muhamedro
عضو جدید
من ریاضی مهندسی مرور نکرده بودمولی فکر کنم پارسوال بود ... منم احتمال میدادم همین گزینه ای که زدین باشه اما ترسیدم بزنم
من pi^4 رو مطمئن بودم،دیگه بین دوتا 3 رو زدم،به قولی ریکس! کردم...

من ریاضی مهندسی مرور نکرده بودمولی فکر کنم پارسوال بود ... منم احتمال میدادم همین گزینه ای که زدین باشه اما ترسیدم بزنم
آره
منم دو دلم.
ولی فکر کنم گزینه 3 بازم درست باشه. آخه این شد سوال؟
چی میشه مثل آدم سوال بذارن؟
سوال 118 چند زدی؟
اونی که نوشته بود در فرآیند ساخت هواپیما تویست و یه چیزای دیگه بود، کدوم میشد؟
من اولی زدم.
جواباش سه قسمت داشته که به لاتین بود.
اولیه - جزئیات - کانسپچوال
این سوال در واقع خراب بود. چون گزینه 2 و 3 کاملا کپی بود.
من زدم یک
از طراحی فقط دو سوال رو زدم،یکی همین اون یکی هم سوالش یادم نمیاد ولی یه سوالی بود که گفته بود کدوم گزینه نادرست است منم 2 رو زدم که سرعت استال توش بود...!
هیچی دیگه منفی نشه خوبه...![]()
تعجب میکنم! چقد بچه ها طراحی بد زدن!
کاش کلید سوالات رو زودتر از زمان تعیین شده (29 بهمن) بدن![]()
من گزینه 2 رو زدم،یعنی چرخش برابر 1
کسی سوال هارو نداره؟
چرا چرخش یک شد؟
راستی اون سرعت برخورد به توربین چی زدی؟
بچه ها من حالم اصلا خوب نیستمن باید فردوسی مشهد روزانه قبول شم
![]()
![]()
بچه ها من حالم اصلا خوب نیستمن باید فردوسی مشهد روزانه قبول شم
![]()
![]()
اصن گفته بود چرخش یا گردش؟؟!
اگه چرخش رو میخواست که باید صفر میشد، چون جریان گردابه بود، ولی اگه گردش رو میخواس 1 میشد،(بر اساس تابع جریان گردابه)
اگه چرخش گفته بود پس من اشتباه زدم...!!
اون سوال رو هم نزدم،در کل آیرو 5 تا زدم.
من 52-4
57-2
58-2
62-2
67-4
68-3
سوال های 63 و 66 تکراری بودن،ای کاش میزدی...
راستش من اصلا برای هوافضا نخونده بودم، من واسه مکانیک خوندم، فکر نمی کردم کنکور مکانیک رو خراب کنم همونطور که فکر نمی کردم کنکور هوافضا رو خوب بدم، تا حالا هم توربین گاز نداشتم که به اون سوال ها جواب بدم اصلا نمی دونم چی هستنکنکورهای سال پیش هوافضا رو اصلا ندیده بودم فقط قبل امتحان یه نگاه انداختم ببینم چندتا سوال باید حل کنم!!!
زبان هم 11 تا زدم خدا کنه غلط نزده باشم
من 52-4
57-2
58-2
62-2
67-4
68-3
اتفاقا منم لیسانس فردوسی مشهد ریاضی محض قبول شدم ( واقعا هم ریاضی دوست دارم و داشتم ) اما دیگه خانواده گفتن نرو و منم آزاد کرج مکانیک رفتم .. حتی اگه عمری باقی موند و پیر نشدیم خیلی دوست دارم بعد از ارشد برم از پایه ریاضی بخونم بقیه درس ها رو چطور زدین ؟خوش به حالتون که مکانیک درسای مشترک زیادی با هوافضا داره،من که ریاضی خوندم اونم محض...!
اتفاقا منم لیسانس فردوسی مشهد ریاضی محض قبول شدم ( واقعا هم ریاضی دوست دارم و داشتم ) اما دیگه خانواده گفتن نرو و منم آزاد کرج مکانیک رفتم .. حتی اگه عمری باقی موند و پیر نشدیم خیلی دوست دارم بعد از ارشد برم از پایه ریاضی بخونم بقیه درس ها رو چطور زدین ؟
امروز که سوال ها رو چک کردم کلی به خودم افتخار کردم
نه از اون جهت که درست زدم از این جهت که عجب دلی داشتم چه سوال هایی رو زدمهر چی رو که به نظرم اومد درست بوده رو زدم.حوصله چک کردن با کتاب هم ندارم .بعضی از دوستان تو این تایپیک , خیلی استرس دارن .کنکور همه زندگی نیست زیاد به خودتون سخت نگیرید
این چند تا سوال ریاضی رو کسی اگه وقت کرد چک کنه لطفا بگه درست زدم 31-2 32-3 33-1 35-2 36-3
دوستان در مورد این سوال باید بگم اصن جواب بین گزینه نیست....!!حالا تکلیف این سوال چی میشه؟این سوال ریاضی جوابش چی میشد؟(البته گزینه های 1 و 2 رو مطمئن نیستم که دقیقا همینا بودن!)مشاهده پیوست 135659من 3 رو زدم![]()