مهندسین مشاور نوین پرشین طرحشو داده

وسط چمندااخل محوطه خود استادیوم آزادیهاین میدون ها که مجسمه هاش رو دزدین هم خالیه دیگه. به دور از شوخی فکر کنم میدان افسریه المان نداشته باشه
فراخوانهمسابقه س پیرامیدز؟
فراخوانه
http://www.zibasazi.ir/fa/adds/calls/item/4398-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B3%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C.html
تو سایت گذاشته بودمش که
البته وقت سری اولش تموم شد 2سری دیگه موندهامروز فردا یعنی 27-28 پذیرش آثارشه
خب مسابقه نیست که جایزه بدن، قرارداد میبندناینا که جایزه ای نمی دن
داورانشون هم که معلوم نیست
مشکوک می زنن
آخرش شاید طرح رو به نام یه آقا زاده ای می زنند و با کمی تغییر به خورد من و شما می دن
من که شرکت نمی کنم شاید اگه روند برگزاری خوب باشه توی دوتای بعدی شرکت کنم
آره واقعاپس کی این نتایج نهایی میااااد؟؟؟؟هر سال تابستونا مثل برگ و باغ! میگذشت نمی فهمیدیم تابستان خود را چگونه گذراندیم!اما امسال هر ثانیش به سختی میگذره![]()
http://www.tabnak.ir/fa/news/337503/زمان-اعلام-نتایج-آزمون-ارشد92
هفته اول شهریور اعلام نتایجه یعنی از شنبه 2 شهریور تا پنج شنبه 7 شهریور. شنبه و پنج شنبه که فکر نکم اعلام کنند پس میمونه 3 و4 و5 و6 شهریورمیانگینش رو بگیریم میشه تقریبا 4 شهریور دوشنبه
![]()
آره دقیقا یه تایپیک بزنید دوستان تا اعلام نتایج ارشد اونجا دلداری بدیم بهمیعنی هفته دیگه ؟؟؟![]()
خوبه. راستی از داوریا خبری ندارین؟؟آره دقیقا یه تایپیک بزنید دوستان تا اعلام نتایج ارشد اونجا دلداری بدیم بهم![]()
با این که می دونم قبول نمی شم شدیدا استرس گرفتم نمی دونم چرا !
چرا رتبه به این خوبی داری وباز میگی قبول نمیشی؟ من با رتبه هزار بگم شک دارم یه چیزی اما شما با این رتبه به این خوبی استرس چی داری؟ مگه اینکه فقط تهران رو زده باشی که استرس بگیری که اون باز میدونم میشهبا این که می دونم قبول نمی شم شدیدا استرس گرفتم نمی دونم چرا !
فکر کنم رتبه ات زیر 100 بوده نه؟ بابا اسکیس رو همه بد زدند خوب نه اینکه من عالی زدم با اون مقیاس عوض کردنم یا خیلی چیزهای دیگه؟شبانه هم زدی؟ غیرانتفاعی؟نه فقط تهران رو نزدم ! همه جا رو زدم و برام مهم نیست کجا قبول بشم فقط می خواهم که قبول بشم !
البته استرسم بابت اسکیس خوشکلیه که زدم !یا بهتر بگم هیچی نزدم !![]()
فکر کنم رتبه ات زیر 100 بوده نه؟ بابا اسکیس رو همه بد زدند خوب نه اینکه من عالی زدم با اون مقیاس عوض کردنم یا خیلی چیزهای دیگه؟شبانه هم زدی؟ غیرانتفاعی؟
آره دقیقا یه تایپیک بزنید دوستان تا اعلام نتایج ارشد اونجا دلداری بدیم بهم![]()
انشالاه که قبولی.
توی کنکور آدم نمیتونه چیزی رو پیش بینی کنه.مخصوصا رشته ما که تا آخرین لحظه حتی حدسم نمیتونیم بزنیم که یه درصد کجا قبول میشیم.
انشالاه شما و بقیه کسایی که زحمت کشیدن جایی که حتا فکرشم نمیکردین(جاهای خوب خوب) قبول شین![]()
خدا نکنه.دهم خیلی دیره.من دیگه دارم دیوونه میشمبه نظرمن دهم نتایج میاد بچه ها امیدوارمهمه قبول بشن
من حتی زیر کارام مقیاس هم ننوشتم که کسی شک نکنه مقیاس درخواستی نیست!
عمرا اگه کسی شک کنه. تو بگو یک درصد
بازم بحث شیرین مقیاس اومد وسط تاپیک جذاب شدواقعا با یه سری حرکتای غیر مفید مثل المان و فرهنگستان افغانستان بار علمی این تاپیکو پایین آورده بودید
من بعضا یادم میره قراره نتایجی بیاد و ما از مهر بریم دانشگاه یا نریم یا تحولی بوجود بیاد. احساس میکنم دیگه همینجوریه تا آخرببین چند سال گذشته از کنکور، موهام سفید شد هنوز نتایجش نیومده
دقیقا منم کار شما رو کردم چون اینجوری یا رومی رومیه یا زنگیه زنگی نمیدونم والا توکل به خدا اما شایدم حد وسطش بشه در کل همه حالت ها امکانش هست یا خوب یا بد یا متوسطا شما هم مثل من مقیاس عوض کردی؟!من حتی زیر کارام مقیاس هم ننوشتم که کسی شک نکنه مقیاس درخواستی نیست!
معلومه نباید استرس داشته باشه رتبه تک رقمی مگه استرسم میکشه؟عمرا اگه کسی شک کنه. تو بگو یک درصد
بازم بحث شیرین مقیاس اومد وسط تاپیک جذاب شدواقعا با یه سری حرکتای غیر مفید مثل المان و فرهنگستان افغانستان بار علمی این تاپیکو پایین آورده بودید
من بعضا یادم میره قراره نتایجی بیاد و ما از مهر بریم دانشگاه یا نریم یا تحولی بوجود بیاد. احساس میکنم دیگه همینجوریه تا آخرببین چند سال گذشته از کنکور، موهام سفید شد هنوز نتایجش نیومده
نخیر هفته اول میاد خبر 20 مرداد تابناک رو هم گذاشتم که گفتند هفته اول شهریوربه نظرمن دهم نتایج میاد بچه ها امیدوارمهمه قبول بشن
عمرا اگه کسی شک کنه. تو بگو یک درصد
دقیقا منم کار شما رو کردم چون اینجوری یا رومی رومیه یا زنگیه زنگی نمیدونم والا توکل به خدا اما شایدم حد وسطش بشه در کل همه حالت ها امکانش هست یا خوب یا بد یا متوسط![]()